ROA İçeri lüften !!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: ROA İçeri lüften !!!

Mesaj gönderen Sahmat »

Urukhai yazdı:Selamlar tekrardan bu konuya son bir kez gerekli yanıtları verdikten sonra benim için kapanmış bulunacaktır ;)

Kedileri bilirmisin ? Her zaman kaçarlar fakat köşeye sıkıştıklarında akıl almaz bir hışımla saldırırlar bulundukları durumdan sıyrılabilmek için. Kalkıpta rezilliklerinizi ikv halkına anlatmak bile içimden gelmiyor hoş anlatsam ne fark edecek yüzsüz insanların hayası olmaz ki ! sadece oyunda değil hayatım boyunca her zaman en doğrusunu yapmaya çalıştım yapıyorumda çok şükür hiçbir zaman yanlışa bu doğrudur demedim dememde..böyle bir terbiye ile büyümedim çünkü. yalanın ömrü tahmin ettiğimizdende daha kısadır elbet birgün ortaya çıkar bu yalanın. tıpkı daha öncekileri gibi ;)

Siz ;YANLIŞA doğru dediniz biz sizi SİLDİK..
Siz; doğruyu savunan insanı yıpratmaya çalışıp dostlarını düşman etmeye kalktınız. yine silindiniz
Siz; iyi niyetli insanları kötüye kullanmaya çalıştınız ben ise kullandığınız insanların gözünü açmak için elimdeki bütün kozları doğru şekilde kullandım.
Siz ;mahalle karıları gibi oyun içerisinde durmadan dedikodu dır dır dır dır yaptınız.birçok iyi insanı birbirine düşürüp dostlukları adice katlettiniz ben ise arkanızı temizleyip dostlukları onarmaya çalıştım.
Siz; yüzüme canım cicim yapıp arkamdan beni kötülediniz biz bunun farkına varıp sizlerin üstüne çizgi attık
Siz ;millete sataşıp ortalığı karıştırdınız sizi savunmak amaçlı devreye girdiğimizde anamıza bacımıza küfür yedik :arrow: sonra siz o insanlarla birleşip sizi savunup boş yere anasına bacısına küfür yiyen adamların kutsal değerlerini ayaklar altına aldınız.
Siz; insanların iyi niyetleriyle saflıklarıyla egolarınızı tatmin ettiniz bizse bunun yanlış olduğunu sizlere anlatmaktan usandık.
Siz; önceden anasına bacısına düz gittiğiniz insanlarla aranızı düzeltip mağdur izlenimi yaratarak yeni bir oyun içerisine sürüklüyorsunuz bense sizlerin bu çocukça evcilik oyunlarınızı izleyerek o insanlara allah sabır versin diyor sessizce izliyorum.
Siz; oyunun ve oyuncuların huzurundan çok kendi keyfiniz için insanları birbirine düşürmekten büyük haz alan seviyesiz insan suretine bürünmüş birer şeytansınız.
Kişisel sorunlarınızı topluma yansıtmayın , :arrow: Zorla yansıttırmayın ;) ne bana nede yakınlarıma bulaşıp aklınızca bana düşman çevresi yaratmayada kalkmayın başaramazsınız hoş zaten başarısızlığınız yüzünden buralara kadar işi getirdiniz :D Kendi paranoyalarınızla forumuda meşgul etmeyin .en iyi yapabildiğiniz iş insanları birbirine düşürüp kafalarını karıştırmak.ama unutma bnm çok değersiz düşük eski kardeşim ;) samimiyetimle söylüyorum bunları yaptığın zaman eline ne geçiyor ? neden ben ? neden hasan ? neden URUKAY ? e artık bunca şeyi saydıktan sonra bu konuya göz atan herkes neden bana taktığınıza anlam verir ..
Siz Yanlışa doğru diyen İnsanlarsınız.o yüzden üstünüze bir cızık attık:) lakin zorunuza giden çok haklı yönüm olduğundan karalama kampanları düzenlemeye başladınız.cıx tutmıcak buda.elinizden gelen bumu ? devam edin sizi adamdan saymadığımız her saniye dahada fazla köpürüp nefret besliyorsunuz onca iğrenç tavırlarınıza misilleme görmemek sizi çıldırtıyor:) nede olsa birbirimizi iyi tanıyoruz;) en azından geçmiş ve yaşanmış günlerin hatırına uzun zamandır susuyorum derdiniz varsa foruma yalan yanlış iddalarla gelip milletin zihinlerini zehirlemeyin yapacağınız tek olay ../f Urukay ;) ama karşıma yüzleşmek için çıkıcak yüzünüz varmıdır bilemem orasını.
Çok değerli kardeşim Binyetmişbir'inde dediği gibi İnsanın aynasıdır yaptıkları :)Buradan onada sevgilerimi sunarım.. Deyip bu konuyu burada kapatırım
:) Destan yazmışsın :D ama boşuna sende yalan söylediğini üyelerinde yalan söylediğini çok iyi biliyor. bir ton laf saymışsın :D abuk subuk :) çok değerli kardeşim demişsin ama ben sana bir kere bile kardeş dediğimi hatırlamıyorum, hiç bir zamanda ne sen beni sevdin ne ben seni sevdim ... zaten senin gibi birinide seveciğimi düşünmüyorum. aslanlar gibi çıkıp evet bu lafları dedim çünki hidra kesiminden önce üyelerimin motivasyona ihtiyacı var deseydin ben de hiç bir şekilde diyecek laf bulamazdım. ama sen bunun yerine hala yalan söylemeyi tercih ediyorsun neyse bir kez daha görmüş olduk senin ne kadar yalancı olduğunu :D şu yazılardan sonrada senin bir zavallı olduğunu iyice alamış oldum hiç zeki değilsin :D SENİN BİR YALANCI OLDUĞUNU SANA, KENDİME, VE ÜYELERİNE İSPATLAMIŞ OLARAK BU TARTIŞMAYA BEN KENDİM SON VERİYORUM :) BURDA BU YAZILANLAR YALAN DESENDE HEPİNİZ BİLİYORSUNUZKİ DOĞRUDUR... BANA ONA BUNA YALAN DİYEBİLİRSİNİZ AMA KENDİNİZE? :)
blanxd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen blanxd »

Merhaba öncelikle özür dilerim ama sabrım taştı rtık bu bilge denilen kız
ın yaptıklaı yetmedimi sizce herkezi kandırdığı ya insanları rezil etmek istemem ama
rencide etmek istemem Bluegirl , xxgirlkurusu bu kıza biri dur demeli
hiçmi akıllanmıyorsunuz yaa kaçıncı kandırdığı erkek hani güzel
bişeye benzese bari milleti msn ye eklior orasını burasını açıyor felan
bu ne yaa arkadaşlar neden dışlamıyorsunuz böle arkadaşları ?

bu foruma ilk defa girdim resim eklemyi beceremedim şunu msn de kamerada yaptıklarına
bakın rezil bişey soyunmadığı kim kaldıki sunucuda
şunun haline bakın ya ?

Linkler silindi !!!
[GM]zembekoğlu

resimleri buraya ekledim çünkü forumda resim eklemeyi bilmiorum..
ben dadşorhanın kuzeniyim felan dior ...
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sahmat »

blanxd yazdı:Merhaba öncelikle özür dilerim ama sabrım taştı rtık bu bilge denilen kız
ın yaptıklaı yetmedimi sizce herkezi kandırdığı ya insanları rezil etmek istemem ama

bu foruma ilk defa girdim resim eklemyi beceremedim şunu msn de kamerada yaptıklarına
şunun haline bakın ya ?

virüslü dosya için başka konu bulamadınmı :D
Cabo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cabo »

Keşke hatırlayabilse herkes bunun sadece bir oyun olduğunu..Ne zevk alınır böyle şeylerden bilinmez..Oyununuza girin,eğlenin..Fazla kalmayın,kaptırmayın kendinizi..Dışarı çıkıp biraz da temiz hava alın..Konuyu okuyan arkadaşların hafızalarında yanlış yer etmesin diye tekrar belirtmek isteriz.

Etkinlik: Kadim Hidra
Destek Veren Loncalar: Raiders Of Anatolia,Emef,Fierce ( Ve loncaya üye olmayan arz ve lodos arkadaşlarımız)
Etkinlik Raporu: Kadim Hidra, Eminönü sunucusunda ilk defa bizler tarafından kesildi.

Sadece bir etkinlik için bir araya geldik ve bir hoşgörü simgesiydi her iki tarafın birbirine gönderdiği..Kimsenin kimseye ihtiyacı oldugundan değildi.Önemli olan muhtac olmadan,menfaat beklemeden bir araya gelip birşeyler yapabilmekti.

Yetkili arkadaşlardan ricamız,loncamızın isminin geçtiği ve sonu olmayan bir tartışmaya dönüşen konunun kilitlenmesidir.

Raiders Of Anatolia Yönetim
http://anadoluakincilari.com
http://anadoluakincilari.com/portal.php
Resim
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zembekoğlu »

Sahmat yazdı:
blanxd yazdı:Merhaba öncelikle özür dilerim ama sabrım taştı rtık bu bilge denilen kız

şunun haline bakın ya ?

virüslü dosya için başka konu bulamadınmı :D
Alıntı yapacak virüssüz bir konu bulamadınmı ??

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Servane »

EMEF Bir bütündür bir ferdine ki bu LİDER İse çamur atan hepsine atmış demektir.Bundan tüm EMEF üyeleri mesuldür.Yüreğin varsa kimliğini sölersin ama doğru yalan atan insanın kimliğini söleme dürüstlüğünü göstermesi beklenmez.
Eminönü EFELERİ Loncası Urukay,Mukavemet,Servaane tarafından 2 sene önce kurulmuş bi loncadır.Kurucularını eskiler bilir ve tanır. Şahsım adına konuşacak olursam BETA sürümünden bu güne kadar şahsım adına en ufak bi kötü söz en ufak bi kin düşmanlık duyan bir ikv oyuncusu olmamıştır olmayacaktırda.İkv ye gönül vermiş ve önde gelen Duayenleri bilirler bu 3 ismin nasıl insanlar olduğunu.Reklama gerek yok namımız yeter;) Bizler çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir arkadaşımız sırf sinirlerine hakim olamayıpta klan kanalından küfür ettiği için loncadan taviz vermeden uzaklaştırdığımız bir hassasiyete ve yapıya sahibiz.İFLİS görevi var urukay gel die çağıranların EMEF yardım edin diyenlerin olduğu bir oyunda böyle bir yere gelmiş bu loncayı böyle sapır saçma tezgahlarla karalayabileceğinizimi zannediyorsunuz??.Bu günlere gelmemiz kolay olmadı tabiki çok dost kazandık çok kezde sırtımızdan vurulduk. Ama bunların hepsi bize ders oldu olmayada devam edecek.

Sırf bu olay değil oyun içerisindede bikaç kendinibilmez tarafından loncamız ve lonca üyelerimize saldırılar tacizler yapılmakta.Bilinsinki EMEF bu tip oyunlarla lekelenecek bire birliktelik deildir olmayacaktırda.Zaten lekelemeye çalışanlarda DELİKANLI olupda kimliğini sölemeyen İFTİRACI TAKIMINDAN başka bişey deildir.

Gerek Roa loncası olsun Gerekse Fierce Loncası olsun biçok önde gelen üyeleri yakından dostumuzdur.Daha Klan savaşları eklentisi gelmeden oluşmuş köklü dostluklarımız olan kişiler mevcut bu loncalarda.Farklı yollarda olsak dahi herzamanda dostumuz kalacaklardır.Kadim hidra etkinliği bunun bir göstergesidir.Bu Dostluğu çekemeyenler vardır tabiki fakat çekememekle kalacaklarını bilsinler.

Ne demişler; Meyve veren ağaç taşlanır:)
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sahmat »

Servane yazdı:EMEF Bir bütündür bir ferdine ki bu LİDER İse çamur atan hepsine atmış demektir.Bundan tüm EMEF üyeleri mesuldür.Yüreğin varsa kimliğini sölersin ama doğru yalan atan insanın kimliğini söleme dürüstlüğünü göstermesi beklenmez.
Eminönü EFELERİ Loncası Urukay,Mukavemet,Servaane tarafından 2 sene önce kurulmuş bi loncadır.Kurucularını eskiler bilir ve tanır. Şahsım adına konuşacak olursam BETA sürümünden bu güne kadar şahsım adına en ufak bi kötü söz en ufak bi kin düşmanlık duyan bir ikv oyuncusu olmamıştır olmayacaktırda.İkv ye gönül vermiş ve önde gelen Duayenleri bilirler bu 3 ismin nasıl insanlar olduğunu.Reklama gerek yok namımız yeter;) Bizler çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir arkadaşımız sırf sinirlerine hakim olamayıpta klan kanalından küfür ettiği için loncadan taviz vermeden uzaklaştırdığımız bir hassasiyete ve yapıya sahibiz.İFLİS görevi var urukay gel die çağıranların EMEF yardım edin diyenlerin olduğu bir oyunda böyle bir yere gelmiş bu loncayı böyle sapır saçma tezgahlarla karalayabileceğinizimi zannediyorsunuz??.Bu günlere gelmemiz kolay olmadı tabiki çok dost kazandık çok kezde sırtımızdan vurulduk. Ama bunların hepsi bize ders oldu olmayada devam edecek.

Sırf bu olay değil oyun içerisindede bikaç kendinibilmez tarafından loncamız ve lonca üyelerimize saldırılar tacizler yapılmakta.Bilinsinki EMEF bu tip oyunlarla lekelenecek bire birliktelik deildir olmayacaktırda.Zaten lekelemeye çalışanlarda DELİKANLI olupda kimliğini sölemeyen İFTİRACI TAKIMINDAN başka bişey deildir.

Gerek Roa loncası olsun Gerekse Fierce Loncası olsun biçok önde gelen üyeleri yakından dostumuzdur.Daha Klan savaşları eklentisi gelmeden oluşmuş köklü dostluklarımız olan kişiler mevcut bu loncalarda.Farklı yollarda olsak dahi herzamanda dostumuz kalacaklardır.Kadim hidra etkinliği bunun bir göstergesidir.Bu Dostluğu çekemeyenler vardır tabiki fakat çekememekle kalacaklarını bilsinler.

Ne demişler; Meyve veren ağaç taşlanır:)

Ben en başda zaten belirtmişdimki emef üyelerinin böyle bir konuda çıkıpda evet doğrudur böyle birşey denmişdir demesini beklemediğimi .artık kimin inanıp inanmadığını bir kez daha belirtmeliyimki önemsemiyorum.sizler çok iyi biliyorsunuz ki böyle bir konu açılmışdır.bence daha fazla yalan atmayın konuyu kapatın yazık bazı değerli insanlarında yalan söylediğini gördükçe üzülmeye başladım.urukayın yalan söylemesine zaten alışdık boş boş atıp tutmasınada alışdık ama sizleri bu halde görmek üzücü.neyse bizler o konunun açıldığını gözlerimizle gördük benim içim el vermediği için burada belirttim bence sizde susunda savunmasını sadece urukay yapsın. lafları diyen o, yalancı durumuna siz düşmeyin.artı emef hassas değildir hasanın küfür ettiğini hepimiz, kılandakiler bizzat görüyor. küfür etmediyse Urukayxşifa neden susturulup duruyor ? :) madem Afkan emefden küfür etdiği için ihraç edildiyse lider neden uyarılmıyor? bir liderin örnek olması gerekmiyor mu? açıkçası gider ayak bazı gerçekleri insanlara gösterip öyle gitmek istedim. bir loncanın içinde değil, entrika dolu bir dizideymişim gibi.dizinin kötü karakteri Urukay (behlül) :D. ben gerçeği geçde olsa anladım, yazık o loncadaki güzel insanlara yazık... neyse HEPİMİZ BİLİYORUZKİ O KONU O FORUMDA AÇILDI hidra kesiminden önce hazırlık yaptığımız cuma gecesi bizzat okudum... sizlerde okudunuz lütfen yalana alet olmayın sizden burada herhangi bir yorum yapmanızı bekleyen yok...
NoTime2Cry
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen NoTime2Cry »

Üf kardeş, bıkmadın mı adam yapmadım diyor anlamıyor musun? Tutturmuş o yazdı bu yazdı. Adam yazmadım deyincede hemen zaten gerçeği söyleyemessin..vs Neden herkezi kendin gibi zannediyorsun? Hem o meçhul resmi nerden bilelim EFEM'in resmi forumundan olduğuna? Kanıtlar mısın?
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sahmat »

NoTime2Cry yazdı:Üf kardeş, bıkmadın mı adam yapmadım diyor anlamıyor musun? Tutturmuş o yazdı bu yazdı. Adam yazmadım deyincede hemen zaten gerçeği söyleyemessin..vs Neden herkezi kendin gibi zannediyorsun? Hem o meçhul resmi nerden bilelim EFEM'in resmi forumundan olduğuna? Kanıtlar mısın?
kanıtlayamam siteye girilmiyor yapım asamısında zamanı dolmus zaten herkes de göremez zaten emef üyelerinin girdiği bir bölümdeydi ve zaten muhtemelen o konu kaldıralacakdır :) artı yapdı arkadaşım yalan söylediğini ben kendisi ve diğer emef üyeleri çok iyi biliyor ;)
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Urukhai »

Tekrardan selamlar.
Aslında yazmayacaktım. Ama madem ki bu itinalı kampanya bu aşamaya ulaştı ve bu olaylar bir çözüm gerektiriyor;
1- Şu anda efelerde bulunan bir üyenin EMEF Foruma son olarak Bursa ilinden bağlanmış olması gerekirken her ne hikmetse ip adresi Kocaeli iline atanmış olan ip havuzuna ait ( ki aynı üyenin son yorum yazdığı ip Bursa iline ait ip havuzundan olması bu çirkin iftirayı atanı ve de bu işe alet olanı bize deşifre etmiş bulunmaktadır)
2- EMEF Forum şu an offline. Ama illa ki açılacak ;) {Yönetim olarak adres değişikliği kararı aldık. Ama eski site ve forum aynı şekilde kalacak. Sadece adres eminönüefeleri.com olacak} Ve forum açıldığında RoA loncası üyelerinden Godofwaryücel ve HOPDEDİKS (Çünkü gerçekten yakın hissettiğim insanlardır onlar) arkadaşlarıma admin yetkisi ile EMEF Foruma erişim hakkı tanıyacağım.
3- Bu fotonun nasıl üretildiğine dair mantık yürüttük ve sanırım sistemini de bulduk. Yalnız önce bakir EMEF Forum (Bakir diyorum çünkü şu an erişim yok. Bir başka değişle iftira atan arkadaşımızın dediği gibi uydurulmuş mesajların değiştirilmesi veya uydurulmuş konunun silinmesi söz konusu değil.) Yücel ve Şevket tarafından incelenecek, sonra gereken cevabı İKV camiasına gerektiği şekilde açıklanacaktır.
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön