Şaheser Maheser.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Şaheser Maheser.

Mesaj gönderen nuriali68 »

MyDream yazdı:
kafemeze yazdı:Ali ay da öyle 3 menekşe 3 akik 3 sibir kazandı toplam ve önceden kazandıklarını saymıyorum
Bir kişi daha çıktı karşımıza. Ama bu kişinin günahını da almak istemem.
bu arkadaşı tanıyorum yani konusmuşluğumuz olmadı ama gm tanıdığı yok bildiğim kadarıyla olsa 49 luk büyüsünde 39 luk pantla gruba alın die orda durmazdı nese fazla yazmıcam şimdi banada tanıdığı onu koruyo fln die laf atarlar.

Selametle...
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen koray9507 »

nuriali68 yazdı:
MyDream yazdı:
kafemeze yazdı:Ali ay da öyle 3 menekşe 3 akik 3 sibir kazandı toplam ve önceden kazandıklarını saymıyorum
Bir kişi daha çıktı karşımıza. Ama bu kişinin günahını da almak istemem.
bu arkadaşı tanıyorum yani konusmuşluğumuz olmadı ama gm tanıdığı yok bildiğim kadarıyla olsa 49 luk büyüsünde 39 luk pantla gruba alın die orda durmazdı nese fazla yazmıcam şimdi banada tanıdığı onu koruyo fln die laf atarlar.

Selametle...
3 menekşeyle karakter ejder haric en iyi şekilde (Satılanlar sadece ) çok daha fazlasıyla dizilir eminmisin :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
MyDream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MyDream »

Prinssof adlı arkadaşımız Eminönü Genel Sohbet ve Teşkilat Genel Sohbet te bu konuyu açmıştır. Ancak sağolsun yönetim açtığı konuyu kitlemiş ve 7 gün ceza vermiştir.
Hala şaşırıyorum. Bu konu duruyor. Neyse hayırlısı bakalım bugünün sonu nasıl bitecek. :)
Bu arada beni destekleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ayrıca bu söylediklerimin gerçekliliği her saat başı daha da güçlenmektedir. Şahsen ben bu işin sonunu, bu iş sonlanana kadar bitirmeyi düşünmüyorum.
Eminönü / Meth
Kullanıcı avatarı
sedatkral
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sedatkral »

Böyle Oyunu Böyle Adamlar Gotürürse Olacagı Bu :) Diğer Konulardada REHBER Arkadasın Yücelen Zırh AlınIR Yazdıgı Görünüyor.Oyundan Cok İyi Anlıyormus Cok iyi Biliyormus Sözde :)

Buyrun Bakın Yorum Sizin:

Resim
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Öncelikle oyun hakkında yeterli bilgisi olan ve oyun tecrübesine güvenerek yarışmaya katılmış herkes Bil Kazan yarışmasında birden fazla ödül almasında sakınca olmadığını hatırlatmak isterim. Yarışma kurallarımız arasında bir kişi birden fazla ödül kazanamaz şeklinde bir ibare bulunmuyor.

Facebook'ta düzenlenen Bil Kazan etkinliklerinde sorular titizlikle hazırlanıyor ve etkinlik sorumlusuna etkinlikten 1 saat öncesinde ulaştırılıyor. Etkinlik sırasında ve sonrasında gerekli değerlendirmeleri ve incelemeleri yapıyoruz. Dolayısıyla etkinlik görevlilerimizin soruları ve bu sorulara ait bilgilerin gizli tutulması konusunda güvenimiz tam.

Bilgilerinize
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön