KIBRISLI Kimdir Tanıyan ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: KIBRISLI Kimdir Tanıyan ?

Mesaj gönderen JoeyJordison »

Emre haklı 1 haftadır görmemiştim
Resim
Resim
EmRReX67
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EmRReX67 »

bilal senin klavye cocugu oldugunu bılıom cok otuyosun yok zonguldaga gelcekmıste yok benı dovcekmıste o charın sahıbıne sor benle bı alaka varmıymıs
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

EmRReX67 yazdı:
Maryhuana yazdı::x :x
JoeyJordison yazdı:Arkadaslar bahsettiğiniz kişi çarı çalmış ama başkasına vermiş bugün oyundayken KIBRISLI isimli çar pm attı çarda arkadasım vardı nerden çıktı çar deyince bi arkadas verdi dedi
Arkadaşının Adı ''EMRE'' Değil mi ? o İkisi İş Birliği İçinde Sırf O Çocuğa İnat Zonguldağa Gitcem Dövüp Gelcem Ama Üşeniyorum.Lordivo Kardeşim Sorun Değil Bende Numarası Var En Geç 2 Hafta İçinde Sana İade Etmeye Çalışacağım.Yada Sırf O Hasanı Araştırcam Bulcam Oturduğu Mekanda Arkadaşlarım Mevcut Sora Sora Buluruz Elbet.Abisi Falan Yok Onun Kolpalamış Seni.
bilal gelsene lan zonguldaga valla elımı bıle kldırmcam gel bak dov benı
ben 1 haftadr pc'de yokum kastamonundayım tamm mı lan a.kodugum evladı snn ananı avradını sıkerım #@!?.
Emre ye katılıyorum 1 haftadır nete girmiyo :)
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JoeyJordison »

XxTayfunxX yazdı:
EmRReX67 yazdı:
Maryhuana yazdı::x :x
JoeyJordison yazdı:Arkadaslar bahsettiğiniz kişi çarı çalmış ama başkasına vermiş bugün oyundayken KIBRISLI isimli çar pm attı çarda arkadasım vardı nerden çıktı çar deyince bi arkadas verdi dedi
Arkadaşının Adı ''EMRE'' Değil mi ? o İkisi İş Birliği İçinde Sırf O Çocuğa İnat Zonguldağa Gitcem Dövüp Gelcem Ama Üşeniyorum.Lordivo Kardeşim Sorun Değil Bende Numarası Var En Geç 2 Hafta İçinde Sana İade Etmeye Çalışacağım.Yada Sırf O Hasanı Araştırcam Bulcam Oturduğu Mekanda Arkadaşlarım Mevcut Sora Sora Buluruz Elbet.Abisi Falan Yok Onun Kolpalamış Seni.
bilal gelsene lan zonguldaga valla elımı bıle kldırmcam gel bak dov benı
ben 1 haftadr pc'de yokum kastamonundayım tamm mı lan a.kodugum evladı snn ananı avradını sıkerım #@!?.
Emre ye katılıyorum 1 haftadır nete girmiyo :)

inekleriyle :D
Resim
Resim
EmRReX67
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EmRReX67 »

bilal suanda istanbuldayım gel döv bakalım nolcak ole ılerı gerı konusmaya benzemez bıde sor bakayım KIBRISLI'nın sahıbıne char calınırken emre adı gectımı

“Genel Sohbet” sayfasına dön