Efelerxreis askerdeyken siz kardeşi Meyhaneciyi yere seremediniz loncayı Reis kurmadı Meyhaneciye hırsız dediniz sizi hep kesti siz hırsız dediniz.Bende o loncadaydım evet Paşaxcrazytürkoda Akşemseddin de Garipsavaşcıda ne kadar büyük insan varsa o loncadaydı.Neden bilio musun Resini hatrına çnkü onlar Reisin adamlarıydı.Alparslan Leyazqülüm Karargahxserdar gibi adamlarda Reisin yandaşıydı.
Meyhaneci kötü yola saptı doğru.O kötü yola sapınca fark edersen saydığm büyük adamlar o loncadan uzaklaştı.
EFELER'in Geçmişi
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
-
- İri Fare Avcısı
Re: EFELER'in Geçmişi
Artık buraya yazılan yorumlara cevap atılmıycaktır.
Ahahahaah
Hırsız ve Eziklerin Loncası Bir de EN İYİ Lonca Olmuş Zuahahaha :mrgreen:
Bu Lafa Anca Gülünür...Kanıtlar Elde YÖNETİM Daha Fazla Rezil Olmayın Diye Konuyu Sildi...
Bütün Sunucularda Hırsızlık ve Küfürbazlık Sertifikanız Varken Ne Bu Havalar...
YOK SANCAĞI SATIN ALIRIZ
YOK BU SUNUCUYU ELE GEÇİRİRİZ
HEPİNİZİ SATIN ALIRIZ
SANCAĞI ALAYI EZİK
Siz Değil misinz Bunları Diyen Bölge Kirleten Hırsızlar Yalancılar AZ Mantıklı Konuş
Bu Lafa Anca Gülünür...Kanıtlar Elde YÖNETİM Daha Fazla Rezil Olmayın Diye Konuyu Sildi...
Bütün Sunucularda Hırsızlık ve Küfürbazlık Sertifikanız Varken Ne Bu Havalar...
YOK SANCAĞI SATIN ALIRIZ
YOK BU SUNUCUYU ELE GEÇİRİRİZ
HEPİNİZİ SATIN ALIRIZ
SANCAĞI ALAYI EZİK
Siz Değil misinz Bunları Diyen Bölge Kirleten Hırsızlar Yalancılar AZ Mantıklı Konuş
- SonSpiderFreak
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kendileri Tılsımın krallarıdır evet ama hırsız kralları 
2 kuruşluk item için kendilerini gayet belli ettiler sonrada Tılsımda barınamadılar..
2 kuruşluk item için kendilerini gayet belli ettiler sonrada Tılsımda barınamadılar..
GodfreyXspideR
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
Ben Foruma asla girmem bunu bni tanıyanlar iyi bilir.Aşırı istek üzerine cevap yazıorum.Öncelikle Kurtlar Loncası diye bir lonca tanımıyorum.Benim Zamanımda (Tılsımı Bıraktığım 14.Ocak.2009 Tarihi) ne kadar böyle birini ne tanıdım ne de gördüm.
Meyhaneci Adlı çar benimdi.Ben klana girmeyen sadece Mod da dolaşan bir oyuncuydum.Loncam Yoktu, TAyfam vardı.Herkez Meyhaneci ve TAyfası diye Tanırdı.14 Ocak 2009 tarihinde oyunu bıraktım Özel nedenlerden dolayı.Meyhaneci Çarımı KArdeşim Benim Adıma oynamaya başladı.Benim TAyfamla Duman Loncasını kurmuş.Daha sonra Kuralsız İşlere Karışıp Lonca ve çar Adını kötülemiş.Benim Seçkin Oyunculardan oluşan Tayfam Loncadan Ayrılmış.
Oyuna geri döndüğüm vakit bunları öğrendim.Eski Dostlarımdan Sharexxxx Karargahxalyy Alparslan Karargahxserdar ve Serdar aracılığı ile Leyazqülüm Savaşzamanı Paşaxcrazytürko Emrebesenk Maximax Dossantos Destroyerxbully gibi dostlarımla görüştüm.Geri döndüğümü bildirdim.
Karargahx Loncasının Lideri Saygı Değer KArdeşim Alparslan beni loncasına Liderlik teklifi vererek çağırdı.Ancak Tılsımda kardeşlik devrinin bitmiş olması nedeniyle Sancak sunucusuna geldim ve bnmle beraber bu sunucuya eski dostlarımın çoğu geldi.
Ben asla başkasının yaptığı davranışların Ceremesini çekecek bir insan değilim.Eğer benim hırsızlık gibi bir yanım olsaydı Mecxhellraiser in 300 m değerindeki itemlerini aktardığı sırada çalardım.bunun gibi bir çok kişininde aktarımında itemlerini çalardım.Ama bn oyunda olsa Hırsızlığın ne kadar illet birşey olduğunu iyi bilen biriyim.
Beni ve dostlarımı Kardeşimin yaptığı yanlış şeylerden dolayı suçlayıp iftiraya mahsur bırakmak en büyük Haksızlıktır.Bana ve dostlarıma İftira atan arkadaşları Kınıyorum.
Efelerxreis
Meyhaneci Adlı çar benimdi.Ben klana girmeyen sadece Mod da dolaşan bir oyuncuydum.Loncam Yoktu, TAyfam vardı.Herkez Meyhaneci ve TAyfası diye Tanırdı.14 Ocak 2009 tarihinde oyunu bıraktım Özel nedenlerden dolayı.Meyhaneci Çarımı KArdeşim Benim Adıma oynamaya başladı.Benim TAyfamla Duman Loncasını kurmuş.Daha sonra Kuralsız İşlere Karışıp Lonca ve çar Adını kötülemiş.Benim Seçkin Oyunculardan oluşan Tayfam Loncadan Ayrılmış.
Oyuna geri döndüğüm vakit bunları öğrendim.Eski Dostlarımdan Sharexxxx Karargahxalyy Alparslan Karargahxserdar ve Serdar aracılığı ile Leyazqülüm Savaşzamanı Paşaxcrazytürko Emrebesenk Maximax Dossantos Destroyerxbully gibi dostlarımla görüştüm.Geri döndüğümü bildirdim.
Karargahx Loncasının Lideri Saygı Değer KArdeşim Alparslan beni loncasına Liderlik teklifi vererek çağırdı.Ancak Tılsımda kardeşlik devrinin bitmiş olması nedeniyle Sancak sunucusuna geldim ve bnmle beraber bu sunucuya eski dostlarımın çoğu geldi.
Ben asla başkasının yaptığı davranışların Ceremesini çekecek bir insan değilim.Eğer benim hırsızlık gibi bir yanım olsaydı Mecxhellraiser in 300 m değerindeki itemlerini aktardığı sırada çalardım.bunun gibi bir çok kişininde aktarımında itemlerini çalardım.Ama bn oyunda olsa Hırsızlığın ne kadar illet birşey olduğunu iyi bilen biriyim.
Beni ve dostlarımı Kardeşimin yaptığı yanlış şeylerden dolayı suçlayıp iftiraya mahsur bırakmak en büyük Haksızlıktır.Bana ve dostlarıma İftira atan arkadaşları Kınıyorum.
Efelerxreis
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
ulan hep aynı hikaye milletin emeklerini çalıp köşeyi döndükten sonra suçu kardeşinize atın. yok charda ben yoktum kardeşim vardı. geç bunları..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- canoski61
- Işık Hanım'ın Elemanı
ya bırakın şunları arkadaşlar Efendix loncası sana tek sözüm bi tane çember çiz içine gir kendi çapında eğlen !!!!
°±° Lєqєηd кiηq °±°
Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Bırakın Onlar Küçük Sancakla Uğraşsınlar.....
:lol: :lol: :lol: :lol:

SİNCE 2007...
- canoski61
- Işık Hanım'ın Elemanı
:lol: :lol: :lol:yarar yazdı:Bırakın Onlar Küçük Sancakla Uğraşsınlar.....
°±° Lєqєηd кiηq °±°

- sananeLenxD
- İskele Babası