Eski anılar canlansın İkv eskileri unutmasın..!
Re: Eski anılar canlansın İkv eskileri unutmasın..!
eskiden bir klan savaşı olurdu meteorda off offf kpler havada uçuşurdu plus olmadan yıldız olmuştum 1 ayda o zamanlar büyük başarıydı ayrıca sunucunn en çok kpsine sahıp 100 oyuncunun arasınada yazdırmıştım adımı(niye övüyosam kendimi
)
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Kara kürke 4 -5 grup gidildiğini bilirim
max 39 olunuyoken full alman dış bi savaşçının birazda şansla phili kesmesine hayran kalındığını hatırlıyorum
Köşkte Mr Absolut diye birisi vardı onun zenginliğine özenirdik hep. Civan çiçeği en pahalı madendi 2m
arkadaşlarla elimizdeki herşeyi satıp bono almaya çalıştığımızıda hatırlarım 
Ama en çok neyi özledin dersen meteordaki klan savaşını
Çok tatlı olurdu genelde arz kalesini basardık
ama kimse küfür fln etmezdi eylene güle
Bir keresinde arzlar nası yaptıysa toplaşığ lodos kaleyi basmıştı klandaki yazışmalar süperdi
herkes acil kaleye arzlara geçit yok fln
ama saygı vardı oyunda:/ şuanda bulunamayan şey...
En çok koyansa günlerce didinip güldikeni dış zırh ürettirmiştim hemde 39 lvl
ki ozmn doru düzgün 39 lvl zırh yoktu fln. Tabi şimdi işportadan başkası para bile vermez 
Ama en çok neyi özledin dersen meteordaki klan savaşını
En çok koyansa günlerce didinip güldikeni dış zırh ürettirmiştim hemde 39 lvl
- kaoscu5654
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Önceden klanların bulunduğu alanda güzeldi.
Sonra taşkanat vardı mısırsın öndeki girişinde ara sıra canlanır jandarma aliyi falan keserdi herkes seferberlik ilan ederdi. Sonra madenlerin üstüne oturulurdu. (Özellikle de bakır
) sonra şimddiki eminönündeki arz sancağında kurt adamlar vardı. Bi ara taşkanatlar eminönüyü istila etmişti. İlk 250 mi 300 mü taşkanat derisi toplayana ödül verilecekti. ESKİ bi gecede 250 taşkanat derisi toplamış. sonra buna jandarma alinin orda ödül töreni yapıldı. Ama görülmedik bi kalabalık vardı eminim. sonra şifacılar element vefiziksel açıyodu millet lag dan ne halt yiyeceğini şaşıyodu. Çok güzel günlerdi. 
Kıllıkurt
[Tılsım]
[Lodos]
[Tılsım]
[Lodos]
oyuna ilk 2 veya 2.5 sene önce başladım ilk online oyunumdu ve ben agahla konuşmaya çalışmıştım sonra 7 lwlde cin tüftüfçü görevini yapamadıkça yeni char alıyodum kimsedende yardım istemiyodum neyse bir gün yaparlarken benide aralarına aldılar çok sevinmiştim :mrgreen:

- godblessyou612
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar,
Öncelikle konuma gösterdiğiniz ilgi için teşekür ederim.
Ve bende bir anımı paylaşmak isterim önceden 3 m bulsak gider mag dış ceket alırdık tesla dış ,ayak alırdık vslerin tadı vardı şimdi ise . 2 vuruşta bitiyor vs
ops: önceden apa ,civan düşürünce ayaklara zıplıyorduk şimdi değeri kalmadı .Element dönemini özlüyorum açıkçası.
Öncelikle konuma gösterdiğiniz ilgi için teşekür ederim.
Ve bende bir anımı paylaşmak isterim önceden 3 m bulsak gider mag dış ceket alırdık tesla dış ,ayak alırdık vslerin tadı vardı şimdi ise . 2 vuruşta bitiyor vs
Godblessyou => Ecel Getiren..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
xGoDBLesYoux => Ejder Asa..
GodBLesSyouII => Ashab 'ı Keyf..
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
39 lvl öyle böyle oldukdan sonra kaln savaşmaya başladım tabii item falan bilmiyorum
Demirci Rüstem deki itemleri almaya çalışıyordum lexsoscelaslarda günlerce para kastım sonra biri geldi item nedir onu öğretti
kastığım parayla 3 5 element item alıp klan savaşıyordum. 1 2 ay karakürk,çevriye,dev anayla uğraştım hergün kara kürke çevriyeye falan giderlerdi kaç grup kurulur ama genede hüsranla sonuçlanıdırdı
Klan savaşıp yıldız yapmak istiyodum o zamanlar en fazla 2 yıldız görmüştüm vaybe adam ne kadar güçlü herkesi kesmiş diyordum meğerse 39 lvldeki açığı kullanarak kp kasmış adam
Antropuyu bilmiyordum hiç 10 lvl cin görevini bile 6 lvl cinlerin ordaki 10 lvl cinle yapmıştım
Bakıyorum antropo önüne gelen kayboluyor o kaybolanlardan biri çıktı sordum sen nedim neden kayboldu şimdi geldin diye adamda dedi kürmüsün koskoca antropoyu görmüyormusun o zaman jeton düşmüştü
Klan savaşıp yıldız yapmak istiyodum o zamanlar en fazla 2 yıldız görmüştüm vaybe adam ne kadar güçlü herkesi kesmiş diyordum meğerse 39 lvldeki açığı kullanarak kp kasmış adam
Antropuyu bilmiyordum hiç 10 lvl cin görevini bile 6 lvl cinlerin ordaki 10 lvl cinle yapmıştım
Bakıyorum antropo önüne gelen kayboluyor o kaybolanlardan biri çıktı sordum sen nedim neden kayboldu şimdi geldin diye adamda dedi kürmüsün koskoca antropoyu görmüyormusun o zaman jeton düşmüştü
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yazdıklarınıza baya güldüm . Bende bir anımı anlatayım. Uçağın orada tepegözler vardı. Savaşçım vardı o zamanlar 29 lvl zamanıydı sanırım tam hatırlamıyorum. Kimse kolay kolay tepegözlere yaklaşamazdı. Bende sırf eğlencesine elimen bi silah alıp uzaktan ateş edip kaçardım. Tepe geri gidince bi daha bi daha acayip eğlenirdim 
Eminönü arz sancağın orada kurtadamlar vardı net hatırlıyorum 45 lvl di. Tabii o zaman meteor falanda yoktu. Adamlar grupla keserlerdi. Bende sadece izlerdim. Eski olan arkadaşlar bilirler ...
Eminönü ( ilk sunucu ) : Myprofesyonel
Meran ( ikinci sunucu) : Kızılxmadalyon ' dan saygılar
KristalxAİLESİ
Eminönü arz sancağın orada kurtadamlar vardı net hatırlıyorum 45 lvl di. Tabii o zaman meteor falanda yoktu. Adamlar grupla keserlerdi. Bende sadece izlerdim. Eski olan arkadaşlar bilirler ...
Eminönü ( ilk sunucu ) : Myprofesyonel
Meran ( ikinci sunucu) : Kızılxmadalyon ' dan saygılar

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Bi kere cevriyeye iki grup toplamıştık gittik kestik :lol:
Bir çarım bilem yok
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
cevriye 2 grup kesebilmek büyük olaydı ozmnlar direnç sistemi fln yoktu tabi 
Yanlış anlaşılmasın ama çemberli gelene kadar ki son dönemde savaşçılar sürekli şikayet halindeydiler eski günleri anlatayım biraz
Eskiden savaşçıdan başkası işe yaramazdı
sonra şifacılar gruba alınmaya başladı ama büyücüler çoook uzun süre işlevsizdi. Full olsa bile ne vs de bi işe yarıyolardı ne görevlere alınıyolardı nede yaratık kesebiliyolardı
Ozmnlar şifalarda can basma büyü şifa item fln gereksizdi. Şifa ne işe yarardı = KALDIRMA
süresi çok kısaydı 10 sn mi 15 sn mi ne . Kesim taktikleri ne şifa öleni kaldırır
can basma sana vururlar fln
bide eskiden Can verme yeteneği kullanınca kaldırdığı adam şifanın kucağında hayata döner ordan giderdi şimdiki gibi nerdeysen orda kalkmazdın 
Yanlış anlaşılmasın ama çemberli gelene kadar ki son dönemde savaşçılar sürekli şikayet halindeydiler eski günleri anlatayım biraz
Eskiden savaşçıdan başkası işe yaramazdı
çok enteresan güzel bilgiler var.keşke bende o dönemde oynayabilseydim demeden geçemiyor insan 
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.