Kim kime hırsız demiş beni ilgilendirmez.
Ben hatalı olduğun yeri söyledim.
Sen edebinle yazar , konuşursan , karşında ki şahıs da ona göre durum alır.
Ama sen hala aynı cümleleri yazmaktan görüyorum ki bıkmıyorsun.
Burası bir paylaşım alanı , burda konuşulanlara dikkat etmemiz gereğini açıklıyorum.
Sen ağzına geleni burada söyleyemezsin.
Kadınlar giriyor , gençler giriyor , çocuklar giriyor bu foruma , onlara örnek olmamız gerek.
Yoksa , ki kim kime hırsız demiş , kim kimden özür dilemiş beni ilgilendirmez.
Ben gençlere her alanda örnek olunması gereğini savunurum.
Bu kadar.......
Davidofxrotti Hk.
- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: Davidofxrotti Hk.
Hunxalparslan yazdı:Kim kime hırsız demiş beni ilgilendirmez.
Burası bir paylaşım alanı , burda konuşulanlara dikkat etmemiz gereğini açıklıyorum.
Kadınlar giriyor , gençler giriyor , çocuklar giriyor bu foruma , onlara örnek olmamız gerek.
Bu kadar.......
Sna bişey sorıcam diyelimki ben senin bi tanıdıgına suçsuz oldugunu bildigin halde hırsız dedim ve Arkadaşının suçsuz oldugu ortaya çıktı adam bi konu açtı hatalıysam özür dilerim gibisinden ama klanda kocaman harflerle hırsız yazarken hiç bu kadar cesaretli degildi şimdi o konuya bide maydanoz olan abuk subuk yazılar gelince kızarmısın kızmazmısın? Uzaktan davulun sesi hoş gelir oynarsın yakınında kafan agrır beynin sulanır yani hem iftira konusu açıcak hem olmadıgı ortaya çıkıcak hem küçük hatalıysam özür konusu açılcak hem başka bi kişiliksiz yalandan dolma ortaya atlıycak eee gelde sen usturublu konuş görelim hacı.
not: iyi hoş konuşmuşsun gençler giriyor çocuklar v.s iyide arkadaşım gençlere bunumu ögreticeksiniz oyunda kenana almadılar diye gidin forumda hırsız konusu açın bak böyle iyi olurlamı örnek olucaksın?
ARAFxAcAyİpHeRiF

- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim geçmiş olsun senin adına üzüldüm , ARAF Loncasından bunu beklemezdim yetişdirdikleri adamlara baksana ya.
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
ARAF Kardeşim sizin adamda biraz hata var ama şunu söyliyimki Alparslan kardeş hatalı konuştu ona bu olay olsaydı burda aynı konuyu o açacaktı bundan emin olabilirsin.ARAFxAcayipHerif yazdı:Hunxalparslan yazdı:Kim kime hırsız demiş beni ilgilendirmez.
Bu kadar.......
Sna bişey sorıcam diyelimki ben senin bi tanıdıgına suçsuz oldugunu bildigin halde hırsız dedim ve Arkadaşının suçsuz oldugu ortaya çıktı adam bi konu açtı hatalıysam özür dilerim gibisinden ama klanda kocaman harflerle hırsız yazarken hiç bu kadar cesaretli degildi şimdi o konuya bide maydanoz olan abuk subuk yazılar gelince kızarmısın kızmazmısın? Uzaktan davulun sesi hoş gelir oynarsın yakınında kafan agrır beynin sulanır yani hem iftira konusu açıcak hem olmadıgı ortaya çıkıcak hem küçük hatalıysam özür konusu açılcak hem başka bi kişiliksiz yalandan dolma ortaya atlıycak eee gelde sen usturublu konuş görelim hacı.
not: iyi hoş konuşmuşsun gençler giriyor çocuklar v.s iyide arkadaşım gençlere bunumu ögreticeksiniz oyunda kenana almadılar diye gidin forumda hırsız konusu açın bak böyle iyi olurlamı örnek olucaksın?
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
RizeLee yazdı:Kardeşim geçmiş olsun senin adına üzüldüm , ARAF Loncasından bunu beklemezdim yetişdirdikleri adamlara baksana ya.
Ya bak bundan bahsediyorum hala geçmiş olsun diyorsunuz adam bi konu açıyo kaçıyo git ikinci sayfada özür konusu açtı hala geçmiş olsun diyorsunuz .. Adam hem iftira atıyo hemde olayı yanlış anlamışım başka çar açılıp istenmiş o kişi bu degil diyo utanmadan özür diliyip bide üstüne loncanıza benide alsanıza diyo konuyu bilmeden yazmayın diyoruz dur özür konusunu bunun üstüne çıkarıyımda bi anlama olasılıgınız artsın..
ARAFxAcAyİpHeRiF

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
Susam yazdı:Kanıtlarsam acayipherif ne yapacaksın ?
Len snei zaten kaile almıyorum hala kafan basmıyo diyosunki araf loncası böyle yaptı şöyle yaptı kaç aydır çaldıkları item üstünde geziyo diyosun yalan söyledigini açıklıyorum bende 1 ay oldu diyorum daha kurulalı beyindenmi özürlüsün? egerki kanıtlamazsan en adi kişiliksin...
ARAFxAcAyİpHeRiF

Kardeşim senin anlama kıtlıgın mı var ben davidof ... Charini tanimiyorum bile benim derdim başka bunu kanıtlayabilirimde ben kimseden özürde dilemem veya Araf loncasına girmek içinde yalvarmam kapiş

- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
olum zaten seni kaile almıyorum diyorum geri herif konuyu açan dengesize söylüyorum kafan bassa kapiş mapiş ozaman anlardın... sen diyorum eger kanıtlamazsan en adi kişiliksin diyorum bu kadar basit bi cümle öyle #@!? atıyım izi kalsın olmaz bu işler... bak adam açtı konuyu kaçtı gitti nerde ? abi benide loncanıza alsanıza diye aglıyordur nerde? açan kişilik klandan bagırıyodu nerde? sende böyle olucaksın egerki bi kanıtlama ozaman sorcam sana hem yazdıgını unuttuysan çık yukarı bak demişsinki bütün araf loncası bana küfür etti ? e be dengesiz küfür etti dedigin kişiler 3'ü öğretmen sen gibi geri insanları yetiştiriyo hırsız dedigin adam öğretmen sen gibi geri adamı bi insan haline getirmeye çalışıyo öyle sallamakla olmaz ulen hususi bekliycem kanıtlamazsan ozaman sana özel küfürü ben edicemSusam yazdı:Kardeşim senin anlama kıtlıgın mı var ben davidof ... Charini tanimiyorum bile benim derdim başka bunu kanıtlayabilirimde ben kimseden özürde dilemem veya Araf loncasına girmek içinde yalvarmam kapiş
ARAFxAcAyİpHeRiF