A.s. Eskilerden birini görmek ne güzelAeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,uzun bir süre geçti oyunu bırakalı aslında uzaktanda takip etmiyor değilim,forumlara bakıyorum arkadaşları dinliyorum oyun bayağı gelişmiş biraz kesenin ağzını açmak gerekiyor ama bir online oyunda elbette para kazanılmalı gerçi konumuz bu değil sadece biraz fikir vermek istedim diyebilirim.
Her hangi bir online oyuna gittiğimizde bile para harcamak zorunlu oluyor,dünya hali böyle yapıcak birşey yok öyle değil mi ?
Bir çok hırsızlıklar bir çok kalp kırmalar olmuş yine başka sunuculardan gelenler felan yepyeni bir sunucu gibi olmuş Eminönü..
Herkes akım etmiş,tanımadığım yüzler tanımadığım isimler..
Bizimkisi eskiden bir bağımlılıktı ve şuan oyundan koptuk tabi bazı arkadaşlar karakterın bloke olduda bıraktın diyecekler,aslında şuan elimde çok güzel karakter varda ben girmiyorum herşey değişmiş,yada ben değiştim bilmiyorum ama artık değişik geliyor İKV bana.
İKV ile büyüdük yalan yok bir çok dostluğuda orda tattık kalleşliğide.
Gerçi eskiler oyunu bırakmış yada karakterini satmış değişik olaylar işte..
Valla ne yalan söyliyim 2 yıl öncesinde evlensem bile bırakmam dıyordum bu oyunu hayallerimize o zaman esir olmuşuz meğersem.![]()
Şimdi bir efsane gibi oldu Eminönü,enterasan akıl almaz..
Aeor..
Enterasan akıl almaz.. Eminönü!
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Enterasan akıl almaz.. Eminönü!

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- Mancybugra
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Aynen katılıyorum bu oyunu hiç bırakmam hiç sıkılmam diyordum ama sadece bi hayalmiş...Yeni insanlar kazanmak için gelen yenilikler bir çok eski sağlam oyuncuyu götürdü... Bir gün yeniden döneriz belki kim bilir:)...
Mancy
Mancy
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne Kalleşlikler , Ne Nice Kişiler. Ne Nice Arkadaşlar Gördü Şu Gözlerim . BETA'dan Beri. <-- Fordehseat
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
39 lvl zamanı ikv oynayan kişi sayısı ile 49 a çıkıp kasarken oyun oynayan kişi sayısı yarıya inmiştir
Sığınak ve migrat geldiğinde sadece şaheserliler girebiliyor başarılı olabiliyor diyip şahesersizlerin çoğu oyunu bırakmıştır
nüfus yarıya inmiştir
çemberlitaş çok dikkat işi birşey için bu kadar uğraşmaya değmez zaten şahesresiz almıyorlar diyip oyun nüfüsü 3 . kez yarıya inmiştir 8/8 lik nüfus 1/8 kaldı iyi geceler İKV YÖNETİMİ
Sığınak ve migrat geldiğinde sadece şaheserliler girebiliyor başarılı olabiliyor diyip şahesersizlerin çoğu oyunu bırakmıştır
nüfus yarıya inmiştir
çemberlitaş çok dikkat işi birşey için bu kadar uğraşmaya değmez zaten şahesresiz almıyorlar diyip oyun nüfüsü 3 . kez yarıya inmiştir 8/8 lik nüfus 1/8 kaldı iyi geceler İKV YÖNETİMİ
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Academy Of War
Uğur çok güzel yazmışsın eline sağlık senin gibi düşünen insanlar bu oyunda hala olsaydı oyunun gidişatı bile değişirdi. Ben okullarda ders'lerde İKV.'de yapacaklarımı düşünürdüm Konservt.'da Hayal kurardık eve gitsekde şöyle şöyle yapsak diye.
Bende bırakmam diyordum bende bıraktım . Bende bana değil başkalarına sebep bıraktım oyuna girsem karakter hazır elimde ecel Yüklü miktarda'da Para uğraşsam gene yaparım ama eskisi gibi değil herşey arada bir böyle giriyorum oyuna Labirent'e giriyorum Balıkcı idris eski handanda tek başıma oturuyorum. Eskiden oyunda arka fon müzik'leri vardı onları açıp mutlu oluyorum. Keşke eskisi gibi olabilse herşey.
Bende bırakmam diyordum bende bıraktım . Bende bana değil başkalarına sebep bıraktım oyuna girsem karakter hazır elimde ecel Yüklü miktarda'da Para uğraşsam gene yaparım ama eskisi gibi değil herşey arada bir böyle giriyorum oyuna Labirent'e giriyorum Balıkcı idris eski handanda tek başıma oturuyorum. Eskiden oyunda arka fon müzik'leri vardı onları açıp mutlu oluyorum. Keşke eskisi gibi olabilse herşey.
DişiSilahşör Bişeymi yazdı. 
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
serkannnn yazdı:A.s. Eskilerden birini görmek ne güzelAeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,uzun bir süre geçti oyunu bırakalı aslında uzaktanda takip etmiyor değilim,forumlara bakıyorum arkadaşları dinliyorum oyun bayağı gelişmiş biraz kesenin ağzını açmak gerekiyor ama bir online oyunda elbette para kazanılmalı gerçi konumuz bu değil sadece biraz fikir vermek istedim diyebilirim.
Her hangi bir online oyuna gittiğimizde bile para harcamak zorunlu oluyor,dünya hali böyle yapıcak birşey yok öyle değil mi ?
Bir çok hırsızlıklar bir çok kalp kırmalar olmuş yine başka sunuculardan gelenler felan yepyeni bir sunucu gibi olmuş Eminönü..
Herkes akım etmiş,tanımadığım yüzler tanımadığım isimler..
Bizimkisi eskiden bir bağımlılıktı ve şuan oyundan koptuk tabi bazı arkadaşlar karakterın bloke olduda bıraktın diyecekler,aslında şuan elimde çok güzel karakter varda ben girmiyorum herşey değişmiş,yada ben değiştim bilmiyorum ama artık değişik geliyor İKV bana.
İKV ile büyüdük yalan yok bir çok dostluğuda orda tattık kalleşliğide.
Gerçi eskiler oyunu bırakmış yada karakterini satmış değişik olaylar işte..
Valla ne yalan söyliyim 2 yıl öncesinde evlensem bile bırakmam dıyordum bu oyunu hayallerimize o zaman esir olmuşuz meğersem.![]()
Şimdi bir efsane gibi oldu Eminönü,enterasan akıl almaz..
Aeor..Senin de dediğin gibi elinde sağlam karakter olsa da boş. İnsanın canı istemiyor oyuna girmeyi. Tonla para var kimseye borcum yok alacağım var ama nerde o eski heves
Geçen oyuna girdim. Eskiden oyunda gördüğüm birisi 'Sen hangi sunucudan geldin?' dedi. Yani o kadar uzağız artık şu oyundan
Sadece böyle foruma göz atıyorum kim ne yapıyor diye..
Eskilerden birinin yorumunu okumak çok heycan vericiydi,bunun yanı sıra dediğin her kelımeyı sonuna kadar desteklıyorum.
Bende senin gibi foruma göz atıyorum kim napmış ne olmuş diye.
Tekrardan büyük bir hevesle oyunda görüşmek İmkansız mı dersın. ?
Mancy Senide unutmadım vsde çok rastlaşmıştık sanırım.Mancybugra yazdı:Aynen katılıyorum bu oyunu hiç bırakmam hiç sıkılmam diyordum ama sadece bi hayalmiş...Yeni insanlar kazanmak için gelen yenilikler bir çok eski sağlam oyuncuyu götürdü... Bir gün yeniden döneriz belki kim bilir:)...
Mancy
Kim bilir bir gün belki yeniden başlarız..
Kimler görmediki kimler..Meaninqless yazdı:Ne Kalleşlikler , Ne Nice Kişiler. Ne Nice Arkadaşlar Gördü Şu Gözlerim . BETA'dan Beri. <-- Fordehseat
Yanı sıra oyun tamamen parasal olmuştur.RuZGaRxUnRuLy yazdı:39 lvl zamanı ikv oynayan kişi sayısı ile 49 a çıkıp kasarken oyun oynayan kişi sayısı yarıya inmiştir
nüfus yarıya inmiştir
Senden bu yorumu zaten bekliyordum ne yalan atayım..DisiSilahsor yazdı:Uğur çok güzel yazmışsın eline sağlık senin gibi düşünen insanlar bu oyunda hala olsaydı oyunun gidişatı bile değişirdi. Ben okullarda ders'lerde İKV.'de yapacaklarımı düşünürdüm Konservt.'da Hayal kurardık eve gitsekde şöyle şöyle yapsak diye.
Ben oyuna bile girmiyorum artık sadece forum üzerinden takıp edıyorum,anlamadığım nokta o güzelim Fon müzikleri kalktı mı ?
Kalktıysa bir hayal kırıklığı daha üzücü durum..

Eminönü
FelicitaNascosta '