Oyunu bırakıyorum hakkınızı helal edin.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Oyunu bırakıyorum hakkınızı helal edin.

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

nayır nolamaz :D:Dkankacuhum cok dogru bı karar vermısın sevıyorum senı :Dbnm tel vardır sende canın sıkıldımı ara :d bnde bıraktm sayılır pek takılmıyorum asıl sen hakkını helal et etmessende S. :d yhanı seyın saolsun :D:D ıst gelınce haber et bana :dfuarada kesın gel senı gormek ıstıyorum hadı bys :D:d
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

sultanorhan yazdı:Demek Sende Ayrılanlar Kervanına Katıldın En doğru Kararı ALmışsın Çağlar .Bu Gidişle Bizlerden kimse kalmıyacak Biz Hergün gene beraberiz sadece vesile olan İkv yok artık Hayatımızda Umarım başka bir oyunla birlikte zman geçirme dileklerimle Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun..

katılıyorum abı sana xD baska oyuna baslayınca haber edın 2 gune ordym xD
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
OLUMSUZCZ38
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Best of Best

Mesaj gönderen OLUMSUZCZ38 »

valla kardes en doğru secimi yapmıssın ama üzüldüm benim düsmanım azaldıkca benimde tadım kalmıyor neyse hayatında basarılar dilerim Çz den saygılarla
Resim
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

OLUMSUZCZ38 yazdı:valla kardes en doğru secimi yapmıssın ama üzüldüm benim düsmanım azaldıkca benimde tadım kalmıyor neyse hayatında basarılar dilerim Çz den saygılarla
Seni düşmandan sayan var mı ki panpa ?
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
xHaRuNx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHaRuNx »

inciSOZLUK yazdı:
OLUMSUZCZ38 yazdı:valla kardes en doğru secimi yapmıssın ama üzüldüm benim düsmanım azaldıkca benimde tadım kalmıyor neyse hayatında basarılar dilerim Çz den saygılarla
:D :D :D :D :D
xHaRuNx

Drcaglar

Lonca
EFSANELER
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Hayatta başarılar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

basshunter09 yazdı:Çağlarım daha beraber gaffarı kescektık nereye gidiyosun :) gerçi bende girmiyorum oyuna fazla oyunda kımseler kalmadı ztn neyse kendine iyi bak aralarda ugra benım gibi :)
Güncelleme yapsınlar keseriz kardesim :) Tabi arada ugrarım. Seviom sizleri :D
Schiller yazdı:olm bir yere gittiğin yok kafanı kırarım senin :@ otur oturduğun yerde ayrıca ismimi görmedim unutmadım onu !
Serhado :) Kardesim aceleden yazdım cogu kişiyi unutmusum zaten :) Seni seviom bilion.Güncelleme olmassa dönmem :D
xxkralbuffxx yazdı:nayır nolamaz :D:Dkankacuhum cok dogru bı karar vermısın sevıyorum senı :Dbnm tel vardır sende canın sıkıldımı ara :d bnde bıraktm sayılır pek takılmıyorum asıl sen hakkını helal et etmessende S. :d yhanı seyın saolsun :D:D ıst gelınce haber et bana :dfuarada kesın gel senı gormek ıstıyorum hadı bys :D:d
Kanka okula tekrar gidebilirim :) Eger gidersem gelemem istanbula yok dısarıdan okursam oradayım :) Kanka hep beraberiz yine ya raat ol be olm :P arada skype gel gtlk yapma :D
Saol kardesim :) Sana ufak bi tavsiyem olucak kestigin lodoslara ezik ws ye gel vb seyler kullanmassan karsı klan tarafından saygı görürsün. Benim arz klanında cok dostum var benden sana tavsiye ;)
inciSOZLUK yazdı:
:D :D

ProtectorDragon yazdı:Hayatta başarılar.
Teşekkür ederim.
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

tmm kankacuğum :D arada uğrarım skype :D ay senı yerem ha:D:D
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

Merhabalar,

Kardeşim öncelikle yaptığın şey konusunda sonuna kadar destekcinim, aldığın karar çok doğru zaten hepimiz bir oyun için çok fazla zaman kaybı yapmadık mı ?

Zaten ben üniversitem başlayana kadar yani ekim'e kadar devam edeceğim oyuna sonra bende veda edeceğim.

Bu arada ben ÖNDER kardeşim artık seninle reel'de sohbetimize devam ederiz. Allah'a emanet ol kardeşim..
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

MeNTHoLoKaLiPTuS yazdı:Merhabalar,

Kardeşim öncelikle yaptığın şey konusunda sonuna kadar destekcinim, aldığın karar çok doğru zaten hepimiz bir oyun için çok fazla zaman kaybı yapmadık mı ?

Zaten ben üniversitem başlayana kadar yani ekim'e kadar devam edeceğim oyuna sonra bende veda edeceğim.

Bu arada ben ÖNDER kardeşim artık seninle reel'de sohbetimize devam ederiz. Allah'a emanet ol kardeşim..

Saol kardesim.Evet reel de tabisi görüsücez kanka :)
xxkralbuffxx yazdı:tmm kankacuğum :D arada uğrarım skype :D ay senı yerem ha:D:D
Tamam yavrim gel sevsiris :P
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön