Bir T.L.O.O KLasiği Daha ;) Tebrik Ediyoruzz ..!!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Bir T.L.O.O KLasiği Daha ;) Tebrik Ediyoruzz ..!!
Tebrik Ediyorum Arkadaşlar ..
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
ÖnceLikLe tbrk ederim hepinizi ama en cok wolkanı tbrk eederim xDD. EceL biraz knıght daki Raptora bensemişxD .
kikimoko XxXkikimokoXxX ve Kankaxkikimoko
DipnOttt : Kikimokoxtwo ile kikimoko aynı kişi diiiLdir hala bana wolkan senmsn diienler var xD :SS
eİi forumLar...
kikimoko XxXkikimokoXxX ve Kankaxkikimoko
DipnOttt : Kikimokoxtwo ile kikimoko aynı kişi diiiLdir hala bana wolkan senmsn diienler var xD :SS
eİi forumLar...
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
Hepiniz güle güle kullanın.Bu arada bi sorum olucak psicoxşifa tloo olucak demişsiniz adam 3 yıldız yesil rütbeli arz bırakıp lodos olucakmı yani mrk ettim sadec?
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Malesef herkese yardım etmeme rağmen bi benim görevim olmadı insanlarda öyle bir hırs oluştuki artık herkes en yakınlarıyla kavga ediyor.Benim Ecel getiren malzemelerinden sadece 2 kadim hidra pençesi eksik.Ama benim görevim olmasada olur.Zaten oyunda sıkıcı olmaya başladı hidra zaten işi iyice azıttı koskoca sunucuya 1 kadim hidra ve herkes ona ilk vurmak için birbiriyle didişiyor. Tamamen İKV yönetiminin hatası...
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
hiç biri değilde latif sarıyor bana karizma silah ya duruşuyla falan 

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
-
- Salgın Koruyucusu
Sağolun arkadaşlar.
Bir konuya açıklık getireyim Tloo loncasına katılıyorum diye bir cogunuz merak ediyorsunuzdur onca Şan bırakılıp lodos mu olunur diye.Tabiki hayır. Ama bir çogunuzunda bilmedigi gibi imzamdaki yazan diger katakterim olan PsiCoMaNiaC ile beta zamanında lodostum
Yani şart değil şifacımı lodos klanına sokmam.
Ayrıca ileride lonca sisteminin nasıl olacagınıda henüz bilmiyoruz.
Dip Not: Batuhangs adlı arkadaş neden hala ilk ashab-ı Doktorxdede üretti diyor anlayamadım.Sunucuda benden başka Ashab-ı kehf üreten şifacı varsa peme atsın :lol:
Bir konuya açıklık getireyim Tloo loncasına katılıyorum diye bir cogunuz merak ediyorsunuzdur onca Şan bırakılıp lodos mu olunur diye.Tabiki hayır. Ama bir çogunuzunda bilmedigi gibi imzamdaki yazan diger katakterim olan PsiCoMaNiaC ile beta zamanında lodostum
Ayrıca ileride lonca sisteminin nasıl olacagınıda henüz bilmiyoruz.
Dip Not: Batuhangs adlı arkadaş neden hala ilk ashab-ı Doktorxdede üretti diyor anlayamadım.Sunucuda benden başka Ashab-ı kehf üreten şifacı varsa peme atsın :lol:
PsiCoMaNiaC-Psicoxsifa
Hadi Şimdiden Hayırlı Olsun PsicoxManyağım
D
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Hepinize Çok tşk ederim. Fatih iyi bi açıklama yaparak Aklında soru işareti kalanlara yardımcı oLdu eyw.
qeLeLim sülom Snn meseLeye.. Orada benim görevimi yaptıktan sonra Kimse ama iddaa ediorm kimse kalmazdı.. ßen ise 15 dakika sizi bekledim. Üstelik grubumda 5 şifa da vardı hepsi qeLmiş vaziyetteydi. Ama baktımki Nakama ve savaş birbirleriyle kavgaya girmiş .. Biri kaçırıyor öteki vuruyor ortalık orada çok karıştı. ßende 15 dakika beklememe rağmen gruptan kimseyi göndermememe rağmen artık tak etti .. cuttiing arkadaşımdanda burdan özür diliyorum bana darılmış qaLiba.. SağLık olsun ..!
İyi ForumLar ..!
İyi ForumLar ..!

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
PsiCoMaNiaC ta Psicoxsifa'da TLOO'dur
Lonca sistemi gelince Arz Lodos Klani kalmiyacak.Her Loncanin ayri bir klani Olucak.
Ayrica ben şuan Ashab-keyfi Bir Psicoxsifa'da goriorum Doktorxdede'de gormiorum.
Erolçigdem
Lonca sistemi gelince Arz Lodos Klani kalmiyacak.Her Loncanin ayri bir klani Olucak.
Ayrica ben şuan Ashab-keyfi Bir Psicoxsifa'da goriorum Doktorxdede'de gormiorum.
Erolçigdem
The Lodos of Ottoman
Sevinerek Söylüyorum HElal Olsun Tebrik eDErim ŞAhxcihan-Erolçiğdem-FAtih-psckhoxşifa-Kiki-Volkan TEbrik ediyorum
Üzülerek SÖylüyorum T.L.O.O Üyesi Nasıl Olamadım ben Nasıl Gİdipte ARz Oldum Hala Akıl Sır Erdiremiyorum
Üzülerek SÖylüyorum T.L.O.O Üyesi Nasıl Olamadım ben Nasıl Gİdipte ARz Oldum Hala Akıl Sır Erdiremiyorum