neden 168 168 şifa eder 336 ashabın yükseltilmemişi gibigoktanri yazdı:bu sebebin kritikli ceketten iyi olduğunu söylüyosan ben kaçtımveym2 yazdı:2 şifalıgoktanri yazdı:bir tanede geçerli sebep söyle üretelim1aldandim1234 yazdı:Merhaba İbni İbni ceket su an şifacı ıcın en ıyı cekettir.Magra ruh yada ibni cevrıye ceketten cok daha iyidir malzmelerın varsa kesınlıkle uret derım her saglam sıfacıda bu ceket kesınlıkle vardır
İbni Sina İbni Sina Ceket HK.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: İbni Sina İbni Sina Ceket HK.
Her şeyi büyü şifaya bağlayan , büyü şifa olmadan olmucağını düşünen bir yeni yetmesin.veym2 yazdı:neden 168 168 şifa eder 336 ashabın yükseltilmemişi gibigoktanri yazdı:bu sebebin kritikli ceketten iyi olduğunu söylüyosan ben kaçtımveym2 yazdı:2 şifalıgoktanri yazdı:bir tanede geçerli sebep söyle üretelim1aldandim1234 yazdı:Merhaba İbni İbni ceket su an şifacı ıcın en ıyı cekettir.Magra ruh yada ibni cevrıye ceketten cok daha iyidir malzmelerın varsa kesınlıkle uret derım her saglam sıfacıda bu ceket kesınlıkle vardır
+ olarak 168 büyü şifa ile bana ne yapacağınıı söyle ?
EN AMA EN FAZLA 4000 can basıyorsan 4100 can basıcaksın.
100 büyü şifa ?
Hiç birşey değilmi.
Peki şimdi birde İbni cevriye cekete bakalım .
Büyü krtik oranı arttı.
Ne demek büyü krtitik.
4000 bastıgın canı bir krtikle 8000-9000 çıkarabilirsin .
İbni ibni ceket ürettiğinde 5 basıştan 1 i kritik olucaksa.
İbni cevriye dizersen 5 basıştan 4 ü bile krtik gelebilir.
Şimdi iyice düşün.
sadece 100 iyileştirmemi önemli 5000 mi ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
maynaq yazdı:bu arada yanlış toplama yapmışım 37.2 olacak kbakma
orada bunu yazabilir samet ama toplam kritik miktarı 22.2 /x2 dir ki bu şifa bilgisine 15 vermiş bir kişinin kritik miktarıdır + bir kritik miktarın sözü dahil edilemez. ( ki şayet meditasyon 15 değilse bu da ayrı bir konu ki konunun bununla alakası yok.)
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.

TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Valla diyebileceğim fazla birşey yok...
Büyük ihtimalle [Mevlana Ceket] ya da [Mevlana Pantolon] Gaffar ya da Semiha'dan düşecek...

Bu bossları kesebilmek için bu ceketi üretmeni tavsiye ediyorum.
Büyük ihtimalle [Mevlana Ceket] ya da [Mevlana Pantolon] Gaffar ya da Semiha'dan düşecek...

Bu bossları kesebilmek için bu ceketi üretmeni tavsiye ediyorum.
Bende Üretmeni Tavsiye Ederim Daha Gaffarı Kesen Yok Sen Ceket Düşürcen Ölemi 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* Berkay Şahin*

* Berkay Şahin*
Full Büyü hasarı şifa giyeceğime, full büyü hasarı kritik giyerim daha iyi 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
şükür anlayanlar da var şifadanEsadullah yazdı:Full Büyü hasarı şifa giyeceğime, full büyü hasarı kritik giyerim daha iyi
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
O 22.2 kritik şifa bilgisinden bağımsız olan kritiktir. Meditasyonu 15 yapınca tüm büyü kritiklerin 5 arttığından dolayı karakter penceresinde görünür. Örneğin bir şifacı wssinde karşımdakinin 8 tane kritik bastığını bilirim. Sorduğumda üstünde büyü kritik iteminin olmadığını söyledi eğer kritik şansının yüzde 1 olduğunu düşünürsek bu durumun mantıksal bir açıklamasının olduğunu düşünmüyorum tabi ki işin içinde şans var ona birşey diyemem. Ama kritik şansının karakter penceresinde göründüğünden yüzde 15 fazla olduğunu hiç tereddüt etmeden kabul ederim gerekirse bunu senle sabaha kadar da tartışırımRocnqpung yazdı:maynaq yazdı:bu arada yanlış toplama yapmışım 37.2 olacak kbakma
orada bunu yazabilir samet ama toplam kritik miktarı 22.2 /x2 dir ki bu şifa bilgisine 15 vermiş bir kişinin kritik miktarıdır + bir kritik miktarın sözü dahil edilemez. ( ki şayet meditasyon 15 değilse bu da ayrı bir konu ki konunun bununla alakası yok.)
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
maynaq yazdı:O 22.2 kritik şifa bilgisinden bağımsız olan kritiktir. Meditasyonu 15 yapınca tüm büyü kritiklerin 5 arttığından dolayı karakter penceresinde görünür. Örneğin bir şifacı wssinde karşımdakinin 8 tane kritik bastığını bilirim. Sorduğumda üstünde büyü kritik iteminin olmadığını söyledi eğer kritik şansının yüzde 1 olduğunu düşünürsek bu durumun mantıksal bir açıklamasının olduğunu düşünmüyorum tabi ki işin içinde şans var ona birşey diyemem. Ama kritik şansının karakter penceresinde göründüğünden yüzde 15 fazla olduğunu hiç tereddüt etmeden kabul ederim gerekirse bunu senle sabaha kadar da tartışırımRocnqpung yazdı:maynaq yazdı:bu arada yanlış toplama yapmışım 37.2 olacak kbakma
Hiç olmadı şifa bilgisini 0 layıp 100 kere bas bir de şifa bilgisini 15 leyip 100 kere bas tabi ki şans faktörü burada da etkili olacaktır ama gene şifa kritiğini etkilediği yönünde bir düşünceye sen de sahip olacaksın inan bana. Zaten bu sadece şifa bilgisinde yok asit bilgisi de yanlış hatırlamıyorsam yüzde 30 kritik veriyordu ve ben asiti çok kullanan birisiyim yaklaşık olarak 2 atışımdan biri kritik geliyor bunun başka bir şekilde açıklanabileceğini düşünmüyorum.
Gel bir Hesaplama yapalım
Üstümdeki itemlerin Toplam büyü kritiğini ve bu toplam büyü kritiğin % 15 ini hesaplayalım .
Funditores'in Şifası Kolye
Büyü Kritik : 3.800
Funditores'in Şifası Yüzük
Büyü Kritik: 3.800
Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafaa Sarmaşık
Büyü Kritik: 3.800
3.800 x 3 = 11.4
İbn i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Pantolon
Büyü Kritik:3.265
İbn i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Ayakkabı
İbn i Sina Modeli Cevriye Sultan modeli Eldiven
3.265 x3 = 9.795
Hesaplamalar büyü kritik üzerinedir.
11.4 + 9.795 = 21.195 (%15) = 21.195 x 15 / 100 = 3.17525 ki bu değeri 21.195 + 3.17525 = 24.37025 bulmuş oluruz.
Ki oyunda bulunmuş olan değer 22.2 / x2
Hata kimdedir ?
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.