Cemberlitaş'a güncelleme istiyoruz...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Cemberlitaş'a güncelleme istiyoruz...

Mesaj gönderen Crack »

Konuyu destekliyorum. Dün ilk defa Yol Savaşçısı kestim ve babayı aldım. Şİmdi miğrat sığınak boş geçse fark etmez tekrar gireriz ama Çemberlitaş boş geçince insana koyuyor vallahi.

Oyuna sahip çıkanlara sahip çıkın diyorum(nokta)
Resim
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sultanorhan »

Hayaldi gerçek oldu... İstanbul Söğüşleme vakti Bu OyuN beniM içiN bitmiştir Hayırlı Uğurlu Olsun Tüm İSV yapım teknik ekibine:)
Resim
hayat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hayat »

Crack yazdı:Konuyu destekliyorum. Dün ilk defa Yol Savaşçısı kestim ve babayı aldım. Şİmdi miğrat sığınak boş geçse fark etmez tekrar gireriz ama Çemberlitaş boş geçince insana koyuyor vallahi.

Haklısın (x-y) iksirleri ($) satacaklarına (x...) iksirleri ($$) fiyatına satsalar hem talep çok olur hem insanlar rahatlar hemde İKV rahatlar.
Yani 5 iksir yerine 100 yada daha fazla iksire 750akçe gibi bir meblağ isteseler daha iyi olur diye düşünüyorum
Ayrıca Ç.T her Patron kesiminde %100 bir kişiye Şaheser düşmesi gerekli.
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

Slotlar Bosslardan zor hale geldi... Çırak kalfa GB-7 makina bile Slot

giriyoruz GMB x diye girip yol savaşçısını kesip çıkıyoruz bazı aksaklıklar olunca slotların canı çok fazla bide kendilerine 18 bin can basıyorlar ... + Kutup süreleri 2 büyü kalfanın depremine yol savaşçısının attığı mermiye dayanılmıyor ..

Çemberli taş açıkçası çok güzel bir bölge ama slotların canlarının azalması grk 18 bin can basmasınlar bari ... :ugeek:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

hayat yazdı:
Crack yazdı:Konuyu destekliyorum. Dün ilk defa Yol Savaşçısı kestim ve babayı aldım. Şİmdi miğrat sığınak boş geçse fark etmez tekrar gireriz ama Çemberlitaş boş geçince insana koyuyor vallahi.

Haklısın (x-y) iksirleri ($) satacaklarına (x...) iksirleri ($$) fiyatına satsalar hem talep çok olur hem insanlar rahatlar hemde İKV rahatlar.
Yani 5 iksir yerine 100 yada daha fazla iksire 750akçe gibi bir meblağ isteseler daha iyi olur diye düşünüyorum
Ayrıca Ç.T her Patron kesiminde %100 bir kişiye Şaheser düşmesi gerekli.
İksir konusunda daha akl-i dengesi yerinde bir PAKET sunulsaydı oyunculara , bütün olumsuzluklara rağmen toparlayabilirlerdi durumu.Madem diğer oyunlar gibi TANE hesabı yapmadınız bari MAKUL bir adete makul bir fiyat koysaydınız. Ama şu anda bayır aşşağı gidiyor İKV kimse İşgüzarlık yapmasın bu noktada.
Resim
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Bu adam çok haklı sonuna kadar arkandayım Çağlar ya yapılacak ya yapılacak :)
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Merhabalar,

Arkadaslar bu oyunu biz oynuyoruz, onlar deil. Çogunlugun isteklerine göre hareket ediceklerini umuyorum yoksa bırakan cok olur :(
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

izdirapgrafik yazdı:
hayat yazdı:Öncelikle merhaba

Sizler şuanda Çemberlitaşı fırına atmış bulunmaktasınız ve fırında pişmesini bekliyorsunuz.Pişme sürecinde Çemberlitaş bölgesinde emeği geçen insanlara ağır hakaretler sarfediyor ve mantıksız,yaşınıza uygun olmayan davranışlar sergiliyorsunuz.
Oyunda az sayıda kılıç rütbesi var ve sahip olanlar oyunun müptelası olan kişiler.
Çemberlitaş bunun kadar zor olmasada buda çok zorlayıcı bir proje ve sadece usta Büyücüler,Şifacılar ve Savaşçıların baş edebileceği bir yer.
Şunu unutmayalım Gaffar oyunun tarihinde büyük bir yere sahip.
Çemberlitaş ve diğer grup bölgeleri strateji ağırlıklı olmasından dolayı kesimlerin uzun olması aşikar.
Şunu unutmayın bir gün o Gaffarın canını okuduğunuz zaman çıkan item çok az sayıda oyuncuda olacak ve daha önemlisi parmakla gösterilebilecek biri olacaksınız.
Bunlarıda unutmayıp yorumlarınızı daha sakince yapmanız ve önerilerinizi '' http://www.istanbuloyun.com/support.aspx '' bildirmeniz dileğiyle

İyi forumlar...

Bu arkadaşın Çemberlitaş'a veya diğer grup bölgelerinden herhangi birine bir kez bile girdiğini düşünmüyorum.Usta büyücülerin,usta savaşçıların yeridir diyerek de bu konuda yorumu bulunan kişileri tanıdığını sanmıyorum.Çemberlitaş tamamen bir bağımlılıktır.Saatlerce kalıp,zihnen ve bedenen(o kadar saat oturmak kolay değil) yorularak dönüşte de eli boş bir biçimde tekrar girmek için yeni grup ve iksir aramak insanın aklına sığacak şeyler değil.Bence de kesinlikle 59'dan sonra bu bölge gelmeliydi.Zira ben derdest bir biçimde bölgeyi eli boş bitirdikten sonra iki adım ötedeki adamların zırhlı eldivenli ayakkabılı olduklarını görünce iyice çılgına dönüyorum.Oyunun kalitesi zorluğuyla doğru orantılıdır diye bir durum yok,geliştirici ekip böyle düşündüyse yanlış yoldan ilerlemişler.Diğer yorumlarda da çok iyi belirtilmiş.Sahip olduğumuz yetenekler acil kalıyor Çemberlitaş'ta.Ne durdurma ne dikkat dağıtma.İKV'de belli bir jenerasyon var.Sadece tek jenerasyon olduğu için sürekli güncel kalmak zorundasınız.Bakın sığınak ve migratın devri bitti.Şimdi oralara giren adam yok.Çemberlitaş'tan alacağınızı aldınız,yoksa seneye yandınız.Bu da o kadar kolay gibi değil sanki.

:arrow: Sonunda kadar haklısın.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön