13 Şehit Genç İçin Büyük Yürüyüş [ANKA]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Antikaxkiller
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: 13 Şehit Genç İçin Büyük Yürüyüş [ANKA]

Mesaj gönderen Antikaxkiller »

SaGoPa KaJMeRR

Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla

Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.

14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rebornthebest »

:arrow: Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğrunda her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Bizler de Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’ndaki şu tavsiyesine dikkat ederek sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz :

Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı
Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı. :!:
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Rebornthebest yazdı: :arrow: Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğrunda her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Bizler de Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’ndaki şu tavsiyesine dikkat ederek sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz :

Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Rebornthebest yazdı: :arrow: Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğrunda her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Bizler de Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’ndaki şu tavsiyesine dikkat ederek sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz :

Ama ne yazık ki bu da unutulacak.Balık hafızalı milletimiz yine en sevdiği dizisinin son bölümünü konuşacak bir süre sonra.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

izdirapgrafik yazdı:

Ama ne yazık ki bu da unutulacak.Balık hafızalı milletimiz yine en sevdiği dizisinin son bölümünü konuşacak bir süre sonra.

Çoğulcu demokrasi bence sorunun çözümü.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Melodrama »

Öncelikle herkeze iyi forumlar.Arkadaşlar burası bir eğlence platformudur yani insanlar buraya eğlenmek günün stresini atmak biraz olsun arkadaşlık kurmak ister.Bakın beni yalnış anlamayın hangi TÜRK evladı üzülmezki buna fakat bunun yeri burası değil. Herşey'in belli bir yeri vardır.Arkadaşlar bu yürüyüşlere katılanlara sorarım bugün insanımız sokaklara döküldü şehitlerimiz için bu yürüyüşe katılanlardan kaçı bugün sokağa çıktı eylem yaptı.Kaçı bir kere olsun bir şehit mezarlığına gidip şehitlerimiz için Dua etti,tabi herkez çemberlitaş şığınak atıyordu bugün.Arkadaşlar lütfen bir oyunda rant sağlamak için şehitlerimizi kullanmayalım ... İyi akşamlar
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
SAYGINBEY
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen SAYGINBEY »

Melodrama yazdı:Öncelikle herkeze iyi forumlar.Arkadaşlar burası bir eğlence platformudur yani insanlar buraya eğlenmek günün stresini atmak biraz olsun arkadaşlık kurmak ister.Bakın beni yalnış anlamayın hangi TÜRK evladı üzülmezki buna fakat bunun yeri burası değil. Herşey'in belli bir yeri vardır.Arkadaşlar bu yürüyüşlere katılanlara sorarım bugün insanımız sokaklara döküldü şehitlerimiz için bu yürüyüşe katılanlardan kaçı bugün sokağa çıktı eylem yaptı.Kaçı bir kere olsun bir şehit mezarlığına gidip şehitlerimiz için Dua etti,tabi herkez çemberlitaş şığınak atıyordu bugün.Arkadaşlar lütfen bir oyunda rant sağlamak için şehitlerimizi kullanmayalım ... İyi akşamlar
O rant sağlamakla suçladığın Umut yani Izdırapgrafik, bu oyun için gönüllü olarak senin hayatında yapamayacağın kadar emek vermiş birisidir. Senin gibi, hayatı rant ve çıkarcılıktan ibaret zanneden birine ben cevap yazmaya tenezzül ettiğim için ettiğin teşekkürleri burdan duyar gibiyim. Umarım bundan sonra hayatında ani dönüşler yapar, kişisel gelişim kitapları okur ve temiz bir karakterle tekrar insan içine çıkarsın.
İlk klanlar şampiyonası Lodos Şampiyonu 2007
Oyun global yöneticisi 2007
Online oyunda ilk cumhuriyet yürüyüşü
Vatan Gazetesi röportajı
ikvonline.net kurucusu
Kuvayi Milliye loncası başkanı

Resim
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SAYGINBEY yazdı:
Melodrama yazdı:Öncelikle herkeze iyi forumlar.Arkadaşlar burası bir eğlence platformudur yani insanlar buraya eğlenmek günün stresini atmak biraz olsun arkadaşlık kurmak ister.Bakın beni yalnış anlamayın hangi TÜRK evladı üzülmezki buna fakat bunun yeri burası değil. Herşey'in belli bir yeri vardır.Arkadaşlar bu yürüyüşlere katılanlara sorarım bugün insanımız sokaklara döküldü şehitlerimiz için bu yürüyüşe katılanlardan kaçı bugün sokağa çıktı eylem yaptı.Kaçı bir kere olsun bir şehit mezarlığına gidip şehitlerimiz için Dua etti,tabi herkez çemberlitaş şığınak atıyordu bugün.Arkadaşlar lütfen bir oyunda rant sağlamak için şehitlerimizi kullanmayalım ... İyi akşamlar
O rant sağlamakla suçladığın Umut yani Izdırapgrafik, bu oyun için gönüllü olarak senin hayatında yapamayacağın kadar emek vermiş birisidir. Senin gibi, hayatı rant ve çıkarcılıktan ibaret zanneden birine ben cevap yazmaya tenezzül ettiğim için ettiğin teşekkürleri burdan duyar gibiyim. Umarım bundan sonra hayatında ani dönüşler yapar, kişisel gelişim kitapları okur ve temiz bir karakterle tekrar insan içine çıkarsın.

Ben genel konuşmuştum.Üstüne alınmak isteyen alınır ve ayrıca kimse beni düşüncülerimden geri çeviremez.İnan bana senden daha çok kitap okumuşumdur ...

Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Konuşmamın başını okursan yürüyüşe katılanLAR dedim ve ayrıca bazı kişiler rant sağlıyr dedim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön