Yetenek PuanLama [HK]

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yetenek PuanLama [HK]

Mesaj gönderen HayLazzCoCuK »

bnm stilim idealdir bence herşeyi kesersin yaparsın :D

15 meteorit ve bilgisi
15 buz oku ve bilgisi
15 kons & medi [2si arasında takılıyorum :]
15 zihin
5 tesla (önceden kutupdu bu aralar teslya döndüm)
2 büyü bozma
1 kutup
1 medi [[eğer 15 konsa vermişsem ]]
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
Hunter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yetenek PuanLama [HK]

Mesaj gönderen Hunter »

Selam ..
Bu zaman a kadar edindigim bilgilere göre bir tablo çıkartabilirim ..
Eger PwP - Ws savaşlarını istiyorsan ideal yetenek tablosu bana göre
15 metroid 15 bilgisi
15 buz oku 15 bilgisi
15 Konsantrasyon
15 büyü bozma
Geriye Kalan meditasyon (sanırım 8 puan kalıyor) ..
Açıklama: Burda Dikkat Çekmek istedigim şey Sadece büyü Bozmaydı büyü bozması 15 olan Bir büyücünün Ws savaşlarında Ws yi kazanma olasılıgı 2 Kat artar büyük ihtimalle karşınızdaki Ws ci büyücüde 15 kons yapmış olacaktır konslar açılıp başlanıldıgı zaman ilk atış muhtemelen metroid olur ve Ws savaşlarında metroid vuruşları en yüksek olan yetenektir. İlk atış kesildigi zaman buz ile karşılık verirseniz o anki ruh hali ile karşınızdaki kişide büyü bozma kullanacaktır ve karşınızdakinin gardı nı %50 ye düşürmüş olacaksınız devamında o size buz atarken metroid ile karşılık verdiginizde vuruş hasarınız daha yüksek olacaktır .. onun 3. vuruşuna kadar sizin büyü bozma süreniz tekrar dolar ve oda metroid e denk gelir büyüyü bozdugunuz zaman karşınızdaki oyuncunun yapabilicegi pek fazla birşey yoktur o Ws yi büyük ihtimalle kazanırsınız .. (eger büyücü buz ise metroid yerine buz vuruşlarını kesmeye çalışın)

Eğer Kasılmak için yetenek istiyorsan ve uzun uzun ugraşmak istemiyorsan yüksek tp veren canavarlar seçmek en akıllıcası (buz büyücü , gece takipci , meran muafızı vb ...)
15metroid-elektirik (size kalmış birşey) 15 bilgisi (elektirik tercihim olurdu )
15 buz oku 15 bilgisi
15 direnç kırma
15 zihin tutulması
1 tesla
1 meditasyon

Kısa bir açıklamada bunun için yapayım 15 direnc kırma oldugu zaman normal olarak buz ile 2100 - 2500 arası hasar verirsiniz bunun üzerine direnç kırma kullandıgınız zaman canavarın buz a direnci yok denece kadar azalabilir ve normal vuruşlar 3500 3700 arası deişir (Ful buz hasar ise) ve canavarın buz ile elektirige dirençleri neredeyse kalmadıgı için kritik olasılıgıda büyük ölçüde artar ve kesmeniz kolaylaşır (Buz büyücüsünde pek işe yaramıyor sanırsam )

Eğer yavaş yavaş kasılırım ben diyenlerdensen düşük tp veren canavarlar tercih ediyorsundur (uçan muafız - gümüş akrep ...)
15 metroid 15 bilgisi
15 buz oku 15 bilgisi
15 konsantrasyon
15 zihin toplama

Bana göre bu 4 yetenek yeterlidir dier puanlar sana kalmış bir şey ..

Umarım yardımcı olabilmişimdir ...
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.

KabusxLoncası
Kabusxhunter

“Büyücü” sayfasına dön