Rehberler HK.
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Rehberler HK.
MADEN YÖNETİM EKİBİNDEN OLUYOR BUNLAR BÖLGEDEN SÖVEN REHBERLER DE VAR
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
MerhabaLotusGNS yazdı:MADEN YÖNETİM EKİBİNDEN OLUYOR BUNLAR BÖLGEDEN SÖVEN REHBERLER DE VAR![]()
Oyun içinde gördüğünüz bu tür olayları destek formuna veya oyun içinde 'Şikyet et ' bildirerek gereken kişilerin ceza almasını sağlayabilirsiniz.
Bir insanın,nasıl güldüğünden terbiyesini,neye güldüğünden ise akıl sevyesini anlarsın..
M.F.K
M.F.K
tmm gm abi.DELALET yazdı:MerhabaLotusGNS yazdı:MADEN YÖNETİM EKİBİNDEN OLUYOR BUNLAR BÖLGEDEN SÖVEN REHBERLER DE VAR![]()
Oyun içinde gördüğünüz bu tür olayları destek formuna veya oyun içinde 'Şikyet et ' bildirerek gereken kişilerin ceza almasını sağlayabilirsiniz.
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar,
Konu amacı dışına sapmaya başladığından ve kişisel tartışmalara, hakaretlere doğru ilerleyebileceğinden dolayı konu kilit altına alınmıştır.
Öncelikle kişilerin geçmiş yazışmaları konusunda dikkatli bir tutum sergilediğiniz için kendinizi biraz yormuş gibisiniz, her birimiz bir birey olduğumuz için asla dört dörtlük olamayız ama bu hep o şekilde kalacağımız anlamını taşımamaktadır. Kişiler kendilerini geliştirmekle ve bunu ilerletmekle yükümlüdürler.
Rehber Ekibi hakkında şikayetlerinizi Destek Formu üzerinden yada oyun içerisinde rahatsız olduğunuz konuşmaları
" Şikayet Et " sistemi ile bizlere iletebilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, keyifli forumlar dilerim.
Konu amacı dışına sapmaya başladığından ve kişisel tartışmalara, hakaretlere doğru ilerleyebileceğinden dolayı konu kilit altına alınmıştır.
Öncelikle kişilerin geçmiş yazışmaları konusunda dikkatli bir tutum sergilediğiniz için kendinizi biraz yormuş gibisiniz, her birimiz bir birey olduğumuz için asla dört dörtlük olamayız ama bu hep o şekilde kalacağımız anlamını taşımamaktadır. Kişiler kendilerini geliştirmekle ve bunu ilerletmekle yükümlüdürler.
Rehber Ekibi hakkında şikayetlerinizi Destek Formu üzerinden yada oyun içerisinde rahatsız olduğunuz konuşmaları
" Şikayet Et " sistemi ile bizlere iletebilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, keyifli forumlar dilerim.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>