streetart34 yazdı:Düşünmeden konu açıyorsunuz. WoW ile karıştırıyorsunuz İKV'yi. Senin önerinin gerçekleşmesi halinde oyunda olacakları sadece 5 dakika düşündüm ve birçok madde buldum, ama sanırım sen 10 saniyeni bile vermemişsin düşünmeye.
Şaheserler parayla satılsaydı:
1- Maden Çekme olayı büyük ölçüde değerini kaybederdi. Herkes sadece para kazanmak için maden çekerdi. [Zaten öyle millet mavi topaz çekip menekşe satın almaya çalışıyor yani para kasıyor madenle]
2- Maddi durumu yeterli olmayan oyuncular oyunu bırakırdı. Oyun büyük ölçüde zarara uğrardı. [Şu oyunda internet bağlantısını bilgisayarının elektriğini hatta şaheser silahına artı basmak için harcadığı 20 tl veren kişilerin durumu yetersizmi şimdi]
3- Oyunda çoğu kişide şaheser olacağından ve herkes hemen hemen aynı güçte olacağından Düelloların bir anlamı kalmazdı.[ Düello itemle deil pratik zeka ile kazanılır artı internet bağlantısı ve pc persormansı ile direk bağlantılıdır.]
4- Herkes parayla şaheser üreteceği içiin madenler boş kalırdı. Bu sayede herkes çok rahat bir şekilde saf maden çekerdi ve oyundaki dengeler alt üst olurdu.[Eskiden program kullanan hackler stok yapması gibimi mavi topazı bir ara 20 m satan stokcular gibimi şu anda 30m olan menekşe gibi mi dengeyi oyuncular belirliyor itemler deil.]
5- Şaheser ürettikten sonra oyuncular eskisinden daha çok GRUP BÖLGELERİ'ne girecekleri için ve buradan nadide ve şaheserler düşürebilecekleri için Çemberlitaş bölgesine girmeleri kolaylaşırdı ve bu bölgede büyük yoğunluk olacağından oyuncular buraya girmekte zorlanırdı.[ejderlisi ejdersizi 0 akçe olan 1 günlük sığınak artırıcı alıp zaten onu yapmıyorlarmı]
düşünsem daha da çıkar. Lütfen düşünmeden konu açmayın..
ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa
FERRAND
sana tavsiyem tüm karakteleri silip oyunu pcden kaldırbenzombi01 yazdı:4. maden menekşe elmas menekşenin 3.sü kızıl zümrütexxon yazdı:kardesim 2.3.4. saflar cıkmayınca sıkılıyorum demişsin. 4. saf diye bişey mi var yoksa biz mi bilmiyoruz ?
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ben menekşe çekmedim sadece arkadaşa sordum sadece bilmeden kızıl çektim ona da bakmadım
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşım sana 1 soru iksirler akçe ile satılmadan önce maden artırıcılar küreler sonra ayı satılmadan önce sizde soru sordunuz olmaz diye ama iksir i isteyen alır 3 4 saatte 5 maden mi sadece 1 TL ile 5 maden mi sence 10 TL ye 55 tane iksir 1 ay gider sana ama 55 iksir senin 50 saattini felan alırCunocuneyt yazdı:streetart34 yazdı:Düşünmeden konu açıyorsunuz. WoW ile karıştırıyorsunuz İKV'yi. Senin önerinin gerçekleşmesi halinde oyunda olacakları sadece 5 dakika düşündüm ve birçok madde buldum, ama sanırım sen 10 saniyeni bile vermemişsin düşünmeye.
1- Maden Çekme olayı büyük ölçüde değerini kaybederdi. Herkes sadece para kazanmak için maden çekerdi. [Zaten öyle millet mavi topaz çekip menekşe satın almaya çalışıyor yani para kasıyor madenle]
2- Maddi durumu yeterli olmayan oyuncular oyunu bırakırdı. Oyun büyük ölçüde zarara uğrardı. [Şu oyunda internet bağlantısını bilgisayarının elektriğini hatta şaheser silahına artı basmak için harcadığı 20 tl veren kişilerin durumu yetersizmi şimdi]
3- Oyunda çoğu kişide şaheser olacağından ve herkes hemen hemen aynı güçte olacağından Düelloların bir anlamı kalmazdı.[ Düello itemle deil pratik zeka ile kazanılır artı internet bağlantısı ve pc persormansı ile direk bağlantılıdır.]
4- Herkes parayla şaheser üreteceği içiin madenler boş kalırdı. Bu sayede herkes çok rahat bir şekilde saf maden çekerdi ve oyundaki dengeler alt üst olurdu.[Eskiden program kullanan hackler stok yapması gibimi mavi topazı bir ara 20 m satan stokcular gibimi şu anda 30m olan menekşe gibi mi dengeyi oyuncular belirliyor itemler deil.]
5- Şaheser ürettikten sonra oyuncular eskisinden daha çok GRUP BÖLGELERİ'ne girecekleri için ve buradan nadide ve şaheserler düşürebilecekleri için Çemberlitaş bölgesine girmeleri kolaylaşırdı ve bu bölgede büyük yoğunluk olacağından oyuncular buraya girmekte zorlanırdı.[ejderlisi ejdersizi 0 akçe olan 1 günlük sığınak artırıcı alıp zaten onu yapmıyorlarmı]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
@benzombi01
55 iksir tanesi 100 binden satan var 5.5m 10tl mi?
bi kzl veya mavi tpz 10tln boşa gitmesin.
55 iksir tanesi 100 binden satan var 5.5m 10tl mi?
bi kzl veya mavi tpz 10tln boşa gitmesin.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Allah sana akıl fikir versin bi ashab reçetesi bi ejderha kudretlendiren kadar kolaysa üğret o zaman !benzombi01 yazdı:arkadaşım sana 1 soru iksirler akçe ile satılmadan önce maden artırıcılar küreler sonra ayı satılmadan önce sizde soru sordunuz olmaz diye ama iksir i isteyen alır 3 4 saatte 5 maden mi sadece 1 TL ile 5 maden mi sence 10 TL ye 55 tane iksir 1 ay gider sana ama 55 iksir senin 50 saattini felan alırCunocuneyt yazdı:streetart34 yazdı:Düşünmeden konu açıyorsunuz. WoW ile karıştırıyorsunuz İKV'yi. Senin önerinin gerçekleşmesi halinde oyunda olacakları sadece 5 dakika düşündüm ve birçok madde buldum, ama sanırım sen 10 saniyeni bile vermemişsin düşünmeye.
ilk önce diyorsun parası olmayan internet bağlatmaz diye internet çokmu pahalı 30 tl birde gblere 1000 1100 elektrik istiyolar diyosun kenanı 500 elektriklemiş kesmeyi düşünüyon tabiki isteyecek yükek hasarlı oyuncuyu size kalsa lwl atlamak zor geldiği için akçe ile lwl alırsınız bunu istersinizCunocuneyt yazdı:Arkadaşım ejderha kudretlendıren ıksırı akce ile satılıyor alanlarda var ,bu ıksırı uretenler salakmı yanı akce ıle satılıyor. Özgürlük diye bir şey var üretmeye zamanın yok ne edecen para basıp alacan.. Parası olan alır olmayan zamanını harcar uretır. Fazla soze gerek yok. Sen oyunu belesmı oynuyorsun.. Senın baglantı yaptıgın ınternet baglantısı belesmı o belesı soyle bızde faydalanalım. Evıne alacak ekmegın parasını ınternete yatır oyun oyna sonra maden cek uret eee paran yoksa ınternete neden gırıyorsun. Alcak ınsan cok saheser esya satısa cıksa oyunda satıs patlaması yaşar.
Birkaç kişi para ile satılırsa hakkızlık olur dıye yazınca delı oluyorum. Madem hakkıslık oldugunu soyluyorsun neden kısıtlama oldugunu dusunmuyor ve hakkızlık sızede zamanı olmayan ınsanlarada yapılıyor demıyorsun. Bu oyun; satısı olan hersey oyuncular ıcın ısteyen alır ısteyen uretır. Özgür olanaklar olması lazım. Sen bolgeden klandan ejderlı varmı sorarken yalnısı yapıyorsun sonrada kalkmıs satısı olursa hakkıslık olur dıyorsun. Adam dıyor elektırıgım 900 1000 1100 gelem mı yok ejderın varmı yok suyun varmı ayranın varmı .... Bence satısı olsun alacak olan alsın alamayacak senın gıbı dusunenler uretsın paran yoksa tabı.. Internete belesmı gırıyon, actıgın bılgısayarın elektırgıdemı beles azıcık mantıklı yazın..

Harry Potter 9 çık SA
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
fuci zaten level atlamak için yüzde elli daha fazla ex veren ürün var dükkanda koçum sen bi öğren gel işi sonra yaz
FERRAND
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
Şah eser satılsın dukkanda dıyen herkese karsı bı tavır almayı bırakın artık ,aklınızla bı dusunun.
Sah eser uretmek ısteyen zaten mecburen maden ve sarraf artırıcı alıyor. Bunu alacagınıza 3 ıla 5 kurus fazlasına dukkandan sah eser bulunursa eger sah eser urunu alan alır. ısteyen uretır ısteyen alır kullanır. Iksırlerın uretımı ve satıldıgı gıbı hala ınatla yok efendım olurmu yok efendım olmaz oyle sey deyıpte ıkı gun sonra artırıcı alıp madende pıneklemekle olmaz ıste zaten artırıcıya para verıyorsun ona verecegın parayı sahesere ver ısteyen ceksın uretsın ısteyen alsın kullansın bıraz farklı bı fıyata. Zaman yok para var ... Daha otesı varmı..
Daha da olmadı para basıp ejderha ıksırı alırım adetı 300 bınden satarım kasarım 500 m parayı varmı otesı hala vız vız sacma sapan yazın sız.
Sah eser uretmek ısteyen zaten mecburen maden ve sarraf artırıcı alıyor. Bunu alacagınıza 3 ıla 5 kurus fazlasına dukkandan sah eser bulunursa eger sah eser urunu alan alır. ısteyen uretır ısteyen alır kullanır. Iksırlerın uretımı ve satıldıgı gıbı hala ınatla yok efendım olurmu yok efendım olmaz oyle sey deyıpte ıkı gun sonra artırıcı alıp madende pıneklemekle olmaz ıste zaten artırıcıya para verıyorsun ona verecegın parayı sahesere ver ısteyen ceksın uretsın ısteyen alsın kullansın bıraz farklı bı fıyata. Zaman yok para var ... Daha otesı varmı..
Daha da olmadı para basıp ejderha ıksırı alırım adetı 300 bınden satarım kasarım 500 m parayı varmı otesı hala vız vız sacma sapan yazın sız.
FERRAND