Bu Silahın İtemi Ne ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Bu Silahın İtemi Ne ?
sözüm bu olaya değil.kimse alınmasın.Ama rehber seçerken sadece o piti yapmış oldukları çok belli.
bu cevap 1Tarantulaa yazdı:GHQSEN yazdı:Rehber Tag'ım Yokken Sizin Sorularınıza Cevap Vermem Bu Bir !
Tag'ım Olsa Dahi Görevim Sadece Düşük Seviyelere Yardım Etmek Size Cevap Verme Zorunluluğum Yok Bu İki !
Benim Özelim Sizi İlgilendirmez, Size Ne Benim Silahımdan ? Bunu Zaten Sormak Sizin Haddinize Değil Bu Üç !
Eğer Oyunla İlgisi Olan Bir Adam Olsaydınız Girip Siteden Hangi Efsun Nasıl Parlıyor Öğrenir, Silahın Sahibine ''Abi Lütfen Silahı Yansıtabilir misin ?'' Zırvalarıyla Gelmezdiniz Bu da Son !!!
Vesselam
rehber olmuşsun ama hala ukalaca konuşuyorsun bu bir
bu lafım sana kapak olmuşdur bu iki
bu kapakları toplarsın konser bileti alırsın buda üç
Canceazi yazdı:Ahaha adamım yaTarantulaa yazdı:GHQSEN yazdı:Rehber Tag'ım Yokken Sizin Sorularınıza Cevap Vermem Bu Bir !
Tag'ım Olsa Dahi Görevim Sadece Düşük Seviyelere Yardım Etmek Size Cevap Verme Zorunluluğum Yok Bu İki !
Benim Özelim Sizi İlgilendirmez, Size Ne Benim Silahımdan ? Bunu Zaten Sormak Sizin Haddinize Değil Bu Üç !
Eğer Oyunla İlgisi Olan Bir Adam Olsaydınız Girip Siteden Hangi Efsun Nasıl Parlıyor Öğrenir, Silahın Sahibine ''Abi Lütfen Silahı Yansıtabilir misin ?'' Zırvalarıyla Gelmezdiniz Bu da Son !!!
Vesselam
rehber olmuşsun ama hala ukalaca konuşuyorsun bu bir
bu lafım sana kapak olmuşdur bu iki
bu kapakları toplarsın konser bileti alırsın buda üç
Rehper olmuşun ama adam olamamışın
bu cevap 2
bu da 3. cevapEarth yazdı:Bu rehber biraz agresif çıktı bu bir.. :ugeek:
Çok üstüne gitmeyin bu iki ..![]()
Duymamış numarası yapın bu üç .. :lol:
Asla karşılık vermeyin, bu da son :mrgreen:
boş werin arkadaşlar gerekli cevabı wermişler 2 cisi tam tespit
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
SağolasınHooBaaOO yazdı:boş werin arkadaşlar gerekli cevabı wermişler 2 cisi tam tespit

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Sorunda Bu Oyunu Bırakmışım...Rehber Tag'ım Yok...Arkadaşlarıma Kalan Eşyalarımı Verip Arada Bir Muhabbet Ediyor ve Çıkıyorum.Wizards yazdı: sen oyunu bırakmamış mıydın ?
yanlış anlama sadece meraktan bana da kızma öyle
Kaldı ki Kuyruk Acısı Olan(Rehber Seçilemeyen) Ne Çok Tip Varmış. Ben Rehber Seçilmeden de Böyleydim. İstediğime Cevap Veririm İstediğime Yüzümü Çeviririm !
Bilmeyen Çenesini Kapar Susar...
Benim Her İsteyene İtem Yansıtma Zorunluluğum Var mı ?
Sancakta Oynayana Sorun, O Herhangi Bir Önemi Olmayan Silahı Bölgeden Bin Defa Yansıttım, Bir Daha Soran Olursa Cevap Vermem Dedim Son Girişimde !
Ayrıca Hava Olsun Diye Yükselttin Diyen Arkadaşa İstinaden Para Benim Pul Benim İstersem Silahları Basar Basar Çöpe Atarım Seni İlgilendirmez ?
''Delinin Biri Kuyuya Taş Atmış 40 Akıllı Çıkaramamış'' Derler Ya, Bu Konuda da Akıllının Biri Gerekli Açıklamayı Yapmış Gerisi Ya Post Kasmış Ya da Reklam Yapmış, Takdiriniz... -> Anlayana
Vesselam...
Dipnot: Rehber Olunca Başınız Göğe Ermiyor Bu Kadar Ağlayıp, Sızlanmayınız ! Sonuçta Yönetimin Hareketleri Benimde Bir Yerde Canımı Sıktı ve Oyunu Bıraktım. Rehberlik Yönetime Giriş Değildir Defalarca Söylendi Bunu O Kıt Kafanıza İzah Edin, Biraz Zor Olacak Ama...
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
oyunu bırakman çok isabetli olmuş umarım kuklacıda karşılaşmayız,zira bi tanecık ıtem soruldu dıye bu kadar artıstlık yapıyorsan sunucun senden çok çekmiş demektır
Biraz sert yazılmış olsa da GHQSEN'nin söylediği üzere yukarıdaki hiç bir soruya yanıt vermekle yükümlü değildir. Yine GHQSEN'nin yazdğı üzere gönüllü olarak yürüttüğü görevi sadece yeni oyuncularımızın oyuna alışmasını kolaylaştırmaktır.GHQSEN yazdı:Rehber Tag'ım Yokken Sizin Sorularınıza Cevap Vermem Bu Bir !
Vesselam
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]