Açmak gerekirse İKV TÜRKİYE' de oynanıyor fakat pek tanınmayan bir oyun olduğundan pek oyuncusu yok eğer AVRUPA ya sıçrayacak olsa 2gün içinde hilesi çıkar.
Bu nasıl oluyor ???
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu nasıl oluyor ???
Kardeşim sorun bende mi bilmiyorum ama ben bazen oyun oynarken duvardan geçen adamlar görüyordum adam büyücü ben savaşçıyım aynı anda subaydan çıkıyorduk bakıyordum adam babi aliye gitmiş bile İKV de hile yok açık var 
Açmak gerekirse İKV TÜRKİYE' de oynanıyor fakat pek tanınmayan bir oyun olduğundan pek oyuncusu yok eğer AVRUPA ya sıçrayacak olsa 2gün içinde hilesi çıkar.
O dediğin olay lagtan kaynaklanmaktadır.Videoya gelicek olursa adamın youtube hesabı buraknfs19 ve 3 gün önce yüklenmiş ve çekilen yer bizim sunucudur.Videoda hızlandırma vardır çarın nefes alma hızına dikkat ederseniz videoda hızlandırma olduğunu göreceksiniz neden böyle bişey yapma gereği hissetiğinide bilmiyorum allah akıl fikir versin ne diyeyimhukumdargame yazdı:Kardeşim sorun bende mi bilmiyorum ama ben bazen oyun oynarken duvardan geçen adamlar görüyordum adam büyücü ben savaşçıyım aynı anda subaydan çıkıyorduk bakıyordum adam babi aliye gitmiş bile İKV de hile yok açık var
Bunun üzerinde baya bi güldüm varyaDocent yazdı:Aynştaynlık gibi olmasın ama videoyu hızlandırmış.Yanda maden çeken savaşçı asılırmış gibi şak şak şak maden çekiyor ondan görebilirsiniz