CuRe yazdı:3. bir klan istiyoruz.Başımızı dinleyebileceğimiz.
Ünal abi 3 büyük olmaz.Sonra şike yapıyor yok lodoslar arzlarla anlaşma yaptı 2 klan birleşti falan
ama 4. de olacaksa fena olmaz hani
CuRe yazdı:3. bir klan istiyoruz.Başımızı dinleyebileceğimiz.
zaza00 yazdı:öncelikle Allah'ın selamı ile sözüme baslamak istiyorm .. Esselamün Aleyküm !
Arkadaslar uzunca bir süredir hakkımda olmadık olur olmaz seyler söylendi bunlara cevap bile vermicem bana cocuk dediler hala da diyorlar desinler msn veya face de yada skypiye veyahut telefonda görüşmeye hazırım herkesle .. konumuz bu değil elbette > choosensx loncasında yıllardır görev yaptım yıllarca emek verdim vs . ler attım paralar kazandırdım ..! fakat dün aksam yasadığımız bir olaydan sonra ' ' Loncadan Alakamı Kestim ' ' !
Ben çıkınca ; kardeşimin oyuna girmesiyle oyunda Ghost'u kenan grubuna almadıgımız için kardeşi yaşındaki cocuga olur olmaz küfürler etmiş ! Benim kardeşime ben bile küfür etmez o kim de ediyor ? .. Benim ayrılmamla beraber kardeşlerim arkadaslarım herseyim dostlarımda yalnız bırakmadı ve Emrah yoksa bizde yokuz dediler ..
ChoosensxKaHiN , ChoosensxKRaLı , Choosensxkrall , ChoosensxBeddua , Choosensxdanger , ChoosensxSyLeNT , Choosensxrmzn , Aynadakiyalan , ılılıMaDiSoNılılı , Alayınaxlyderr .. basında Choosensxolmayanlar bu hafta loncaya dahil olmus ve isim pini bekleyen arkadaslarımdı , onlarda katılmıcaklar ... Benden ve Dostlarımdan Choosensxlere bu kadar . . ! Artık ARz kLanında aLBayRaKx oLarak devam edicez ! Herkes için hayırlısı ne ise o olsun , iyi forumlar ..
Son cümlemide Söylemek İstiyorum Önceden Ghost Legend Bir hiç ti Ne zmn bunları bası belaya girse EMRAH CARIMA GİR .. denen sözcük devri bitti artık arkalarında KRALIN GÖLGESİ yok . Bundan sonra Geophal Zamanxyingg Mcerdem Kholpashalixfaer vs . Kişilerle Ws atarken Carlarına Kim Girecek Cok merak Ediyorum ..
' ' DeniLdi mi BiR yeRe TÜRK BeLdesi ; Gözüm aLbayRak aRaR , kuLağım Ezan Sesi ! ' ' [EmRe]
Ünal bırak bu işleriCuRe yazdı:Evet. Öneri olarak desteğe başvuralım, birlikten kuvvet doğar.Reverence yazdı:kardeşime katılıyorum rütbelerin gitmediği bir klan sadece grup bölgesi için olan bir klan istiyoruz !!CuRe yazdı:3. bir klan istiyoruz.Başımızı dinleyebileceğimiz.
kısacası arz lodos kardeşliği istiyoruz:)
:arrow:
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
:mrgreen:Tremexhaqan yazdı:xsWiTxBANNED yazdı:vede travesti :mrgreen:haydegidelum yazdı:3 olsun hatta 4 olsunOoOWARNINGOoO yazdı:CuRe yazdı:3. bir klan istiyoruz.Başımızı dinleyebileceğimiz.
İMKANSIZLIKLARIN DOLU OLDUĞU BİR OYUNDA .. 3 CÜ KLANHİÇ TE FENA OLMAZDI :geek:
iyice zorlaşsın ...
Arz muhafızı Bayan
Lodos Muhafızı Bay
X muhafızı g4y
olurdu :mrgreen:
Galata Klanı die bişi var oyunun tarihçesinde de o GB atolyesininonlara g4y tr4vesti diyinde koysunlar 90 bin hasarı
:lol:SoNxBLooDy yazdı:Yasla başını bebeğim kafan dinlenirCuRe yazdı:3. bir klan istiyoruz.Başımızı dinleyebileceğimiz.
![]()
![]()
Onu da öneririz. Öneri bitmez.ChoosensxLaRuqen yazdı:CuRe yazdı:3. bir klan istiyoruz.Başımızı dinleyebileceğimiz.
Ünal abi 3 büyük olmaz.Sonra şike yapıyor yok lodoslar arzlarla anlaşma yaptı 2 klan birleşti falan![]()
![]()
ama 4. de olacaksa fena olmaz hani