KIBRISLI Kimdir Tanıyan ?
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: KIBRISLI Kimdir Tanıyan ?
bilal senin klavye cocugu oldugunu bılıom cok otuyosun yok zonguldaga gelcekmıste yok benı dovcekmıste o charın sahıbıne sor benle bı alaka varmıymıs
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Emre ye katılıyorum 1 haftadır nete girmiyoEmRReX67 yazdı:bilal gelsene lan zonguldaga valla elımı bıle kldırmcam gel bak dov benıMaryhuana yazdı:![]()
Arkadaşının Adı ''EMRE'' Değil mi ? o İkisi İş Birliği İçinde Sırf O Çocuğa İnat Zonguldağa Gitcem Dövüp Gelcem Ama Üşeniyorum.Lordivo Kardeşim Sorun Değil Bende Numarası Var En Geç 2 Hafta İçinde Sana İade Etmeye Çalışacağım.Yada Sırf O Hasanı Araştırcam Bulcam Oturduğu Mekanda Arkadaşlarım Mevcut Sora Sora Buluruz Elbet.Abisi Falan Yok Onun Kolpalamış Seni.JoeyJordison yazdı:Arkadaslar bahsettiğiniz kişi çarı çalmış ama başkasına vermiş bugün oyundayken KIBRISLI isimli çar pm attı çarda arkadasım vardı nerden çıktı çar deyince bi arkadas verdi dedi
ben 1 haftadr pc'de yokum kastamonundayım tamm mı lan a.kodugum evladı snn ananı avradını sıkerım #@!?.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
XxTayfunxX yazdı:Emre ye katılıyorum 1 haftadır nete girmiyoEmRReX67 yazdı:bilal gelsene lan zonguldaga valla elımı bıle kldırmcam gel bak dov benıMaryhuana yazdı:![]()
Arkadaşının Adı ''EMRE'' Değil mi ? o İkisi İş Birliği İçinde Sırf O Çocuğa İnat Zonguldağa Gitcem Dövüp Gelcem Ama Üşeniyorum.Lordivo Kardeşim Sorun Değil Bende Numarası Var En Geç 2 Hafta İçinde Sana İade Etmeye Çalışacağım.Yada Sırf O Hasanı Araştırcam Bulcam Oturduğu Mekanda Arkadaşlarım Mevcut Sora Sora Buluruz Elbet.Abisi Falan Yok Onun Kolpalamış Seni.JoeyJordison yazdı:Arkadaslar bahsettiğiniz kişi çarı çalmış ama başkasına vermiş bugün oyundayken KIBRISLI isimli çar pm attı çarda arkadasım vardı nerden çıktı çar deyince bi arkadas verdi dedi
ben 1 haftadr pc'de yokum kastamonundayım tamm mı lan a.kodugum evladı snn ananı avradını sıkerım #@!?.
inekleriyle

bilal suanda istanbuldayım gel döv bakalım nolcak ole ılerı gerı konusmaya benzemez bıde sor bakayım KIBRISLI'nın sahıbıne char calınırken emre adı gectımı