ben hatırlamak bile istemiyorum. hangi özellikti hatırlamıyorum ama savaşçıların bütün puanlarını ona yatırıyorlardı. canları uçuyordu çıplak kesiyorlardı büyücüleridemis yazdı:Siz 25 lvlde İkv oynamak nedir bilirminiz.Eminönüde arzlar yoktu onların oldugu yerde kurt adamlar vardı.ne ugrasırdık hey gidi günler heyyy
SİZ 39 LVLDE İKV OYNAMAK NEDİR BİLİRMİSİNİZ:?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SİZ 39 LVLDE İKV OYNAMAK NEDİR BİLİRMİSİNİZ:?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
OZAMANLARDA NE ŞİFA NE SAVAŞDI EN IYI BUYUCUYDUdemis yazdı:Siz 25 lvlde İkv oynamak nedir bilirminiz.Eminönüde arzlar yoktu onların oldugu yerde kurt adamlar vardı.ne ugrasırdık hey gidi günler heyyy
Aynen Öyle:)xTANIMSIZx yazdı:Espirimi Yaptın Kardeş ?hakandas yazdı:olum BİRŞEYİDE BİL NE MAL ADAMSIN:)xTANIMSIZx yazdı:Siz Ezik olmak nedir bilirmisiniz dostlar![]()
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
39 lvlde ikv oynamak her gün aralıksız cevriye dev ana gözde karakürk mor fare küçük tüneller alfa vs vs görevlere yardım etmektir. her gün aralıksız destek grubu toplamaktır. üzerini full alman yapıp 10bin 11bin kritik görünce heyecandan foto alamamaktır. daha sonra alışıp dünya kadar krıtık fotosu almaktır. 39da ikv oynamak kp şan vs derdi başlamadan savaşmaktır. 39da ikv oynamak(ilk günleri) arz lodos klansız aynı grupta görev yapmaktır. sabahlara kadar kemik kafa kesmektir. oyundan en erken gece 2de çıkmaktır. kp hilesi öğrenip rütbe yapmaya gözlük almaya çalışmaktır. bölgeden sohbet edip herkesi konuşmanın takipçisi yapmaktır. 39da ikv oynamak adam gibi vs yapmaktır. arz lodos 4 5 kişinin savaşmadan aynı yerde durabilmesidir. ben görev için kimseye dil dökmedim o zamanlar
ben zengin olmak için uğraşmadım o zamanlar, iş görmeyen madenleri yok pahasına toplayıp stoklamadım o zamanlar. gerçek dünya bile kimseye kalmıyorsa, bırakın şu sanal değerleri boşuna çabalamayın. toplumsal mesajımı da verir çeker giderim 
TANIMSIZ da kimseye dil dökmedihakandas yazdı:Aynen Öyle:)xTANIMSIZx yazdı:Espirimi Yaptın Kardeş ?hakandas yazdı:olum BİRŞEYİDE BİL NE MAL ADAMSIN:)xTANIMSIZx yazdı:Siz Ezik olmak nedir bilirmisiniz dostlar![]()
bir varmış bir yokmuşum
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Tamam o zaman mal herifhakandas yazdı:Aynen Öyle:)xTANIMSIZx yazdı:Espirimi Yaptın Kardeş ?hakandas yazdı:olum BİRŞEYİDE BİL NE MAL ADAMSIN:)xTANIMSIZx yazdı:Siz Ezik olmak nedir bilirmisiniz dostlar![]()
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
kardeş bence senın dedıklerın doğru ama bız ıkvyı zengın olarak deıl orta seviyede oynadık. bizimde iyi dostlarımız var bizimde ıyı kardeşlerimiz var sızın 10 kardeşiniz olur 3 gerçek kardeştir bizim 5 kardeşimiz olur hepsi gerçek kardeştir...PROF yazdı:39 lvlde ikv oynamak her gün aralıksız cevriye dev ana gözde karakürk mor fare küçük tüneller alfa vs vs görevlere yardım etmektir. her gün aralıksız destek grubu toplamaktır. üzerini full alman yapıp 10bin 11bin kritik görünce heyecandan foto alamamaktır. daha sonra alışıp dünya kadar krıtık fotosu almaktır. 39da ikv oynamak kp şan vs derdi başlamadan savaşmaktır. 39da ikv oynamak(ilk günleri) arz lodos klansız aynı grupta görev yapmaktır. sabahlara kadar kemik kafa kesmektir. oyundan en erken gece 2de çıkmaktır. kp hilesi öğrenip rütbe yapmaya gözlük almaya çalışmaktır. bölgeden sohbet edip herkesi konuşmanın takipçisi yapmaktır. 39da ikv oynamak adam gibi vs yapmaktır. arz lodos 4 5 kişinin savaşmadan aynı yerde durabilmesidir. ben görev için kimseye dil dökmedim o zamanlarTANIMSIZ da kimseye dil dökmedihakandas yazdı:Aynen Öyle:)xTANIMSIZx yazdı:Espirimi Yaptın Kardeş ?hakandas yazdı:olum BİRŞEYİDE BİL NE MAL ADAMSIN:)xTANIMSIZx yazdı:Siz Ezik olmak nedir bilirmisiniz dostlar![]()
ben zengin olmak için uğraşmadım o zamanlar, iş görmeyen madenleri yok pahasına toplayıp stoklamadım o zamanlar. gerçek dünya bile kimseye kalmıyorsa, bırakın şu sanal değerleri boşuna çabalamayın. toplumsal mesajımı da verir çeker giderim
mal herif sensın hıc bırşeyi bılmıyorsun:)xTANIMSIZx yazdı:Tamam o zaman mal herifhakandas yazdı:Aynen Öyle:)xTANIMSIZx yazdı:Espirimi Yaptın Kardeş ?hakandas yazdı:olum BİRŞEYİDE BİL NE MAL ADAMSIN:)xTANIMSIZx yazdı:Siz Ezik olmak nedir bilirmisiniz dostlar![]()
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
benim için 39 lvl de oynamak çantanda 2 milyondan fazla para görememek. amcaoğluna "olm örs parası bitiyor biraz kemik kafa kesekte bişeyler satak işportaya" demek .35 lvl luxciolus(adını yanlıs yazmış olabılırım) 39 lwl in son zamanlarında keşfetmek ilk itemini düşürdüğünde hiç unutmam (komet derviş hasan erkek büyücü eldiveni) sevinçten çığlık atmak. 39 lvl demek savaşçının depar ile gelip büyücünü 5-6 kişinin yanında kesip depar bitmeden geri dönmesi demek.39 lvl demek kurt mağara önünde büyücüsüyle ölen birinin "bekle savaşcıma geçiyorum" demek.39 lvl demek tek item zar zor element seti dizip daha tadına varamadan 49 lvlin gelmesi demek.39 lvl demek dostluk demek arkadaşlık demek hayalinin komet merlin set olması demek ama hiç bi zaman başaramamak demek.Tek alman modeli eşyanın alman conk görev itemi pantolon olması demek.
Konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum
Konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
O zamanlar sert vuruş yeteneğide çöp olmuştu
wsler tamamen saldırı hızına bağlıydı
güzel günlerdi
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
oyun 39 levellikken gerçek dostluklar çoktu dur denince durulurdu savaşlar vs tarzı olurdu arzlar hiç lodos kale basmazdı=)süpervisorler covisorler vardı saygı sonsuzdu oyunda herkesin gücünün yeteceği kişiler belliydi dinazor ejderha iksirler yoktu charlar hemen banlanırdı=)
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY