Unutmamikvoyuncusu2008 yazdı:Kardeşim daha karpuz keseceğdik nereye böyle.Şaka bir yana belliki özel bir sebep var , yolun açık olsun.Aman he bizi unutupta gitme bozuşuruz , kendine iyi bak
RocKipSizZ'den Veda...
Re: RocKipSizZ'den Veda...
rockipsiz yazdı:Senturk - Gökhan'ım. Lale'm. Kendine iyi bak dostum...
Ferdi kardeşim, seninle kısa dönemde tanışsakta güzel bir dostluk kurduk. Gerek lonca olsun, gerek alışveriş olsun

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Helal olsun kardeşim... Unutma beniTryagain yazdı:rockipsiz yazdı:Senturk - Gökhan'ım. Lale'm. Kendine iyi bak dostum...
Ferdi kardeşim, seninle kısa dönemde tanışsakta güzel bir dostluk kurduk. Gerek lonca olsun, gerek alışveriş olsunGerekse muhabbet olsun. Renkli, samimi kişiliğin var. Bunu kaybetme kardeşim. Özel sebepleri halledip, aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Hakkını helal et. Benden yana helal olsun usta. Sende kendine iyi bak. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle... (Biraz hatıra defteri kokusu aldım :lol: )
Sağolasın canım kardeşim en doğru olanını yaptın , gerçek hayatında başarılar bir ara özelime telefonunu mesaj at !
* [SoNxMoVe] >>> [(^) Ecel Getiren]
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7
SoN'a çok yakınım artık ..
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7
SoN'a çok yakınım artık ..
Kardeşim atıcam şimdi. Sen de atSonxSouL yazdı:Sağolasın canım kardeşim en doğru olanını yaptın , gerçek hayatında başarılar bir ara özelime telefonunu mesaj at !
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
rockipsiz yazdı:Kardeşim atıcam şimdi. Sen de atSonxSouL yazdı:Sağolasın canım kardeşim en doğru olanını yaptın , gerçek hayatında başarılar bir ara özelime telefonunu mesaj at !
FeRdii
Kaan Ben
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
rockipsiz yazdı:Kardeşim atıcam şimdi. Sen de atSonxSouL yazdı:Sağolasın canım kardeşim en doğru olanını yaptın , gerçek hayatında başarılar bir ara özelime telefonunu mesaj at !
FeRdii
Kaan Ben
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
2 kere göndermişn arkadeş xDXdenYyiBuL yazdı:rockipsiz yazdı:Kardeşim atıcam şimdi. Sen de atSonxSouL yazdı:Sağolasın canım kardeşim en doğru olanını yaptın , gerçek hayatında başarılar bir ara özelime telefonunu mesaj at !
FeRdii
Kaan Ben
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
La ferdi gidiyosan git artık 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Kurtuluşun yok forumdan takip ediyorum siziCanceazi yazdı:La ferdi gidiyosan git artık