GAFFAR 65 Can

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: GAFFAR 65 Can

Mesaj gönderen atabey »

Selam arkadaşlar

İlginiz adına çok teşekkür ederim. Öncelikle her gün 12'den 7'ye kadar bu oyuna zamanımızı ayırıyoruz. Hiç kimseden hiç bir taktik almadan bu başarıyı elde ettik. Hiç bir ipucu ve taktik vermemeyi uygun gördük.

Herkesin hakkı ile kesmesini istiyoruz. Resimde karakterim ölüydü, siyah fonlarla yapılan kamuflaj pek hoş olmadı doğrudur, ama emeğimizin başkalarına merdiven olmasını istemiyoruz. :)

Teşkilattaki Gaffar kesimine gelince, biz bu kesim ile ilgili bir bilgi olsun, bir resim olsun hiç bir şeye ulaşamadık. Yönetimin tasvip etmediği bir kesim olduğunu anlayabildik [TATLISU'nun Patasana karakteri ile grupta oluşu] Bu yüzden bugünkü olayı Gaffar'ın canını en fazla indiren kesim olarak nitelendiriyoruz.

Bugün çok ama çok şey öğrendik.

'' Sana acıyorum .... ''
'' Barış istiyorsan savaşa hazırlan ''
'' Khaosa kimse hükmedemez ''

Gibi bir çok skill kullandığını söyleyebilirim. Çok ipucu isteyen arkadaşlar için şunu belirtmek istiyorum; tam tamına bir Junon, Kenan ve Kadim Hidra karışımı bir boss. Çok zorlu dakikalar geçirdik.

Bugün güzel dersler aldık, yarın belirli yetenek ve item değişiklikleri yaparak Gaffarın ölüm resmini göstermeyi amaçlıyoruz. Tüm kesimler sona erdikten sonra her bossun kesim videosunu sizlerle paylaşacağız.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim

ATABEY
Raiders of Anatolia Kuklacı
Forum Sözcüsü
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

izdirapgrafik yazdı:
eseslisemi yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Öncelikle tebrikler.Başarması zor bir iş yapılmış.Fakat Teşkilat sunucusunda Gaffar 3-4 gün önce kesilmişti.Ayrıca arkadaşlar asla anlam veremediğim bir durum var ve yine onu görüyorum bu konuda.Tamam karakterlerin nicklerini kapatmanızı biraz anlayabilirim ama yetenekleri neden kapatıyorsunuz? Tüm oyun olarak aynı yetenekleri kullanıyoruz öyle değil mi zaten:) Böyle olduğu zaman sizin karakterlerinizdeki yetenekler bizimkilerden farklı diye düşünüyorum :D.Daha temiz screenshotlar dileğiyle.

Kesildi dionda ortada foto yok :D
Konular kaldırıldığı için olabilir.Türkçe'ye özen,üsluba dikkat.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Rxticey
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Sadece RON

Mesaj gönderen Rxticey »

Tebrik ederim Başarınız Devamını Diliyorum .
Resim

BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

atabey yazdı:Selam arkadaşlar

İlginiz adına çok teşekkür ederim. Öncelikle her gün 12'den 7'ye kadar bu oyuna zamanımızı ayırıyoruz. Hiç kimseden hiç bir taktik almadan bu başarıyı elde ettik. Hiç bir ipucu ve taktik vermemeyi uygun gördük.

Herkesin hakkı ile kesmesini istiyoruz. Resimde karakterim ölüydü, siyah fonlarla yapılan kamuflaj pek hoş olmadı doğrudur, ama emeğimizin başkalarına merdiven olmasını istemiyoruz. :)

Teşkilattaki Gaffar kesimine gelince, biz bu kesim ile ilgili bir bilgi olsun, bir resim olsun hiç bir şeye ulaşamadık. Yönetimin tasvip etmediği bir kesim olduğunu anlayabildik [TATLISU'nun Patasana karakteri ile grupta oluşu] Bu yüzden bugünkü olayı Gaffar'ın canını en fazla indiren kesim olarak nitelendiriyoruz.

'' Sana acıyorum .... ''

Gibi bir çok skill kullandığını söyleyebilirim. Çok ipucu isteyen arkadaşlar için şunu belirtmek istiyorum; tam tamına bir Junon, Kenan ve Kadim Hidra karışımı bir boss. Çok zorlu dakikalar geçirdik.

Bugün güzel dersler aldık, yarın belirli yetenek ve item değişiklikleri yaparak Gaffarın ölüm resmini göstermeyi amaçlıyoruz. Tüm kesimler sona erdikten sonra her bossun kesim videosunu sizlerle paylaşacağız.

ATABEY
Forum Sözcüsü
Sana acıyorum dediğinde napıyor peki ?
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Çok güzel iş çıkarmışsınız tebrikler :))
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Teşkilat RoN loncasının adı Gaffar kesimi ve yönetimin konuyu silmesi ile beraber anıldı. Ama kendilerinin '' Biz zaten kesmiştik len '' gibi bir tavıra girmedikleri için kendilerine ayriyetten teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kerim73 »

Bazı arkadaşlarımız resmi karaladıgımız için bize karşı laf atabilirler fakt bilmeliler ki gaffar 97 cana bile indirilemiyor diğer sunucularda biz 65 can etmişiz az mı :?: Fotolardaki karalamamıza Bencillik dien arkadaşlarım biz 1 gün öncesinden tam şifacılarımız 100 er kudret harcadı sırf taktiği ögrenmek için az mı :oops: :?: Böle iyi ve sağlam bi grubda bulunmaktan gurur duyar tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.Tebrik eden arkadaşlara teşkkür ederiz.Bende bi foto atayım ;) Biraz fotodan uzak kacmış idare edelim arkadaşlar :D

Resim
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

SpxGreywolf yazdı:
atabey yazdı:Selam arkadaşlar

'' Sana acıyorum .... ''

ATABEY
Forum Sözcüsü
Sana acıyorum dediğinde napıyor peki ?
İlgin için teşekkürler kardeş taktik paylaşmak istemediğimizi daha önce belirtmiştik , iyi akşamlar dilerim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

izdirapgrafik yazdı:
eseslisemi yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Öncelikle tebrikler.Başarması zor bir iş yapılmış.Fakat Teşkilat sunucusunda Gaffar 3-4 gün önce kesilmişti.Ayrıca arkadaşlar asla anlam veremediğim bir durum var ve yine onu görüyorum bu konuda.Tamam karakterlerin nicklerini kapatmanızı biraz anlayabilirim ama yetenekleri neden kapatıyorsunuz? Tüm oyun olarak aynı yetenekleri kullanıyoruz öyle değil mi zaten:) Böyle olduğu zaman sizin karakterlerinizdeki yetenekler bizimkilerden farklı diye düşünüyorum :D.Daha temiz screenshotlar dileğiyle.

Kesildi dionda ortada foto yok :D
Konular kaldırıldığı için olabilir.Türkçe'ye özen,üsluba dikkat.
Gaffar bundan 4 gün önce kesildi.Foruma konu açıldı fakat yalnış hatırlıyor olabilirim yalnış ise affola Lathander tarafından konu incelenmek üzere kaldırıldı.Lütfen forumu takip edelim sonra ne diyorsak diyelim.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

atabey yazdı:Teşkilat RoN loncasının adı Gaffar kesimi ve yönetimin konuyu silmesi ile beraber anıldı. Ama kendilerinin '' Biz zaten kesmiştik len '' gibi bir tavıra girmedikleri için kendilerine ayriyetten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Başarılarınızın devamını dileriz.
keşke

1 temmuz 2012.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön