Yönetime Teşekürler & Son Arzumuz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Yönetime Teşekürler & Son Arzumuz.

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

kuccukhusam1 yazdı:Aslında ecel getirenin maximum hasar değilde sadece (Hasar) bölümleride olsa iyice olmazmı
öe: (Hasar Ateş) 187 yerine
(Hasar Ateş) 300
Arkadasım yenı bogle geldıgı gun ıtıbarıyle ve yetenk dagılımları ıle elemnt hasarların cop oldugunu yapım ekıbıde anlamıs sanırm saheser dıye adlandırdıkları 2 sılahıda max hasar dusunmusler buda elementın hıc bır ıse yaramadıgını yonetımcede tasdıkıdır.. eskıden bır denge vardı .. sımdı elemntın cok bır kıymetı kalmadı delı gıbı sabah aksam vs yapmıyorsan ... Baslıga bınaen dıyebılecegım sey olmedık son arzumuz olmasada lutfen bır sey yaparken her seyı 3-5 kısı bız bılrız dıye kafadan salla patı yapmamalrıdır.. en azından bır trıskadan olmuyan test ekıbı kurup mevcuda deneme yapılabılmesını ve test ekıbınınde dınlenmesının oenmlı oldug bu son olaylarda asıkardır.. Bız kotu dıyoruz yapım ekıbı super dıyor bız test ettık harıka dıyor bız denedık .. kor bu bıcak tavuk kesmıyor dıyor ortasını bır turlu bulamıyoruz :P Ama emınım kı bellı saygı cercevelerını zorlamadan yaptıgımız bu onerı ıstek ve sıkayetlerımız her ne kadar kendı soylemlerı ıle onları kırmıs olsada bence cok yapıcı ve daha karıyerlerının basında olan ekıbe egıtıcı bır durumdur bundan kendılerıne bır pay cıkara bılıp gelıstırebılıoyrlarsa ne mutlu onlara.. Umarım cok daha ıyı seyler uretmek ve yaratmaları dılegıyle.................. Not : Aman bu dılegımı okurken saheserler gıbı bısı olmasın lutfen onuda ıcne ılıstırıyım : :mrgreen:
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Benim bildiğim kadarıyla zaten hızlı silah olan ecel getirenin hasarlarıyla ilgili ihiç bir değişiklik yapılmadı. Sadece kritik çarpanı 6 ıydı o değiştirildi. Şu anda bakamıyorum ancak öyle olması lazım.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

CaptainATX yazdı:Tekrar Merhaba,

Ben yazdığımız metinleri iyi okumadığını düşünüyorum çünkü bizim zikrettiğimiz durum ile senin savunduğum durum çok farklı. Birim hasarda kafa koparan üstün olabilir ama vuruş hızı ve isabet açısından arada çok büyük fark var . Lütfen test notlarımızı bir gözden geçir .İyi oyunlar...
Ahmet abi, oyuncular bunu beklemiyor. Yani tamam, kafa 1 kere vururken ecel 3 kere vuruyor falanda.. Ama oyuncular daha çok şey bekliyor. Kafa 4000 vururken ecel 1700-2500 arası 3 kere vuruyor demişsin. İşte oyuncular daha fazlasını bekliyor. Ortalamasını alalım o zaman: ecel; 2000x3=6000 kafa ise tek vuruşta 4000 diyelim. E bunca adam o kadar emek vermiş, ve bu silahın normal kafa silahtan tek farkı +2000 hasar mı?

Tamam, ecel gerçekten çok güzel. Ama işte, insanlar daha çok şey bekliyor. Şimdi sen bize ecelin mükemmel olduğunu söylüyorsun. Ama, oyuncular daha mükemmelini bekliyor o zaman. Tabi bunu daha mükemmel yapmakta sizin keyfinize kalmış bir olay. Bence yapın bunu abi, gerçekten çok gerekli.
ResimResim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Silah hasarı deişirse eski yaratıklar biraz daha hafif kalır..Zorluk her zmn için iidir
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Sayın oyun yapımcıları.

İkv severlerlerin, Şaheser silah üretebilmeleri pek kolay bir iş değil bildiğiniz üzere.
İnsanlar o silahı üretebilmek için aylarını veriyorlar.

Ecel getiren 1600 vuruyor kafa koparan 4000 bin vuruyor bunun neresi şaheser?
Efsunsuz kafa koparan kullanınca bile 3600 vuruyor.

Biz Oyuncular az vuran şahaser istemiyoruz.

Nasıl böyle bir hata yapabiliyorsunuz anlamak gerçekten çok zor.
Aslında işi dolandırmanın hiç bir anlamı yok.
Ecel getiren kafa koparan dan çok ve seri vursa kimsenin itiraz edeceğini pek sanmıyorum.
Biz seri vursun istemiyoruz. Kafa koparandan çok vursun seri olmasın bu daha iyi.
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

yarar yazdı:Merhabalar:
Artık şahaser silahları ürete bileceğiniz. Bu konuda düzeltmeleri için İ.K.V. VE SOBEE teşekür ederiz. Şimdi son isteğimiz ecelin silah hasarını geri istiyoruz umarız bunuda en kısa sürede düzeltirsiniz.
İyi çalışmalar.
sadece ecelin itemini verseydi biz onu bi silaha koysak daha güzel olurdu aslında :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön