5'li İksirlerde İNDİRİM!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: 5'li İksirlerde İNDİRİM!
Ne oldu o güzel iksirleriniz elinizdemi patladı.Siz bu iksir yoluyla 5 para kazanamazsınız.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Arkadaşa Katılıyorum...crashxcoolman yazdı:ben tşkr etmiyorum
cünkü iksirn real parayla satılmasına karşıyım eyer satılcaksa
oyunda real parayla car alım saatışı maden alım satışı serbeest olmalı yaptıgınz şey aynı yola cıkıor cnkü bu konuda tepkim sürücek
EYER KAFASI BRAZ ÇALIŞAN VARSA ALMICAKTIR ZATEN İKSİRİN TANESİ 1 AKÇE DESENİZ ANCA OZMAN ALIRM CNKÜ OYUNDAKİ MLZEMENİN REAL PARAYLA SATILMASI YANLIŞ BUNU YÖNETİM YAPARSA OYUNCULAR NAPMASN !!
1 AKÇE OLDUGU zaman neden alcagıma gelrsek oyuna desteki plus alarak yapıyorum plusun yanında 5 tlde iksirlere vereblrm
plusun fiyatını yükseltseniz bişe demem ama oyun içindeki mlzemeyi real parayla satıp oyundaki mlzemler real parayla satışı yasakdır demeniz bana ters geliyor
iyi forumlar..
İksiri Oyunda Reel Parayla Satıyorsunuz.
ama biz akçe karşılıgı oyun parası maden felan satınca bu yasak oluyo OH NE ALA MEMLEKET.
7000 AKÇEM VAR Ve Hepsi Oyuncular tarafından yüklendi...
Daha öncesinde yükleyip kullandıklarım hariç KINA YAK YÖNETİM
AKLI OLAN İKSİR ALMAZ...
NEDENİ YÖNETİM TAŞ ATIPTA KOLU YORULMUYO Bİ İKİ KOD İLE İKSİRLERİ KOYUYOARLAR VE HAZR PARA KAZANIYORLAR
SİZ İKSİR ALMAYIN O İKSİRLER 5 AKÇE YADA DAHA DÜŞÜK OLMASSA BENİ BİŞİ BİLMİYOM NASILSA AÇ GÖZLÜ YÖNETİM.
NEDENİ YÖNETİM TAŞ ATIPTA KOLU YORULMUYO Bİ İKİ KOD İLE İKSİRLERİ KOYUYOARLAR VE HAZR PARA KAZANIYORLAR
SİZ İKSİR ALMAYIN O İKSİRLER 5 AKÇE YADA DAHA DÜŞÜK OLMASSA BENİ BİŞİ BİLMİYOM NASILSA AÇ GÖZLÜ YÖNETİM.
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Daha ne kadar soyulacaz ? Getirmeyin şu oyuna yenilik falan istemiyoruz !
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
-
- FareAdam Düşmanı
+1Eleminx yazdı:Arkadaşa Katılıyorum...crashxcoolman yazdı:ben tşkr etmiyorum
oyunda real parayla car alım saatışı maden alım satışı serbeest olmalı yaptıgınz şey aynı yola cıkıor cnkü bu konuda tepkim sürücek
EYER KAFASI BRAZ ÇALIŞAN VARSA ALMICAKTIR ZATEN İKSİRİN TANESİ 1 AKÇE DESENİZ ANCA OZMAN ALIRM CNKÜ OYUNDAKİ MLZEMENİN REAL PARAYLA SATILMASI YANLIŞ BUNU YÖNETİM YAPARSA OYUNCULAR NAPMASN !!
1 AKÇE OLDUGU zaman neden alcagıma gelrsek oyuna desteki plus alarak yapıyorum plusun yanında 5 tlde iksirlere vereblrm
plusun fiyatını yükseltseniz bişe demem ama oyun içindeki mlzemeyi real parayla satıp oyundaki mlzemler real parayla satışı yasakdır demeniz bana ters geliyor
iyi forumlar..
ama biz akçe karşılıgı oyun parası maden felan satınca bu yasak oluyo OH NE ALA MEMLEKET.
CoOoLMaN 
Kına 1000 Akçe Lazım Olursa Pm At Meran Eleminxcrashxcoolman yazdı:+1Eleminx yazdı:Arkadaşa Katılıyorum...crashxcoolman yazdı:ben tşkr etmiyorum
iyi forumlar..
Yönetime İndirim Var...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
İksirin oyun parası ile satılması taraftarıyım.
illa ki akçe ile satılacaksa 5 iksir 5 akçe olmalı.Belki o zaman Çemberlitaş fiyasko olmaktan bir nebze olsun kurtulur ve bölge yapan insan olur.Yoksa oyuncu kaybetmenin önüne geçemez ve bir çuval inciri berbat etmiş olursunuz.
illa ki akçe ile satılacaksa 5 iksir 5 akçe olmalı.Belki o zaman Çemberlitaş fiyasko olmaktan bir nebze olsun kurtulur ve bölge yapan insan olur.Yoksa oyuncu kaybetmenin önüne geçemez ve bir çuval inciri berbat etmiş olursunuz.
-
- FareAdam Düşmanı
katılıyorum...YALNIZALPEREN yazdı:İksirin oyun parası ile satılması taraftarıyım.
CoOoLMaN 
kontrol ediyoruz. Karakterinin bulunduğu üyeliğe ait e posta adresine bilgilendirme yapacağız.ibrahimking yazdı:bişey sorucam ben akçeyle ıksır alamıyorum
hata kodu 1 diyo akçem sıfır oluyo ıksır yok ortalıkta
çık gır yapıyorum akçem gerı gelmiş oluyo yıne almıyor
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]