Oyunu bırakıyorum hakkınızı helal edin.
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: Oyunu bırakıyorum hakkınızı helal edin.
nayır nolamaz
:Dkankacuhum cok dogru bı karar vermısın sevıyorum senı
bnm tel vardır sende canın sıkıldımı ara :d bnde bıraktm sayılır pek takılmıyorum asıl sen hakkını helal et etmessende S. :d yhanı seyın saolsun
:D ıst gelınce haber et bana :dfuarada kesın gel senı gormek ıstıyorum hadı bys
:d
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
sultanorhan yazdı:Demek Sende Ayrılanlar Kervanına Katıldın En doğru Kararı ALmışsın Çağlar .Bu Gidişle Bizlerden kimse kalmıyacak Biz Hergün gene beraberiz sadece vesile olan İkv yok artık Hayatımızda Umarım başka bir oyunla birlikte zman geçirme dileklerimle Şimdiden hayırlı Uğurlu olsun..
katılıyorum abı sana xD baska oyuna baslayınca haber edın 2 gune ordym xD
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

- OLUMSUZCZ38
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Best of Best
valla kardes en doğru secimi yapmıssın ama üzüldüm benim düsmanım azaldıkca benimde tadım kalmıyor neyse hayatında basarılar dilerim Çz den saygılarla

- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
Seni düşmandan sayan var mı ki panpa ?OLUMSUZCZ38 yazdı:valla kardes en doğru secimi yapmıssın ama üzüldüm benim düsmanım azaldıkca benimde tadım kalmıyor neyse hayatında basarılar dilerim Çz den saygılarla
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
inciSOZLUK yazdı:Seni düşmandan sayan var mı ki panpa ?OLUMSUZCZ38 yazdı:valla kardes en doğru secimi yapmıssın ama üzüldüm benim düsmanım azaldıkca benimde tadım kalmıyor neyse hayatında basarılar dilerim Çz den saygılarla
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Klan: Arzın Çocukları
Hayatta başarılar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
Güncelleme yapsınlar keseriz kardesimbasshunter09 yazdı:Çağlarım daha beraber gaffarı kescektık nereye gidiyosungerçi bende girmiyorum oyuna fazla oyunda kımseler kalmadı ztn neyse kendine iyi bak aralarda ugra benım gibi
SerhadoSchiller yazdı:olm bir yere gittiğin yok kafanı kırarım seninotur oturduğun yerde ayrıca ismimi görmedim unutmadım onu !
Kanka okula tekrar gidebilirimxxkralbuffxx yazdı:nayır nolamaz:Dkankacuhum cok dogru bı karar vermısın sevıyorum senı
bnm tel vardır sende canın sıkıldımı ara :d bnde bıraktm sayılır pek takılmıyorum asıl sen hakkını helal et etmessende S. :d yhanı seyın saolsun
:D ıst gelınce haber et bana :dfuarada kesın gel senı gormek ıstıyorum hadı bys
:d
Saol kardesimOLUMSUZCZ38 yazdı:valla kardes en doğru secimi yapmıssın ama üzüldüm benim düsmanım azaldıkca benimde tadım kalmıyor neyse hayatında basarılar dilerim Çz den saygılarla
inciSOZLUK yazdı:Seni düşmandan sayan var mı ki panpa ?OLUMSUZCZ38 yazdı:valla kardes en doğru secimi yapmıssın ama üzüldüm benim düsmanım azaldıkca benimde tadım kalmıyor neyse hayatında basarılar dilerim Çz den saygılarla
Teşekkür ederim.ProtectorDragon yazdı:Hayatta başarılar.
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
tmm kankacuğum
arada uğrarım skype
ay senı yerem ha:D:D
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Merhabalar,
Kardeşim öncelikle yaptığın şey konusunda sonuna kadar destekcinim, aldığın karar çok doğru zaten hepimiz bir oyun için çok fazla zaman kaybı yapmadık mı ?
Zaten ben üniversitem başlayana kadar yani ekim'e kadar devam edeceğim oyuna sonra bende veda edeceğim.
Bu arada ben ÖNDER kardeşim artık seninle reel'de sohbetimize devam ederiz. Allah'a emanet ol kardeşim..
Kardeşim öncelikle yaptığın şey konusunda sonuna kadar destekcinim, aldığın karar çok doğru zaten hepimiz bir oyun için çok fazla zaman kaybı yapmadık mı ?
Zaten ben üniversitem başlayana kadar yani ekim'e kadar devam edeceğim oyuna sonra bende veda edeceğim.
Bu arada ben ÖNDER kardeşim artık seninle reel'de sohbetimize devam ederiz. Allah'a emanet ol kardeşim..
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
MeNTHoLoKaLiPTuS yazdı:Merhabalar,
Saol kardesim.Evet reel de tabisi görüsücez kanka
Tamam yavrim gel sevsirisxxkralbuffxx yazdı:tmm kankacuğumarada uğrarım skype
ay senı yerem ha:D:D