İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
AsiLxIMMoRTaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İKV SOYGUN EKİBİ İÇERİYE

Mesaj gönderen AsiLxIMMoRTaL »

AsiLxIMMoRTaL yazdı:Sevgili IKV yöneticileri
Sizlere söylecek söz bulamıyorum. Sabah 06:45 te 5 adeti 250 akce yazıyordu. Arkadaşların uyarılarıyla yeni girdim baktım 300 akce olmuş. Bunu hangi akla hizmet arttırdınız? 250 az 300 olsunun mantığı nedir? 2500 akce alan 51 tane alıyor. 300 yapalım da 2500 den fazla akce alsınlar diyemi düşündünüz? Bu oyunda en çok plus akce alan bendim ama bu akce olayları bitmediği sürece almayacağım. Arkadaşlarıma da almamasını tavsiye edeceğim. Beyaz köşk sunucusunda ki bir çok arkadaşım da aynı fikirde. Sesimizi duyurabilmek için gerekirse oyuna ara vermeyi bile planlıyoruz. O zaman kime ne satmak için yenilikler çıkartacaksınız hiç bilemiyorum?

pardon hesap hatası olmuş. 2750 akce ile 250 den 11 iksir ediyor. 300 olursa 2 iksir kar olur. Zaten dikkat etmediniz mi ? akce ile alınan tüm ürünlerde hep birbiriyle örtüşmeyen degerler var. birşey almak için mutlaka bir 2500 daha akce yada en az 500 akce alıyoruz.
AsiLxIMMoRTaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AsiLxIMMoRTaL »

Bu arada izleyiciler artmış. Yönetici Zwartan forum yöneticileri hellriders ve sosyolog da gelmişler. Yorumlarınız ne olur bilmiyorum ama ben bu durumu şiddetle kınıyorum. Eğer iksir akçe ile satılacaksa 5 tanesi 50 akceden fazla olmamalı. Bu hale gelene kadar yorum yapacağım.
Kullanıcı avatarı
AsiLxTURK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AsiLxTURK »

Sonuna kadar katılıyorum sana ama bunların gözünü para bürümüş kimseyi umursamıyorlar bugüne kadar oyuncuların lehine ne yapmıslar kı.Onlara nedenini sorsan üretemeyen oyuncularımız için yaptık derler eyw madem uretemeyen oyuncular ıcın bısey yapacaksanız oyun parasıyla satın recetelerdekı maden sayısını dusurun.Bunlar varken sız oyuncuları somurmeyı tercıh edıyosunuz.Artık bu oyunun yapımcılarından korkmaya basladım ee ne demişler ALLAH'tan korkmayandan korkacaksın.
Bizde keyfine düşkün sosyal çoçuklar olabilirdik,hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı...
sirdantes1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sirdantes1 »

İKV yönetimi ve forum yönetimi konuyu okuyup okuyup cıkıyor hala tık yok helal olsun başka bişi demiyom daha
Kullanıcı avatarı
Neurosurgery
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Neurosurgery »

Tamamen Katılıyorum ..

Merhabalar,
Şuan üzerimizden öyle iğrenç şekilde para kazanılıyor ki. Oyun ücretsiz diye reklam verilip tüm eklentilerin hepsi parayla satılıyor. Ey IKV halkı titre ve kendine gel. Söylemeyi düşünmüyordum fakat şuan yapılan şey resmen insanların paralarını çalmak. Oyunu beğenerek oynayan kişilere oyunu zehir etmek. Lanet olası herşeyi parayla satmak. Bir kendinize gelin. Bu oyuncu sizi bu kadar büyüttü ise bu oyuncunun kuyruğuna basıldığında sizi sefilde eder diye düşünüyorum. Bu kadar hoyratca ve çok afedersiniz kayganlaştırıcıda kullanmadan insanlar aptal yerine koyulmaz.

Değerli arkadaşlar bu dükkan bizim için açıldı ve bizden para kazanılıyor.
Dükkanda satılan ürünler tenhalaşsın bakalım fiyatlar nasıl istediğimiz yere geliyor.
Lütfen hassasiyetle söylüyorum, protestomuz görülsün şu fiyatları düzeltsinler.
Dükkandan her ne olursa olsun 1 hafta birşey alınmasın bakalım nasılda kuçu kuçu geliyorlar.

Kapitalist düzene alet edilen güzelim Türk oyunun kan emici paragözlerini şiddetle kınıyorum
Resim
Resim
Resim
ఋஜ╬╬╬─ FaunTLeRoy & FaunTLeRoyS & FaunTLeRoyB ఋஜ╬╬╬─ ToLqa Atakaş..
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ddwqdwqddw »

Lathander yazdı:Kısa süre önce oyuncularımızın beğenisine devasa bir grup bölgesi olan Çemberlitaş'ı Ücretsiz olarak sunmuştuk. Çemberlitaş'ın gelmesi ile beraber iksire yönelik talep artışı yaşanıyordu.

İksirlerin Aktarda satılması bu talepler için bir alternatiftir. İksirler tamamen ücretli yapılMAmıştır. Eskiden olduğu gibi dileyen oyuncular yaratıklardan düşererek, dileyen oyuncular materyal ile üreterek dileyen oyuncular ise oyuncular arası alış veriş ile Akçe ödeMeden iksirlere erişmeye devam edebilir.
Adam size Cevabını Vermiş Hala Konuşun
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

Neurosurgery yazdı:Tamamen Katılıyorum ..

Merhabalar,
Şuan üzerimizden öyle iğrenç şekilde para kazanılıyor ki. Oyun ücretsiz diye reklam verilip tüm eklentilerin hepsi parayla satılıyor. Ey IKV halkı titre ve kendine gel. Söylemeyi düşünmüyordum fakat şuan yapılan şey resmen insanların paralarını çalmak. Oyunu beğenerek oynayan kişilere oyunu zehir etmek. Lanet olası herşeyi parayla satmak. Bir kendinize gelin. Bu oyuncu sizi bu kadar büyüttü ise bu oyuncunun kuyruğuna basıldığında sizi sefilde eder diye düşünüyorum. Bu kadar hoyratca ve çok afedersiniz kayganlaştırıcıda kullanmadan insanlar aptal yerine koyulmaz.

Değerli arkadaşlar bu dükkan bizim için açıldı ve bizden para kazanılıyor.
Dükkanda satılan ürünler tenhalaşsın bakalım fiyatlar nasıl istediğimiz yere geliyor.
Lütfen hassasiyetle söylüyorum, protestomuz görülsün şu fiyatları düzeltsinler.
Dükkandan her ne olursa olsun 1 hafta birşey alınmasın bakalım nasılda kuçu kuçu geliyorlar.

Kapitalist düzene alet edilen güzelim Türk oyunun kan emici paragözlerini şiddetle kınıyorum
WoW Oyna Belkı Bedawa Bişeyler Bulursun
Corelort
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Corelort »

Lathander yazdı:Kısa süre önce oyuncularımızın beğenisine devasa bir grup bölgesi olan Çemberlitaş'ı Ücretsiz olarak sunmuştuk. Çemberlitaş'ın gelmesi ile beraber iksire yönelik talep artışı yaşanıyordu.

İksirlerin Aktarda satılması bu talepler için bir alternatiftir. İksirler tamamen ücretli yapılMAmıştır. Eskiden olduğu gibi dileyen oyuncular yaratıklardan düşererek, dileyen oyuncular materyal ile üreterek dileyen oyuncular ise oyuncular arası alış veriş ile Akçe ödeMeden iksirlere erişmeye devam edebilir.

Bizde bunu bilmeden yazıyoruz bu kadar yazıyı dime ? biraz düşün
ddwqdwqddw
İskele Babası
İskele Babası

Corelort yazdı:

Bizde bunu bilmeden yazıyoruz bu kadar yazıyı dime ? biraz düşün
Yav Kardeşim Git Üret İksiri Bu Kadar Konuşacağına
Corelort
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Corelort »

Lan üretirim üretmemm sanamı sorucam vaktim yok üretmeye belki bu akçe olayını zenginler içinmi açtılar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön