GÖK TAKIMI GBMX VE YOL SAVAŞCISI KESİMİ

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

Re: GÖK TAKIMI GBMX VE YOL SAVAŞCISI KESİMİ

Mesaj gönderen Draculax »

Terbiyeci yazdı:
yarar yazdı:Şimdi sürekli sizleri izliyorum ancak konusmaktan sürekli kacınıyorum Gök Takımının Bişeler Yapması sizlere batıyorsa dikkat edin hoplatmasın. Bizim bi yerlere küfür etmemiz sinirlenmemiz hiddet göstermemizde size batmasın çünkü kimseden korkumuz yok alt tarafı karekteri banlar olur biter çünkü haklı olmak her zaman için sonucu hoş olmayan sebeblerede süre bilir.
Şeyh Edebal Güzel Laf sölemiştir sizlerele paylaşayım.
Haklı Olduğun Kavgandan Korkma Atın İyisine Doru Yiğidin İyisine Deli Derler.

:)
Şeyh Edebali nin sözünden örnek veriyorsun ve aynı yazı içerisinde küfür etmenizi korkusuzluğunuza bağlıyorsun.. Bu yaptığın varya sadece kendini bilmezlik. Küfür edince kendini yiğit sanan kişilikler, helal size herkese küfür edin en baba, en korkusuz sizlersiniz 8-)

Siz bütün her şeyi kesin, cidden canı gönülden istiyorum. Ben daha bölgelere bile girmedim doğru dürüst yani bunları kıskanma gibi bir durumum olsa bölgere girerdim ve emin olun sizden önce keserdim ;) Ve bunları kesmeniz sizin ADAM olmadığınız gerçeğini örtmeyecektir :)
Sen bızım konularıma cevap vermekten bıkmadınmı ? biz bıktıkda senn ısmını duymaktan Bizim açtıgımız konulara cevap vermezsen cok sevınırım :idea:
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen byreal »

Draculax yazdı:
Terbiyeci yazdı:
yarar yazdı:Şimdi sürekli sizleri izliyorum ancak konusmaktan sürekli kacınıyorum Gök Takımının Bişeler Yapması sizlere batıyorsa dikkat edin hoplatmasın. Bizim bi yerlere küfür etmemiz sinirlenmemiz hiddet göstermemizde size batmasın çünkü kimseden korkumuz yok alt tarafı karekteri banlar olur biter çünkü haklı olmak her zaman için sonucu hoş olmayan sebeblerede süre bilir.
Şeyh Edebal Güzel Laf sölemiştir sizlerele paylaşayım.
Haklı Olduğun Kavgandan Korkma Atın İyisine Doru Yiğidin İyisine Deli Derler.

:)
Şeyh Edebali nin sözünden örnek veriyorsun ve aynı yazı içerisinde küfür etmenizi korkusuzluğunuza bağlıyorsun.. Bu yaptığın varya sadece kendini bilmezlik. Küfür edince kendini yiğit sanan kişilikler, helal size herkese küfür edin en baba, en korkusuz sizlersiniz 8-)

Siz bütün her şeyi kesin, cidden canı gönülden istiyorum. Ben daha bölgelere bile girmedim doğru dürüst yani bunları kıskanma gibi bir durumum olsa bölgere girerdim ve emin olun sizden önce keserdim ;) Ve bunları kesmeniz sizin ADAM olmadığınız gerçeğini örtmeyecektir :)
Sen bızım konularıma cevap vermekten bıkmadınmı ? biz bıktıkda senn ısmını duymaktan Bizim açtıgımız konulara cevap vermezsen cok sevınırım :idea:
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: GÖK TAKIMI GBMX VE YOL SAVAŞCISI İLK KESİMİ

Mesaj gönderen byreal »

ilk kesim sancak sunucusunsa bize aittir
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Terbiyeci »

yarar yazdı:Sizde baskalarının arkasında Lonca Olmaya devam edin cocuklar bişeyler elde edeceksiniz. ;)
Yazdıklarıma cevap olarak sadece bunu yazabildin dimi :)
Diğer yazan çocuklara gelince, benim buraya yazma amacım sizin nasıl bir karakterde olduğunuzu Sancak sunucusuna göstermek. Yoksa umrumda değil ne yapmışsınız ne etmişsiniz :) Benim loncamdan bir kişi bile sizi muhattab alıp yazı yazmaz mesela çünkü çoğunuz ufak yaşlarda çocuktan oluşma bir topluluksunuz.Mantıklı cevaplar veremeyip uza, kendi çöplüğüne tarzı hitaplarda bulunarak karşımdakini susturdum diye sevinen ve şu zamana kadar gördüğüm en küfürbaz oluşumsunuz. Hem de bu ettiği küfürden onur diyen bir küfürbaz :)
Zaman zaman ne olduğunuzu hatırlatmak için yazıcam siz istesenizde istemesenizde ;)
Şimdilik Semaletle ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kenan76 »

Tebrik ederim sizi çok hırslı gördüm,kısmet Gaffara :D
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

AteşSaLih sizden önce kesmemiş mi koydu sana buRda poLemik yaRatıp konuyu kapatmaya caLışıyoRsun eğeR konuya bişey oluRsa o Lonca sayfanı unut... ;)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Kimi insanlar bişeler elde etmek için çalışırlar kimi insanlar geçmişi ile övünürler, kimi insanlar nerden geldiğinine bakmadan konusurlar, kimi insanlar birbirlerini kıskanırlar, kimi insanlarda bir gün öleceğini düşünemezler.

Burası bir oyun oyunu oyun olduğu için oynayın. Gereksiz yorum yapmayın mehmet. Ki sizede gereksiz yorum yapmasınlar ;)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

Artemis yazdı:Emeğinize sağlık tebrik ediyorum.Saatlerce bi madalya için uğraşmış olmak çok can sıkıcı 5 saat zaman harcamak kücük bir motivasyonu hakettirmeli diye düşünüyorum.
Çok sıkıcı evet
Kullanıcı avatarı
evrybodycry
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen evrybodycry »

Way way way :lol: Tebrik ederim herkesi . İnş diğer kesişinizde bişeyler düşer ;) ;)
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE
Resim
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

evrybodycry yazdı:Way way way :lol: Tebrik ederim herkesi . İnş diğer kesişinizde bişeyler düşer ;) ;)

Saol ömercim senlede keseriz :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön