Tryagain yazdı:Can kardeşim gitmenden elem duydum. Şahsen oyundaki iyi muhabbet kurduğum
nadir insanlardansın dostum Yazını dolu dolu yaşa. Kesinlike oyuna bağlanmayın, oyun sadece boş zaman için alternatif olmalı. Bunun ucunu kaçıranlar hırsla oyuna bağlandıkça akıl sağlıklarını kaybediyorlar. Bu sefer de sağa sola salya atarak bilinçsizce davranışlarda bulunuyorlar.(Bak son bir haftadaki psikolojik çözümlememdir bu her yerde açıklamam :lol: ) Yaşın da genç, git kuma, denize, karşı cinslere doy kardeşim. Biz çalışmaya devam Sık sık oyuna dönmen dileğimle...
Uzatmıyorum hatıra defterine döndü, hani şu ilköğretimde yazılanlardan :roll:
İçindeki yazarı ortaya çıkarmışsın. Zaten belliydi sende böyle bir cevher olacağı. Ben yokken zırh düşür bak bir daha ziyaret edersem ve seni zırhsız görürsem hiç hoş olmaz :twisted: Kendine iyi bak yaşlı dostm ayrıca her yerde açıklamayacağın çözümleme için ayrıca teşekkürler :lol:
SeRRuh yazdı:Hayat senin hayatın, tadını çıkarmaya bak
Olması gereken bu zaten, sadece engelleri kaldırdık
Zonguldakli yazdı:Can bi bakıma bu kararına sevindim bu k*dumun oyunundan kurtulduguna. Sana tek soyleyecegım " Hayat boş pompala coş "
Adamımsın mürsel ya
MORDuMan yazdı:Oyunu bırakmana hem sevindim hem üzüldüm can sevindiğim yanı gerçekden tatilini boşa harcamış olucaksın bir bölgeye 3-4 saatini ayırarak, üzüldüğüm yanı ise oyuna ben dönecekken sen bırakıyorsun oldumu şimdi
Olsun ya arada haxballda sövüşürüz. Savaşmayıp sövüşenlerdeniz
yaLnizadam66 yazdı:Can , kardeşim yolun açık olsun Kendin için en hayırlısını seçmişsin Arada uğra ama yüzümüzde gülümseme oluşmasına ihtiyaç var
Uğramaya çalışırım. Şu ana kadar yüzünde gülümseme yaratabilmişsem ne mutlu bana
Melodrama yazdı:Hayatında başarılar dilerim bizim yapamadığımızı yapmışsın
En kötü ihtimal çarları silersin biter eğer olur da dönersem öyle yapmayı düşünüyorum
QMCERDEMQ yazdı:Bırakmanı istemezdim Can sunucumuzun Genç gülen yüzüydün . Sana hala oldukca dargınım ama olsun oyun bu diyemiyorum cünkü senın bu yaptıgın realdekı karakterinide yansıtır... Her insan hata yapar , farkına vardıysan ne mutlu sana . Hoşcakal , Allah'a emanet ol... Hakkımız varsa helal olsun
Dargın olman çok normal haklısın elbet ama bir şey söylemek isterim. Benim bu kadar kolay karar değiştirmem oyundaki kimseyi reel hayatımda tanımıyor olmamdı. Arkadaş çevresindeki gibi değil. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir . Sende Allah'a emanet ol.
/duygasala bağla
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir .]
Gitmen gerekiyorsa, ardına bile bakmadan bunu yap. Bazen bir şeylerin sonuna nokta koyman gerekir, şimdi o noktanın yeri İKV. Umarım hayatında başarılı olur, istediklerini elde edersin. Hayatındaki geri kalan bu uzun yolda sana başarılar diliyorum Can'cım. Rab'bime emanetsin. Yolun açık olsun.
CuRe yazdı:Gitmen gerekiyorsa, ardına bile bakmadan bunu yap. Bazen bir şeylerin sonuna nokta koyman gerekir, şimdi o noktanın yeri İKV. Umarım hayatında başarılı olur, istediklerini elde edersin. Hayatındaki geri kalan bu uzun yolda sana başarılar diliyorum Can'cım. Rab'bime emanetsin. Yolun açık olsun.
Sevgili Ünal yorgun olduğumdan olacak ki adın o listede yok ve şu an gerçekten çok utandım. Sana ne kadar saygı duyduğumu nedenleriyle biliyorsun Siz de Allah'a emanetsiniz. İyi günler )
PitbuLL yazdı:Merhaba,
Konu sahibinin isteği üzerine belirtilen mesajlar silinmiştir.
İyi forumlar / iyi eğlenceler.
Bu tür olaylar hakkında , daha önceden beni farklı kanallardan bilgilendirseydiniz iyi olurdu.Fakat siz gitmeyi zaten kafaya koymuşsunuz ki bu bencede şu Temmuz'un sıcağında deniz , kum , eğlence ve kızların arasında olmak daha iyi bir fikir :lol: .
Bu oyunu tadında bırakmak en iyisi.Dizmediğiniz sınıf , üretmediğiniz şaheser kalmadı zaten .Sizin hemen bırakabileceğinizi sanmıyorum ama bu fikri benimsemek bile güzel olsa gerek .Bende Rehber Takımı'na seçilmeseydim büyük bir ihtimalle bırakmış olucaktım.Fakat şu İKV'yi , sadece oyun olduğu için , az da olsa muhabbet ortamı olduğu için , daha da ötesi buraya girdiğimde günün stresini bir nebzede olsa atabildiğim için bırakamıyorum .
Umarım hayatınızda dilediklerinizi gerçekleştirirsiniz.Yolunuz açık olsun ...