ecel getiren gerçeği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hakanst
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ecel getiren gerçeği

Mesaj gönderen Hakanst »

eskiya adın gibi olmaktan ve konuşmaktan vazgeç oyunu kaç kişi ve ne kadar emek çekerek yaptığının farkında değilsin :!: :!: :!: ve forumda bazı konuları okursan Ecel Getirenin- Kafa Koparan mücadelesindeki başarılarını okuyabilirsin..
Yeterince istersen başaramayacağın birşey yoktur..
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

adamın elinde ecel getiren olsa üstü ful yücelen olsa benim üstüm ful elment tek item olsa elimde silah bile olmasa keserim ecel olan adamı :)
Kullanıcı avatarı
turkoxKANPARA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen turkoxKANPARA »

adam yücelen olursa tabi kesersin ikimizde aynı itemler olalım keserim ecelle.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

eskiya yazdı:we bişi daha diyeyim bu oyun kurucuları korkuyola neden korkuyola biliyonuzmu eyerki ecel getiren şaheser bi silah olsaydı bazı kişiler bı silahı ürete bilmek için hileye baş vuracaklardı ve sobede bu hilelerin altından kalkamayacaktı o yüzden bu silah şaheser bi silah deyil sadce şaheser bi silah diye bize yutturulmaya çalışılıyo (HİÇ ŞAHESER SİLAH GÖRMESEK ECEL GETİRENİ BİZE ŞAHESER DİYE YUTTURACAKLAR) WE emin olunki o silahların özellikleri deyiştirilip güçlü bi silah olması hiçte zor deyil ama yapamazlar yapmazlar o silahı bize öyle yuttururlar ya se se ya si si diyorum başka bişi demiyorum ve eminimki beni destekliyen daha çok kişidir ama korktukları için destekliyemezler
ve sen arkadaşım o arkadaşa katılan arkadaşım hayatın boyunca böyle ol
1.si İkv'de hile yok (bunu kaç kere söylediğimi hatırlamıyorum)
2.si DEV'ler neden bize şaheser diye yuttursunlar ellerine ne geçecek bunu yapınca ?
3.sü TÜRKÇE'yi biraz daha güzel kullanırsan sevinirim..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kholpaxreck »

Bugüne kadar oyunda hile veya mühim bir açık yok diyenlerden biriydim ama ne yazıkki son bir kaç haftadır bu düşüncem değişti.Nasıl yapıldığını bilemediğim için çok net ifadeler kullanamayacağım fakat oyunda haksız kazanç sağlıyan bir kaç kişi olduğunu farkettim.Yoğun bir iş temposunda çalışmamdan ötürü ancak gece yarısı girdiğim oyunda nedense emlerimiz 6*6 dolu şekilde,yalnız bir kişinin arz ve lodos char ile çift kullanıcı açarak yapması tuhaf olanı.Sabahlara kadar devamlı item ve çar kasılmakta.Ve bu konuda bir çalışma yapılıyor mu çok merak ediyorum..
KHoLPaSHaLıxReck

Sert İklimin , Mert Çocuğu..:D
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Trendd »

Ecel Getiren'den ne bekliyorsun ? onu bir söylermisin bende ürettim süper bir silah...hem yaratık kesmede hemde klanda salak gibi elemnt takıp ecel kullanmayın.Ama bir kaç wsdede galip qeliyorum bunun sebebide bolca krtik ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

SanCakTR17 yazdı:1.)Oyun yöneticilerine çok büyük oldukları için DEV denilmez. :D DEV'in açılımı DEVELOPER'dir bu da GELİŞTİRİCİ demektir.
2.)Tüm yenilikler için MECBUREN oynadık,MECBUREN beğendik gibi ifadeler kullanmışsın.Oyunu sana kimse ZORLA oynatmaz OYNAMAK VEYA OYNAMAMAK SENİN ELİNDEDİR.
3.)Sadece 3-4 böcek koydular demişsin.Biz daha 1 Tane KADİM HİDRAYI kesemezken 10'larca koymalarının anlamı ne? :)

Tamam Şaheser Silahların özellikleri beklentileri karşılamıyor ama yukarda belirttiklerin de biraz abartı olmuş. ;)
bende katılıorum...
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Mcrae »

veym2 yazdı:adamın elinde ecel getiren olsa üstü ful yücelen olsa benim üstüm ful elment tek item olsa elimde silah bile olmasa keserim ecel olan adamı :)

Önce üstünü yücelen diz. Sonra eceli üret. Sonra ws at farkı anlayacaksın ;) Önyargı önyargı önyargı ;)
Abdullah
Kullanıcı avatarı
Leosmontu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Leosmontu »

Konuyu toparlamak gerekirse:

1-)Şuan sanal alemde çok kolay MMO oyun bulamazsın.Sobee ekibinin bize yaptığı yenilikler pahabiçilemez ki bunun yanında zor aşamalarda koymuşlar.Bu zor aşamaların yanı sıra bu zor aşamalarla savaşmak içinde bize yetenek ve silahlar verilmiş.Bombacı'ların bölgelerini tespit edin oradan geçerken bir müddet bekleyin.Beklemek istemiyorsanız depar ile geçin birden doğarsa Sarsılmazlık açın sarsılmazlık bitince vurabilirsiniz.

2-)GM'ler oyuna çok sık olmasada giriyolar.DEV 'ler oyuna girmekle degil oyunu geliştirmekle sorumlu kişilerdir.

3-)Oyunu size kimse zorla oynatmıyor.Oyunu beğenmediyseniz forumda tarışma yaratıcak konular açmak yerine oyunu bırakmanız en iyisi olacaktır.

4-)Data ile oynanan fareleri isterseler GBM71(Makine)'ye çevirsinler ondan çıkıcak en büyük item ''Hasar Artırıcı Kanvas Ceket'' olacaktır:)

5-)Boss veya Bölgelerin geç gelmesinin tek sebebi mümkün olduğu kadar 0 hata ile size sunmaya çalışmalarıdır.Sizin göreviniz ise Sobee ekibinin size sunacağı yeni süprizleri sabır ve anlayış içinde beklemenizdir.Hatta siz bu zaman içerisinde Sobee ekibine yardımlar edebilirsiniz.Oyunda gördüğünüz hataları bildirirseniz yeni bölgelerin gelmesini hızlandırabilirsiniz.Unutmayınki Sobee ekibi çok küçük bir ekipten oluşmaktadır.Bu ekip bize diğer oyunlardan zevk alamadığımız savaşları, İKV'de bir maceraya bir onur savaşına dönüştürdüler.

6-)Şu işe bakınki Sobee ekibi hatırlarsanız Meteor Bölgesi gelmeden önce oyuncuların canlarının çok sıkılması karşılıgında Eminönü'ne Tepegöz'leri yolladı.Ve uzun zaman Tepegöz kesmek ile uğraştık ve bundan çok zevk almıştık.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Şah eser üreterek kendinin ölümsüz veya charının 10 15 bin falan Vurmasınımı beklıyordun?
Şah eser diğer silahlara göre {VS}lerde daha iyi olduğu gözlemlenmiştir ki zaten gerçektende öyle.Yaratıklara karşıda vaz geçilmez silahlar gene Şaheserler Şah eserlerin diğer silahlara göre Hasarı kritiği saldırısı daha çok olduğu için şah eser adını almış durumda... Düşünsene rakibin saldırsı 8,600 iken senin 20 bin rakibin hasarı 373 bin iken senin ki 443 bin
Rakibin kritik i 2..... iken senin ki 3 lerde daha ne istiyorsun ? ve Eminönünde Kadim hidraya gidildimi EN AZ 3-4 kere kesiliyor. Ve üretmek için plus veya Aylarca maden başında beklemeye gerek yok biraz ticaret yaparakta bu işi halledebilirsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön