Bu nasıl oluyor ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu nasıl oluyor ???

Mesaj gönderen hukumdargame »

Kardeşim sorun bende mi bilmiyorum ama ben bazen oyun oynarken duvardan geçen adamlar görüyordum adam büyücü ben savaşçıyım aynı anda subaydan çıkıyorduk bakıyordum adam babi aliye gitmiş bile İKV de hile yok açık var ;)

Açmak gerekirse İKV TÜRKİYE' de oynanıyor fakat pek tanınmayan bir oyun olduğundan pek oyuncusu yok eğer AVRUPA ya sıçrayacak olsa 2gün içinde hilesi çıkar. ;)
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen liderrrr »

hukumdargame yazdı:Kardeşim sorun bende mi bilmiyorum ama ben bazen oyun oynarken duvardan geçen adamlar görüyordum adam büyücü ben savaşçıyım aynı anda subaydan çıkıyorduk bakıyordum adam babi aliye gitmiş bile İKV de hile yok açık var ;)

Açmak gerekirse İKV TÜRKİYE' de oynanıyor fakat pek tanınmayan bir oyun olduğundan pek oyuncusu yok eğer AVRUPA ya sıçrayacak olsa 2gün içinde hilesi çıkar. ;)
O dediğin olay lagtan kaynaklanmaktadır.Videoya gelicek olursa adamın youtube hesabı buraknfs19 ve 3 gün önce yüklenmiş ve çekilen yer bizim sunucudur.Videoda hızlandırma vardır çarın nefes alma hızına dikkat ederseniz videoda hızlandırma olduğunu göreceksiniz neden böyle bişey yapma gereği hissetiğinide bilmiyorum allah akıl fikir versin ne diyeyim
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Docent yazdı:Aynştaynlık gibi olmasın ama videoyu hızlandırmış.Yanda maden çeken savaşçı asılırmış gibi şak şak şak maden çekiyor ondan görebilirsiniz :D
Bunun üzerinde baya bi güldüm varya :D
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön