İşte Fulya Ctnylmz ;)
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İşte Fulya Ctnylmz ;)
Aynen Katılıyorum .Rebornthebest yazdı:Göz var nizam var adam suçlu olsa neden böyle bir konu açma gereği duysun ki :?:
Ozan Kardeşim Gecmıs oLsun Kımın HakLı oLdugu Ortada sen rahat oL Kafana takma
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
Re: İşte Fulya Ctnylmz ;)
ozaerdenn 26 Tem 2011 11:22
Tatile gittiğim için 4 Temmuz'dan bu sabaha kadar oyuna giremedim. Arada kuzenim girmiş olabilir. Artık geri döndüm.
Oyuna yaklaşık 2.5 yıl önce başladım. Bilenler vardır, eskiden Noxstress ile arz klanındaydım. O zamanlar Speciallistgirl Speciallistqirl Speciallistqirlx karakterlerini oynayan Fulya Abla (tartışırken bana hakaret etse bile hala abla demeye devam edicem) bir akşam bölgeden birisi ile tartışıyordu. Ben de haklı gördüğüm için Fulya Abla'yı savundum ve dostluğumuz başladı. O akşam uzun uzun sohbet ettik.
Bende telefon numarası var ve profilini dondurmadığı zamanlar sık sık facebook'tan görüşürdük. Gerçekten öz ablam gibi seviyordum onu. Lise'yi bitirdi ve Sakarya'da üniversite okumak istiyor. Olaya gelelim;
Üniversite'de olacağından dolayı oyuna ara vereceğini ve karakterilerini bana emanet edeceğini söyledi. Birbirimize şifre verdik. Ardından Speciallist karakterine Ecel Getiren üretecekti. Üyeliğinde Speciallistqirl Speciallistgirl xROCKUNZELx ve RoCKuNZeL vardı. Ecel için çar kasacaktı (kadim pençesi için) bu yüzden 500 akçe aldım, hesabına yükleyip benim üyeliğime aktardı Speciallistgirl nickli savaşçısını . Ardından Xrockunzel adlı çar açtı, biraz kastık sonra yarım kaldı. Kasaları karışıktı düzene soktum. Çarlarında kp kasıp, GB attım. O ise benim karakterlerimi sadece karizma satmaya kullandı ve parayı kendisine aldı. Şelit için para lazım dedi. 9m'den satıyor adam ama benim param yok dedi. Çantamda 9.3m olduğunu söyledim ve 9m verdim ona. Ardından başımdan bu hain olay geçti;
Tarih 3 Temmuz. Saat gece 12-1 civarları. Oyuna girdim. Girdiğim çar xROCKUNZELx. Karakter antrepo önündeydi ve gittiğimde benim üyeliğime aktardığımız Speciallistgirl oradaydı. İçinde Fulya Abla vardı. "Sen kimsin?" dedi. Ben de "Ben Ozan başka kim olacak?" dedim. Bana inanmadığını söyleyerek telefon numarasını ve şifresini istedi. Ben de Fulya Abla olmadığını düşündüm ve hemen şifremi değiştirmek için çıkacaktım. Sonra vazgeçtim ve "Fulya Abla sen isen telefonuma mesaj at" dedim. Atamam annem konuşuyor dedi. O zaman Fulya Abla değil bu dedim. 5 dk sonra ben bi mesaj atayım dedim. "Fulya Abla çardaki sen misin değilsen acil şifre değiştir" yazdım. Attığım mesajı söyle dedim. Söyleyince çardakinin o olduğunu anladım.
"5 dk çıkıyorum bekle burda" dedi. Herhalde kendi şifresini değiştirecektir diye düşündüm. Pırasasapı karakterime girdi. Tartıştık ve şifremi değiştirmek için çıktım. Deneme yaptım ve tabi ki şifresini değiştirmişti. Sonra üyeliğime girdim ve Speciallistgirl yoktu. Karakterini bilerek silmişti. Beni suçlu duruma düşürmek istediği apaçık ortada. Oyuna girip anlattım. Şaşırdı(!). Darkvahşet anında bana laflar söylemeye başladı. Arkadaşları daha ne olduğunu sormadan bana hakaretler yağdırdılar. Hiçbirisine yetişemedim dolayısıyla. Sonuca gelelim;
Fulya Abla Ecel üretebilsin diye ona verdiğim 3 Çıban Yoğurdu, 5 Yonca, 2 Örümcek Gözü, 1 Liderlik ve 1 Diş'i + Şelit için verdiğim 9m'yi bana vermek için karakterini istiyor. Ona verdiğim 500 binleri, 1 milyonları saymıyorum. AnEQUALmusic'e karizma satmak için parayı alıp 70 karizmada oyundan çıkmış. Bölgeden sataşmalar oldu, Fulya Abla yoktu, ben savundum. Ardından parasını verdim.
Kısacası benim onda madenlerim ve param var. Onun bende karakteri var. Akçeyi alacağını söyledi. Eğer madenlerimi ve akçeyi verirse karakterini hemen vericem. Yoksa karakterini unutsun.
Merhabalar
Kullanıcı Hakları Sözleşmesine aykırı davrandığınızı itiraf etmişsiniz.
** Forum hesabınız kapatıldı
Speciallistgirl 26 Tem 2011 14:00
Selamlar.Bu konu beni inanın üzmedi.Çünkü ben ve beni gerçekten tanıyanlar olayın aslını çok iyi biliyoruz.Kimseye birşey açıklamak zorunda olmasam da Ozanın işi buraya getirecek kadar çocuk olduğunu biliyorum.Tatil dönüşü böyle bir konuyu açacağınıda tahmin etmiştim. Bilindiği üzere Üniversite Sınavlarımın açıklanmasıyla şehir dışına okumaya gideceğim.Bundan dolayı son olara ecel üretip biraz oynadıktan sonra oyunla alakam kalmayacaktı.Benim ecele çok az malzemem ve 2 kadimim kalmıştı.Zaten Sakaryaya gittikten sonra karakterlerm ozan denen şahısta olcaktı.Arkadaşlardan kadimi borç almayayım diye yeni karakter açıp kasmayı düşündüm.Hesabımda 4 karkter vardı.Ozan dediki abla savaşcını bana ver,sen kadim için kas üretiriz hemen dedi ve ben de iyi niyetimden,saflığımdan Speciallistgirl adlı savaşcımı ozana verdim.Ardından ozan bana elinde bulunan bir miktar madeni verdi.Abla al bunları satalım hızlı üretiriz dedi. Ne kadar kabul etmesemde kendi klana yansıtıp satmaya çalışıyordu.Onun tatile gitmesine 1 gün kala telefonma mesaj geldi. Fulya abla savaşcını benim hesabımdan neden sildin diye.Oyuna girdm ozan kendi şifresni değiştirmişti.Kendi hesabıma girdim.Klandan şahit sözde ozanın hesapta bulunan savaşcımı keni ellerimle silmişim.Ondan sonra bende buluna madenlerini istedi beni tek dediğim karakterimi geri verirsen madenlerini veririm.Tamam dedi tatilden sonra karakterini vercem.Şimdi gelmiş Benim hırsız olduğumu öne sürüyor.Ben senin 3 5 madenine kalcak insan değilim.Bu oyunda elime o kadar para char geçtiki tekine bile dokunmadım ve savaşcının silindiğini söylediğin halde bugün oyunda savaşcımla geziyomuşsun söyleyeceklerim bunlar.Herkesin canı sağolsun.Bu gereksiz konuya yorum atıp inanan dostlarımada eyvallah...!
Merhabalar
Kullanıcı Haklası Sözleşmesine aykırı davrandığınızı itiraf etmişsiniz.
** Forum hesabınız kapatıdı
** REHBER Takımındaki görevinize son verildi