Doktordoctor yazdı:velet şoker git sütünü iç burda huysuzluk çıkarma
aha kendini kızım diye millete tanıtan dönmede konuşdu alayınız gelsin hiç fark etmez. klandan bölgeden bana söwecekmiş kamiller la siz kimsiniz bu sunucuda siz yokken ben vardım. rahat olun yeni yetmeler
Len velet uza surdan tatsızlık cıkarma fiyatinı soyle satın alalım seni.
not:sen bu dünyada yokken biz vardık
Satın alalım felan lütfen haddinizi aşmayın ayıp kavga etmeyede gerek yok beyler sakin olalim
aha kendini kızım diye millete tanıtan dönmede konuşdu alayınız gelsin hiç fark etmez. klandan bölgeden bana söwecekmiş kamiller la siz kimsiniz bu sunucuda siz yokken ben vardım. rahat olun yeni yetmeler
Satın alalım felan lütfen haddinizi aşmayın ayıp kavga etmeyede gerek yok beyler sakin olalim
girdim bugün oyuna forumda aslan kesilenler oyunda bir anda kuzu kesildiler noldu cevap bile veremedi kamiller yok neymiş biz istediğimize söveriz yok neymiş sinyor bana klandan sövecekmiş ulan 5 yaşındak i çocuk bile ettiği lafın arkasında durur yazık
edirneli yazdı:len bana bak ucubemisin in misin cin misin bu sunucuda sanamı kaldı kalkanları göstermek canımı sıkma sana sana kalkmış öyle bişiy gösteririmki bir daha indiremessin adamın canını sıkma klandan bölgeden her yerden söverim sana adamı deli etmek her yolu deniyonuz len bu ne ya uğraşmayın kardeşim ...
Çok korkuttun beni ya geldim oyuna nerdeydi bu lafların neden bir kelime edemedin ? erkek değilmisin oğlum sen ? neden sözünün arkasında durmadın ? ALonenin bahsettiği eteğin kimde olduğu şimdi anlaşıldı
JoeyJordison yazdı:Yaşı Tutmayan Sensin Forumdaki Senin adına açılmış konuda 13 yazıyordu
Evet açanın ileti sayısı 1 BeniBim Teşkilatta olduğuma göre kanıt yok ismimi vermiş zaten ismime forum hesabı açmıştım faceye ekleyen hala daha yok forum hesabı açıp sana 9 yaşında demek zormu ?
JoeyJordison yazdı:Yaşı Tutmayan Sensin Forumdaki Senin adına açılmış konuda 13 yazıyordu
Evet açanın ileti sayısı 1 BeniBim Teşkilatta olduğuma göre kanıt yok ismimi vermiş zaten ismime forum hesabı açmıştım faceye ekleyen hala daha yok forum hesabı açıp sana 9 yaşında demek zormu ?
Birde çakma forum hesabı açan GALATARAYFC ( JOSEYJORDİON) HIRSIZIDIR
Dragunov sizi tabirinizle Kanas ben silahlarla uğraşıyorum hertürlü silahı bilirim atabey olcaktım Dragunov koycaktım olmaktan vazçgetim zaten ynçxdragunov diye isim çıktı Teşkilatta dragunovmuşum İnsan atarken biraz yavaş atar demi