Dostum tşkler hersey ıcınde Bunlara ne kadar cok kemık atarsan okadar cok kudururlar Hoşt de gec sen ..xdManasiyok yazdı:Yok efenim o kaç yaşında.. Ayıp.. Falan filan.. Akıl yaşta değil baştadır üstadım.. Aklı başında olan bir adam bu tarz cümleler kullanmaz. Yani yaşamış yaşı artmış ama sadece beden yaşı be... Akıl yaşı olarak birşey kazanmamış hiç kendisi ki ben böyle adama ne saygı gösteririm ne de saygı gösterenin yanında olurum..
Samed'i bilen bilir.. Öyle herkesin bilmesine gerek yok.. Tanıyan tanır.. Gerisi de teferruattır..
Stuart Yeni Güncellemeden Sonra Yerde
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Stuart Yeni Güncellemeden Sonra Yerde
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Stuart Yeni Güncellemeden Sonra Yerde
Dostum Sen kıskanclıgından catlaa Catlaa..xD yakında taşş dokecen yeter okadar kıskanmak..xDMasterlid yazdı:Manasiyok yazdı:Yok efenim o kaç yaşında.. Ayıp.. Falan filan.. Akıl yaşta değil baştadır üstadım.. Aklı başında olan bir adam bu tarz cümleler kullanmaz. Yani yaşamış yaşı artmış ama sadece beden yaşı be... Akıl yaşı olarak birşey kazanmamış hiç kendisi ki ben böyle adama ne saygı gösteririm ne de saygı gösterenin yanında olurum..
Samed'i bilen bilir.. Öyle herkesin bilmesine gerek yok.. Tanıyan tanır.. Gerisi de teferruattır..
Şimdi Son Cümlende Samed'i Bilen Bilir Diyorsun,
E Bizi De Bilen Biliyor ,
İyi Yada Kötü Samed'in Bilmesine Gerek Varmı ?
Senıde benıde bılırler daha gelelı 2ay olmus sunucuya bıze hesap soruyorsun .. hadı canım hadı yawrum yoluna..xD
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII