Evet ofansif savaşçılar için fare kk iksirleri gerçekten çok gerekli.turkoxHAMSTER yazdı:Savaşçıda yarıyorZeyp35 yazdı:Ne kadar işe yarıyor ki 5lvl iksirlerturkoxHAMSTER yazdı:Vallaha arkadaş hergün 4 lvl çar kasıp onlardan 5 lvl iksir almaktan canım çıktı.1 günde kastığmız iksir zaten bi gbmx kesiminde harcanıyor sonra BAŞI alıp çıkıyoruz :!: :??
İksirler 10 Akçe - [Son Oyun]
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İksirler 10 Akçe - [Son Oyun]
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Öncelikle Selamın Aleyküm,
Açtığın Konu İçin Teşekkür Ederim, Çok Yaratıcı Bir Konu Olmuş Eline Sağlık.
İKV Yönetiminin Ticari Yönden Düşünmesini Rica Ediyorum, İKV Oyuncularından 300 Akçe Verip 5 İksir Alan Bi Şahıs Aramızdan Çıkacağını Sanmıyorum. Ancak Bu İksirleri Konu Sahibinin Dediği Fiyattan Satarsanız Kesinlikle İKV Oyuncularının İksir Amaçlı Alacakları Akçelerin Çoğalacağını Savunmaktayım. Her Şifacı / Savaşçı / Büyücü Mutlaka Üretmek Yerine Akçe İle Çekecektir. İKV Yönetimi İksirleri Üretmelerini İstiyor Olabilir Maden Arttırıcı Alıp. Ama Biz Oyuncular Üstelersek Kabul EdecekLerini Düşünüyorum .
Açtığın Konu İçin Teşekkür Ederim, Çok Yaratıcı Bir Konu Olmuş Eline Sağlık.
İKV Yönetiminin Ticari Yönden Düşünmesini Rica Ediyorum, İKV Oyuncularından 300 Akçe Verip 5 İksir Alan Bi Şahıs Aramızdan Çıkacağını Sanmıyorum. Ancak Bu İksirleri Konu Sahibinin Dediği Fiyattan Satarsanız Kesinlikle İKV Oyuncularının İksir Amaçlı Alacakları Akçelerin Çoğalacağını Savunmaktayım. Her Şifacı / Savaşçı / Büyücü Mutlaka Üretmek Yerine Akçe İle Çekecektir. İKV Yönetimi İksirleri Üretmelerini İstiyor Olabilir Maden Arttırıcı Alıp. Ama Biz Oyuncular Üstelersek Kabul EdecekLerini Düşünüyorum .
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Burda haklısın bencede her iksir 1 akçe olsa zarar etmezler iksir üretimi onlara beleş değilmi sürümden kazansınlarYALNIZALPEREN yazdı:İlla ki akçe ile satılacaksa,
1 iksir 1 akçe olursa belki hareketlenme olur.
100 ejderha iksir 100 akçeye toplu olarak satılabilir.
Belki o zaman oyuncular bir nebze olsun eğlenebilir.Çemberlitaş'a herkes girer ve kullanılan bir bölge olmuş olur.İnsanlar belki Çemberlitaş'a girmek ister.
Ben oyun parasıyla satılması taraftarıyım.Oyun parası süs durumuna geldi.
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarinee(kasılıyor)
- medusaxkill
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
1 iksir 1 kr hayatta yapackları en son şey netwWolWaRinE yazdı:Burda haklısın bencede her iksir 1 akçe olsa zarar etmezler iksir üretimi onlara beleş değilmi sürümden kazansınlarYALNIZALPEREN yazdı:İlla ki akçe ile satılacaksa,
1 iksir 1 akçe olursa belki hareketlenme olur.
100 ejderha iksir 100 akçeye toplu olarak satılabilir.
Belki o zaman oyuncular bir nebze olsun eğlenebilir.Çemberlitaş'a herkes girer ve kullanılan bir bölge olmuş olur.İnsanlar belki Çemberlitaş'a girmek ister.
Ben oyun parasıyla satılması taraftarıyım.Oyun parası süs durumuna geldi.
Oanxtafra=47 lvl Ixlupdatelxl=34 ama lvl değişio
Çalınan Update=49 Kardeşxmehmet=49 Kardeşxmehmetttt=32
Çalınan Update=49 Kardeşxmehmet=49 Kardeşxmehmetttt=32