GM CaptainATX ın meranı ziyareti
Re: GM CaptainATX ın meranı ziyareti
İçerik düzenlendi ,hakaret etmeyiniz / uyarı seviyesidir.
[GM]Nocomment
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Bizimki en azından benimki senin yaptığının bir benzerini başkası yapınca onu ezmeye çalışmana karşı kendinin ne yaptığını görmeni sağlamaya çalışmak. Burda geri kafalı biri varsa o da sensin.choosensxduygu yazdı:Yahu Sızın kadar CahıL Kafası Sadece Isın tersını dusunen ne kadarSlyrapxottoman yazdı:Hatta buna da ılk defamı goruosn o da bı ısann falan yazmıslardı...kfat4 yazdı:Yanlıs hatırlamıyosam sen de Zembekoğlu'nun meran ziyareti diye bir konu açmıştın. Bu konuyu açan kişiye bunları yazman mantıksız değil mi sence de ?choosensxduygu yazdı:İlk defamı Göruyorsunuz CamtainATX ? Benım Msn KayıtLı Bu Ne olmus kı yanı merana gelemezmı oda senın benım gibi 1 Canlı nefes alan ınsanÇok Buyutuyorsunuz Boyle şeyleri
Bu Da Ordan Ozenmıs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: xDXdxD
içerik düzenlendi [GM]Nocomment
varsa burda meranda Toplanmıs..
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
oYUN ıcınde ender gordugumuz ıcın gm arkadasları sanırım arkadas bunu belgelemek ıstemıs
aslında haftalık en az 3-5 gun std bır yonetım zıyaretı olması gerke bu tur oyunlarda umarım oda yakın zamanda gerceklesır.. yoksa oyle ates alır gıbı 1 dakıka gır 1 ay gorunme ınsanda ıster ıstemez gorunce ne oldum delısı oluyor :mrgreen:
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
İçerik düzenlendi ,hakaret etmeyiniz / uyarı seviyesidir.
[GM]Nocomment
ByWaRNiNG Kıme Aptal dıyorsun Sen Küfürlü içerik silindi ...!! Laflarına dıkkat et Şurda kıme ne dedığıne ıyı Bak Küfürlü içerik silindi
Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Konu kilit.
iyi forumlar...
iyi forumlar...
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Ne olacak senin bu halin hala 46 sınmorukkelleci yazdı:bu da benden
megaşifa her zamanki haliyle mahalle karısı gibi car car car adamceyiz cevap yetiştiremedi :mrgreen:
EXCELLENCE