Şeytanın bacağını kırdık, sıra geldi bize
Mutlu Sona İlk Adım
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mutlu Sona İlk Adım
Allah tamamına erdirsin.
Kaldırmayı 15 yapayım ben 
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
Sanatkarr yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Mutlu bir günümü sizinle paylaşmak için bu başlığı açıyorum.
Geçen yıl mayıs ayında başladı bu serüven. Yer altında cin mağrada şifamı kasmak için giderken, ilk topaz madeni yol ayrımından geçiyordum. Bir büyü vardı yerde yatan kaldırdım "teşekkürler" dedi. "öd" dedim geçtim. Az bir süre sonra yine geçiyordum (muhtemelen bende bir mülaimin kurbanı olmuştum) bir baktım yine orda cinsiz bir alanda ölü yatıyor. Kaldırdım ve "burada ölmeyi nasıl becerdin?" diye sordum.![]()
![]()
sonra yanlız isen bizimle gel sende diyerek can dostum yüce insan Emre ( ottomanARMY ) nin yanına götürdüm. Solucana gelmeden bol cinli bölümde kasmaya ve sohbete başladık. Ve aradan geçen bunca zaman sonra bu oyunun bana verdiği en değerli şeyi kazandım. Siz tanımayanlar için xXKöMüRXx benim için hayat arkadaşı can yoldaşı olan Esra ile, kalan hayatımızda uzun bir yolculuk ümidi ile evliliğe giden otobüsün biletini (nişan yüzükleri) aldık. Son durak olan evlilik gününü de sizinle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi forumlar .
Hayırlı olsun arkadaşım birileri bulur biz kayp ederiz elindekinin kıymetini bil ama çok sevme bazen çok sevdiklerin elinden kayıp gidiyor hiç bişi yapamıyorsun hiç birşey.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Sanatkarr yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Mutlu bir günümü sizinle paylaşmak için bu başlığı açıyorum.
Geçen yıl mayıs ayında başladı bu serüven. Yer altında cin mağrada şifamı kasmak için giderken, ilk topaz madeni yol ayrımından geçiyordum. Bir büyü vardı yerde yatan kaldırdım "teşekkürler" dedi. "öd" dedim geçtim. Az bir süre sonra yine geçiyordum (muhtemelen bende bir mülaimin kurbanı olmuştum) bir baktım yine orda cinsiz bir alanda ölü yatıyor. Kaldırdım ve "burada ölmeyi nasıl becerdin?" diye sordum.![]()
![]()
sonra yanlız isen bizimle gel sende diyerek can dostum yüce insan Emre ( ottomanARMY ) nin yanına götürdüm. Solucana gelmeden bol cinli bölümde kasmaya ve sohbete başladık. Ve aradan geçen bunca zaman sonra bu oyunun bana verdiği en değerli şeyi kazandım. Siz tanımayanlar için xXKöMüRXx benim için hayat arkadaşı can yoldaşı olan Esra ile, kalan hayatımızda uzun bir yolculuk ümidi ile evliliğe giden otobüsün biletini (nişan yüzükleri) aldık. Son durak olan evlilik gününü de sizinle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi forumlar .
Kardeşim aranızda yaşananları az cok bende sizin kadar biliyorum ve biliyorumki ikinizde yürekten bağlısınız birbirinize.Sen bin adet daha şifacı açsan kassan esra gibi yürekten seveni bulamassın birisini bulamassın oda bin kere ölse cinlerde senin gibi birisini bulamaz.Allah tamamını erdirsin yönetimdeki arkadaşlar oyunda bir yere veya bir iteme artık arkadaşların ismini koyarsınız oyunumuz için bence güzel bir olay:)
Baktımda nişan fotosu hiç bulamadım onuda ben koyayım tekrar Allah tamamını erdirsin dileklerimde

OttomanARMY
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
mutlulugunuz bir ömür sürer inşallah.. benim sözlüm ikv oynamama kızıyor kıskanıyor. bu konuyu görmüş olsa belki düzelir.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
Müthiş müthiş.... Harika bir masal bu..
Sizin ki gerçek bir aşk ve gerçek bir kaderdir..
Bu yüzden bir ömür daima mutlu olcaksınız
Daima..
dualarım sizinle
Sizin ki gerçek bir aşk ve gerçek bir kaderdir..
Bu yüzden bir ömür daima mutlu olcaksınız
Daima..
dualarım sizinle
"NesTinaS ikv'nin gelmiş geçmiş en efsane oyuncularından biridir "
G.M MadTurk;
G.M MadTurk;
ömür boyu mutluluklar dilerim metin ve esra size. iyi ve kötü günde birbirinizi hiç birakmayin.
altinlari bana verin iksir yapcam iksirim bitti
İLKYARDIM
altinlari bana verin iksir yapcam iksirim bitti
İLKYARDIM
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
Mutluluklar demek düşer bize
Hayırlısı olur inş.
ÖhöhöhöYorgunDemokrat yazdı:Çocuklarınıza anlatacagınız güzel bi hikaye.Hadi hayırlısı olsun ne diyelim.İkv bi işe yaradı sonundaD
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
NATHAN yazdı:Allah tamamına erdirsin.
Şeytanın bacağını kırdık, sıra geldi bizeKaldırmayı 15 yapayım ben
Merhabalar,.... (bu moda girmeden yazacağım
)
Forumda böyle konularında var olması çok güzel.Birileri hırs yapar,birileri en iyi benim der,birileri ben bu oyunun kralıyım,öteki kesilir küfür eder...Hep söylemişimdir İstanbul Kıyamet Vaktini sadece edindiğim dostlarım için oynuyorum.Ve ne mutlu ki sizlerde hayat arkadaşınızı bulmak için oynamışsınız (fark etmeseniz bile).
İnşallah ilerleyen zamanlarda düğün fotoğraflarınızı,hatta ve hatta bebeklerinizin fotoğraflarını da koyarsınız da okuyanların yüzündeki tebessümün,umudun sebebi olursunuz.
Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Forumda böyle konularında var olması çok güzel.Birileri hırs yapar,birileri en iyi benim der,birileri ben bu oyunun kralıyım,öteki kesilir küfür eder...Hep söylemişimdir İstanbul Kıyamet Vaktini sadece edindiğim dostlarım için oynuyorum.Ve ne mutlu ki sizlerde hayat arkadaşınızı bulmak için oynamışsınız (fark etmeseniz bile).
İnşallah ilerleyen zamanlarda düğün fotoğraflarınızı,hatta ve hatta bebeklerinizin fotoğraflarını da koyarsınız da okuyanların yüzündeki tebessümün,umudun sebebi olursunuz.
Allah mutluluğunuzu daim etsin...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti