Rowların işte bu kadar...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Rowların işte bu kadar...

Mesaj gönderen abdullatif82 »

bı komandonun küfürbaz olduğunu biçok kişi biliyordur eminimki kendi loncasınında haberi var ve bunu kendi bünyelerinde tuttuklrı için kendi anlayışlarınıda ortya koyuyorlar ...
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

abdullatif82 yazdı:bı komandonun küfürbaz olduğunu biçok kişi biliyordur eminimki kendi loncasınında haberi var ve bunu kendi bünyelerinde tuttuklrı için kendi anlayışlarınıda ortya koyuyorlar ...
Adınıda yazarsan memnun oluruz.
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SpeedRacer »

Efelerxreis yazdı:Rowxkomando bn şuana kadar hiç yenilmedim hiç bir sunucuda bunu unutma sen bana 1500 vuruosun ws de kazanacak olan adam tek gelir yemediği için 5 kişiyle geldin seni yine arz sancağa gömerdim ama göm göm nereye kadar birazda ikv halkı öğrensin yazşmalarda kmse inanmıo bari foruma koyayım kimin ne olduğu öğrenilsin açağım Efelerin geçmişinede iyi bak o Efeler sancak bnm yanımda olmak can atıyolar.Ama herkes yerini bilecek herkes bnm namımımla ait olduğu sunucuda kalacak.Biz burda 1 aylık loncayız siz 1 yıldan fazla belki ama sizi rahatlıkla kaleye gömüp muhafızlarla birlikte kesebiliorz bunuda inkar et yine foto koyarım yine rezil ederim unutma...

Efelerxreis
sen kimsin lan ölümsüzmü bırak aykut turnuvadada aha bu .. lar yüzünden bozuldu adamlara gek teke tek dedik adamlar tamam dediler bi gittim 5 kişi daldılar ondan önce yapılan 2 teke tek ws de yenilince içlerine oturmuş arkadaşlarını niye kesiyormuşum... la bebebelik yürüyün gidin sizinle bu problem turnuva günü başladı ws de yenildiniz diye 5 kişi herkezi tek tek kesemessiniz...
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

abdullatif82 yazdı:bı komandonun küfürbaz olduğunu biçok kişi biliyordur eminimki kendi loncasınında haberi var ve bunu kendi bünyelerinde tuttuklrı için kendi anlayışlarınıda ortya koyuyorlar ...
laf yok foto koy şimdi bişey dersem gece ceza alırım... ve oraya şikayet et butonu neden konuldu küfürbazsa şikayet edersin olur biter uzatma uzatırım
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Rowların bu kadar...

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxreis yazdı:Kuş olduğunu itraf ettin hadi kurtlara kafa tutma uza yol al...Biz Em ci değiliz.Ama Emdede Hiç yenilmedik.Fakat Sancakta şuan bi em grubumuz yok.Nyse sen yol al abicim kafanı yorma böle şeylere sen ilerde tanırsın bni şuan bile karşımda duramıon da nyse uza genç...

Em ye girmedgin icin yenilmemissindir :D :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Spedd kesınLıkle doqru dıosn kardeş bende bi qittim qel teke tek ws dedim gel banka önnüdeyım bi qitim adam efeyleryxbeyzade efelerxadalet efelerxlordof efelerxiceaqe hepsi birden daldılar birde bölgeye efelerxreis 1 byböceq 0 yazıwer veled
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen abdullatif82 »

Merhabalar,

29.12.2009 22:25:04 tarihinde sancak sunucusunda Rowxkomando isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 31.12.2009 22:35:09 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.

Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı

bu mailin aynısı komandoyada gelmiştir aksi halinde beyan etsin , ha mesele ceza alma olayı da değil ! bu terbiyesiz oyunla ilgili durumlarda küfüre başvurmasıyla alakalı row larda biliyor bunu !

speedracer havlama sesin güzelmiş sana noluyor bırak adam cevab versin satılmışmısın sen adamın havhavlığını yapıosun

ben cyberxonbaşı kimseyle dalaşmışlığım yok ama bu terbiyesize takmış durumdayım
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

abdullatif82 yazdı:Merhabalar,

29.12.2009 22:25:04 tarihinde sancak sunucusunda Rowxkomando isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 31.12.2009 22:35:09 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.

Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı

bu mailin aynısı komandoyada gelmiştir aksi halinde beyan etsin , ha mesele ceza alma olayı da değil ! bu terbiyesiz oyunla ilgili durumlarda küfüre başvurmasıyla alakalı row larda biliyor bunu !

speedracer havlama sesin güzelmiş sana noluyor bırak adam cevab versin satılmışmısın sen adamın havhavlığını yapıosun

ben cyberxonbaşı kimseyle dalaşmışlığım yok ama bu terbiyesize takmış durumdayım
Loncamızın 10 Altın Kuralı

1.Row loncası üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.

2.Row loncası üyeleri herşeyden önce dostluk ve kardeşlik için oyun oynamayı hedef haline getirmektedir.

3.Row loncası'na katılım başvuru ve lonca üyelerinin önerdiği isimler davet edilerek olacaktır.

4.Row loncasına katılım denetim listesinde adı geçmemiş oyunculardan olacaktır.

5.Row loncasının başkanı yoktur,alınacak olan kararlar oy birliği ile belirlenir.

6.Row loncası mensupları ortak karar ile seçilecek olan sakıncalı kişiler ile alışveriş yapamaz,aynı grupta yer alamaz.

7.Row loncası mensupları ortak karar ile belirlenmiş düşman karakterlere klan parası başlığı altında kendini kestiremez.

8.Row loncası üyeleri belirli günlerde yapılacak olan lonca toplantılarına aktif iseler katılmak zorundadır.

9.Row loncası üyeleri Rahatsız Edici Davranış sergileyemez.Eğer Row sıfatıyla Rahatsız Edici Davranış gösterdiği tespit edilip denetim listesinde yayınladığında loncamız tarafından kınama cezasına çarptılır.İkinci kez denetim listesinde yayınlandığında ise üye Row loncasından uzaklaştırılır.

10.RoW Loncasi üyeleri Lonca içinde oluşan tartışmaları kendi içinde çözmelidir.Bölgeden reklam edemez.Bölgeden RulerS OF THE WorlD loncasını zedeleyen söylemlerde bulunamaz !

Row loncası üyeleri yukarıda belirtilen kurallara uymak zorundadır.

Kendim yazdım kendim oynadım, diyorsanız biz ...... diye anırın, demiyorsanız tükürdüğünüzü yalayın, söz veriyorum sadıcınız ben olcam sizi sünnet ettircem. :D
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

waLLa bende aykutu buqüne kadar adam sanırdım.. haLbuki yanıLmışım. Buqun oyunu bıraktıqımı aRkadasLara anLatırken Mecxozbütücüsü (Ferit denen ahLaksız) bna defoL qit dedi. Ben onLa muhattap biLe oLmadım. Neyse adam dewam etti saymaya bnde aRada bi iki cewap werdim ama qider ayak usLubumu bozmayayım dedm we Sesimi qene cıkarmadım. Ferit denen karaktersiz hawLamaya dewam ederken bende artık hawLama dedm. We aykut denen şahsiyet oLayı biLmedn atLadı. O da bna saymaya basLadı. O Layı biLmiosn sus dedm ama o dewam etti akLı sıRa beni aşaqLıcakdı. Oyunda buqun ana baba katan adamı bna karsı sawundu. Bunu aykut denen şahısdan bekLemezdim şahsen adam sanırdık ama demekki yanıLmışız Neyse ztn fazLa yorum yapmak istemiyorum. Row Loncası qercekten kaLiteLi bir Lonca içLernde çok samimi we eski dostLarmn hatrna qitmedm aykut denen kişinin üstüne. Neyse umarım kendine çeki düzen werir. Kendi aRkadaŞLarnda düzqün seçer...
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Kendi aRkadaŞLaRnı deRken Ferit denen ahLaksızı kast ettim yanLıŞ anLaŞıLmasn...
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön