Re: Afaat nasıl bilirsiniz??
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
sağlam bi adam arzları kestiği için sevilmiyo lodos klanında fazla konuşmayan bi tip tek sevmediğim özelliği mahmut solmaz adlı vatandaşla beraber olması
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Afaat(Mevlüt)iyi arkadaşımdır.Ancak Arz klanında onu pek seven yok galiba. :lol: :lol:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
DiSMoTi yazdı:Afaatı burda anlatsam sırf burda ban değil oyunda bile ban yerim. :lol:
Dismoti bir büyücü ve savascı karakterlerin vardı abinle beraber..Size ettiğim yardımların %'90 ı bu adam sayesinde olmuştur.
Secoo Lafını yedirtmiş sana.Teşekkurler kardesim uğrastırmadığın içinsecret yazdı:O zaman dikkat edelim de senin çocukların da bizi bulmasın Sen sütten çıkmış ak kaşıksın ya..YoRgUnKrAl yazdı:Küfürlü İçerik Düzenlenmiştir.
Hesabınız 7Gün kapatılmıştır.
DoNotDisturb
Hocam eskilerdesin muhtemelen büyüksünde o yüzden ikili tartışma yaratmıyacağım bilenler biliyor AfaatKp kasarken gir bi arz klanını izle anlarsın beniKankaXJoSePH yazdı:Kimse arz klanını kılıçtan geçirmeye cür'et edemez .. Akıllı olun kaldırmayın bizi ayağa ..mahmutxsolmaz yazdı:Vay bee.. Adam harbi Afat cıktı suraya bak bütün arz klanını kılıctan gecirmiş alayı ağlar olmuş buralarda ...
İT ulur..Kervan yürür..
Saygılarımla ..
KankaXUAsman || IxHoLYGaNxYsFxI
Rauf Musavvir ALLAH Birsin
Azze Ve Cellesin
Biliyorum Sen Herkeslesin
Ama En Güzeli Benlesin ...
Kardeş oyuna fazla giremediğimden sesin yükselmiş ekte adresim var buluşun bi gün gelin beklerim Car silmesine değil hayat cizmesine girelimBeLaXMoHiCaaN yazdı:Mahmutxsolmaz Sen eğer burda Afaat embesiL ini Koruyosan Sen veya Afaat ı Her türLü vs e bekLerim 50 100 150 Hatta Karakterimin Bütün ŞaheserLerini atıP Silmek üzere Bu vs e çıkarım eee Tabi atarınızda varsaayrıca kLanıma Laf atar oldunuz Siz KimsinizKi arz kLanına Laf atıyonuz Sığınak ve miğrat grub böLqeleri qeldiğinde en az 200 Lodos arz oLdu kuklacıda Sırf item için Kendinizi büyütmeyin atarınızda varsa Her türLü
BeLaXLaStMoHiCaN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Son olarak;TAKVA
Hoca sana yakışmadı ' diyorum sen anlarsın
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Konu kişisel tartışmaya döndüğünden dolayı Forum Kuralları Madde 2 'ye istinaden kilit altına alınmıştır.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>