Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

CuRe yazdı:3. bir klan istiyoruz. 8-) Başımızı dinleyebileceğimiz.

Ünal abi 3 büyük olmaz.Sonra şike yapıyor yok lodoslar arzlarla anlaşma yaptı 2 klan birleşti falan :) :D

ama 4. de olacaksa fena olmaz hani :)
Kullanıcı avatarı
messi58
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lonca Rıhtım

Mesaj gönderen messi58 »

zaza00 yazdı:öncelikle Allah'ın selamı ile sözüme baslamak istiyorm .. Esselamün Aleyküm !
Arkadaslar uzunca bir süredir hakkımda olmadık olur olmaz seyler söylendi bunlara cevap bile vermicem bana cocuk dediler hala da diyorlar desinler msn veya face de yada skypiye veyahut telefonda görüşmeye hazırım herkesle .. konumuz bu değil elbette > choosensx loncasında yıllardır görev yaptım yıllarca emek verdim vs . ler attım paralar kazandırdım ..! fakat dün aksam yasadığımız bir olaydan sonra ' ' Loncadan Alakamı Kestim ' ' !
Ben çıkınca ; kardeşimin oyuna girmesiyle oyunda Ghost'u kenan grubuna almadıgımız için kardeşi yaşındaki cocuga olur olmaz küfürler etmiş ! Benim kardeşime ben bile küfür etmez o kim de ediyor ? .. Benim ayrılmamla beraber kardeşlerim arkadaslarım herseyim dostlarımda yalnız bırakmadı ve Emrah yoksa bizde yokuz dediler ..
ChoosensxKaHiN , ChoosensxKRaLı , Choosensxkrall , ChoosensxBeddua , Choosensxdanger , ChoosensxSyLeNT , Choosensxrmzn , Aynadakiyalan , ılılıMaDiSoNılılı , Alayınaxlyderr .. basında Choosensxolmayanlar bu hafta loncaya dahil olmus ve isim pini bekleyen arkadaslarımdı , onlarda katılmıcaklar ... Benden ve Dostlarımdan Choosensxlere bu kadar . . ! Artık ARz kLanında aLBayRaKx oLarak devam edicez ! Herkes için hayırlısı ne ise o olsun , iyi forumlar ..
Son cümlemide Söylemek İstiyorum Önceden Ghost Legend Bir hiç ti Ne zmn bunları bası belaya girse EMRAH CARIMA GİR .. denen sözcük devri bitti artık arkalarında KRALIN GÖLGESİ yok . Bundan sonra Geophal Zamanxyingg Mcerdem Kholpashalixfaer vs . Kişilerle Ws atarken Carlarına Kim Girecek Cok merak Ediyorum ..

' ' DeniLdi mi BiR yeRe TÜRK BeLdesi ; Gözüm aLbayRak aRaR , kuLağım Ezan Sesi ! ' ' [EmRe]

Ya etme eylme be emrah....
iki gün önce sen diyordun dursun abimin itemleriyle vs atıyordum onların sayinde kazanıyordu diordun
Een basiti Betaxdroqba ile vs atarken dünya bir item alıyrdun ve benm çarımlada atarken aynı sonuc şimdi sorarım sizekim kime muhatç....
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^

Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Chembers
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Chembers »

Iyı Forumlar..

Evet Bazı gercekleri acıklamanın zmanı gelmıs bellı.. 3.5 yılıdr sızlerleyım we lodosum bırcak kardesım bırcok abım bırcok bayan arkadasım oldu bu oyunda kımı ıle ıyı kımı ıle kotu ama sonunda hep kardeslık cercewesı ıcerısınde gecen bu yıların belkıde en huzurlu gunlerını yasıorum..(suan) emrah sana gelınce benım sana yaptıklarımı burda acıklamak ıstemıorum cunkı benım sana yaptıklarımı cumle alem bılıor.. senı loncaya alırken zavallı bır ınsandın benım sayemde klanda az da olsa soz sahıbı oldun .. ama en cok neye uzuluorum bılıor musun senın gıbı bır karaktersız senın gıbı bır soytarı ınsanı loncaya almısım O loncada dedın ınsanların hıc bırı loncada deıldı emre we abdı harıc ama bellıkı hala senın nasıl bı karaktersız ınsan oldugunu orenememısler olsun.. erdem sana ws deyınce dursun baba dıyen emrah sen deıldın dımı mechanıze sana ws deyınce dursun abım benım dıyen sen deıldın dımı loa ws deyınce dursun baba dıyen sen deıldın dımı geophal sana ws deyınce dursun baba dıyen sen deıldın dımı rever sana ws deyınce abım benım dıyen sen deıldın dımı yazık sana bee zerre kadar srfın wardı onuda yıtırmıssın bellı
evet dorudur ben 3 kere emrahı carıma gecırdım bunların bırı yıng bırı serruh dur ondada serruha 5*2 yıng e 5*0 yenıldı dıerınde yıng ı 5*2 yendı erdemle 1 kere ws attım ondada 4*4 te tartısma cıktı asla we asla geophal olsun erdem olsun weya bu saydıklarım harıcı bırı olsun carıma sokup ws atmamıstır.ulan srfsız ınsan senın yasın 17 bana demedın mı abı yazımı bıraz fazla sole yoksa cocuk yerıne koyuyorlar benı dıe ulan senın gıbı bırı ıcın ben sewdım ınsanlarla kavga ettım srften bahseden emrah ahlaktan bahseden emrah sen deılmısın skyp de konsurken kendı oz kardesıne o.cocu dıyen .. srften haysıyetten bahseden emrah sırf benle konusmaya cesaretın olmadı ııcın telf nu babana werıp kufur ettırmedın mı....ARZ ol LODOS ol ama sunu bıl nefesımı hep ensende hıssedeceksın 12 ay sonra gelecem .. yucelen solucan ayak we ceket ıcın satmadın arkadasın kalmadı lan senın ..sımdı ws at bakalım krall cıplak dursun babsı yok artık arkasında sımdı kufur ettın arz lara yalakalık yapp..sana her sey mustehaktır...IYI FORUMLAR..

Adam oldurmek Racon kesmek Harac almak deıldır Adamlık,Adamlık: Aksam evıne gelırken ekmek getırebılmektır..

ChoosensxGHOST
Kullanıcı avatarı
manstreal
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen manstreal »

ahaha cok guldum bıde dogru yolu buldun sonnda emrah . ghost ne yapacaksın bakalm smdı :D onceden ws demeye korkuyodun ws dıyınce cıkıyodun sımdı oyunada gırmessn artık :D:D neyse herkes haddını bılecek ;)
FeaR
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

CuRe yazdı:
Reverence yazdı:
kardeşime katılıyorum rütbelerin gitmediği bir klan sadece grup bölgesi için olan bir klan istiyoruz !! :) kısacası arz lodos kardeşliği istiyoruz:)
Evet. Öneri olarak desteğe başvuralım, birlikten kuvvet doğar. :)

:arrow:

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Ünal bırak bu işleri :) 3.klan geldi bide 4. klan isteyenler var ya :) daha lonca sistemi bile gelmedi ya onlar geçtim en azından bi serverlar arası savaş yapmıyolar süper oldu ama bunu attım mesaj olarak gelen cevap
"sence ?"
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
ReDsTiger
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ENDERUN

Mesaj gönderen ReDsTiger »

Dursun sana her zaman söylemiştim sana bundan adam olmaz olmaz diye dinlemedin beni al gördün sonucunu neyse fazla uzatmaya gerek yok olan olmuş herkese hayırlı olması dileğiyle.. Arz'lar şimdiden geçmiş olsun.Klan değiştirme zamanı geldi sanırım :)
Emre DEMİR

CİHANDAR - ByTiger
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rockstyle »

Esselamün Aleyküm . . !
Dursun abi hariç herkese buradan sesleniyorum ... Emrah'ı ne olarak görüyosunuz bilmiyorum da anladım ki hepinize çok iyi koymuş ki bu kadar sevindiniz dostlarıyla birbirine düşmesine .. Redsxtiger gibi bir karaktersiz bizim ortamımızdaki hiçbir konuda asla ve asla söz sahibi bir kimse olmadı , olamazda ..!
Ben Lonca'da gördüğüm itibari ile Dursun abi'yi ve diğerlerini abim , kardeşim gibi gördüm . Fakat daha dün loncaya giren Betax'ler burda gelip ahkam kesemezler ; Kestirmem !
Şimdi Arasında sorun olmuş karşı klana geçmiş neymiş efendim '' 3. Klan '' ulan karaktersizler > Bizi Yaradan'a küfür eden şeref yoksulu kimseleri kardeşim diye bağrınıza basıyosunuzda Emrah'ımı çok görüyosunuz soruyorum sizlere ? Bu oyun dar olmadı hiçbir zaman olmyacakta Emrah ve ailesi benim en yakınımdır o ne yaparsa yapsın arkasında dururum beni tanıyosunuzdur şimdi gelip sende aynısın sende hırsızsın dicekseniz eğer kanıtınızla birlikte gelin kendi alın terim harici hiçbişeyim yok , olmadı da . . ! Benim Choosensx'lerden kimseye düşmanlığım yok Dursun abi dediysem bugünlük değil ben ondan item almadım Allah kimsenin bişeyine düşürmesin ama ben hala abim derim hep de dicem ama loncasında durursam kendime ihanet ederim .. Evet Emrah 17 yaşında Dursun abinin de dediği gibi bende 17 yaşındayım Abdi ' de 17 yaşında sizler 30 yaşında olup da bu oyunda anasına bacısına sövdüren insanlar görmediniz mi 2 item için ? Ben gördüm . . yaş önemli değil benim için karakteristik önem lazım ! Biz Aksaray'lıyız Arkadaslar oyunda artislik yapanlar oluyor burdan söylüyorum yürekli adam klavye başından konuşmaz gelir karşımızda öter ! ve de SHooT ile telefonda görüşende bendim o kaydı atarım buraya o da rezil olur ben kendimi hiç bu kadar alçaltmamıştım ama itin köpeğin olaya dahil olması iyi değil bence ... Demek ki Kurt kocayınca çakalın diline düşüyormuş ! Gitme vaktimiz geldiyse gitmesini de biliriz ; Ama ne olursa olsun dostumun , kardeşimin arkasındayım .. Ne Erdem , Ne Kholpashalix takımı , Ne Deathxtakımı ne de bi başkası benden zarar görmemiştir bu güne kadar gören varsa yazsın varsa da sadece 2 grup .> birisi MegaxTeam diğeri ise '' Ne mutlu k** diyene '' diyen bi karaktersiz adidir .. Bu vatana , bizim dinimize küfür eden laf söyleyen insanları , ve de yaşını başını almasına rağmen basit bir oyun için kendine küfür ettiren insanları bağrınıza basıp bizi ya da beni almıcaksanız ; UMURUMDA BİLE DEĞİL ALMAYIN ZATEN ! ! !
Herkese iyi forumlar dilerim
Choosensxbeddua , ılılı MaDiSoN ılılı , ChoosensxSyLeNT [ EmRe ]
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe

aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Tremexhaqan yazdı:
xsWiTxBANNED yazdı:
haydegidelum yazdı:
OoOWARNINGOoO yazdı:

İMKANSIZLIKLARIN DOLU OLDUĞU BİR OYUNDA .. 3 CÜ KLAN :) HİÇ TE FENA OLMAZDI :geek:
3 olsun hatta 4 olsun :D iyice zorlaşsın ...

Arz muhafızı Bayan
Lodos Muhafızı Bay
X muhafızı g4y

olurdu :mrgreen:
vede travesti :mrgreen:

Galata Klanı die bişi var oyunun tarihçesinde de o GB atolyesinin :D onlara g4y tr4vesti diyinde koysunlar 90 bin hasarı :D
:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

SoNxBLooDy yazdı:
Yasla başını bebeğim kafan dinlenir :o :D
:lol:
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

ChoosensxLaRuqen yazdı:

Ünal abi 3 büyük olmaz.Sonra şike yapıyor yok lodoslar arzlarla anlaşma yaptı 2 klan birleşti falan :) :D

ama 4. de olacaksa fena olmaz hani :)
Onu da öneririz. Öneri bitmez. :)
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...

“Genel Sohbet” sayfasına dön