İmzanın arka planını aşağıdaki bana ait olan resimden aldın büyük ihtimalle, yani koyman sorun değilReDsKuLL yazdı:Pek bir şey anlamadım nereye nasıl göndereceğiz biraz daha açıklayıcı olamaz mı ?
ama izin alsan iyi olurdu kardeşim.

İmzanın arka planını aşağıdaki bana ait olan resimden aldın büyük ihtimalle, yani koyman sorun değilReDsKuLL yazdı:Pek bir şey anlamadım nereye nasıl göndereceğiz biraz daha açıklayıcı olamaz mı ?
ReDsKuLL yazdı:Fotoshop'tan anlayan bir çok kişi böyle bir imza hazırlayabilir senden almadım dostum.
Hırsızlık Ne Zamandır İzin Alınarak YapılıyorJouRney yazdı:
Sen kimsin beni tanımadan böyle konuşabiliyorsun hırsız kelimesini kullanarak birde. Ben bu resmi ikv nin fan sitelerinden birinde buldum ve journey'in imzası yoktu üzerinde. Sırf arka plan benzer veya aynı diye böyle tabir kullanamazsın değil mi arkadaşım ?GHQSEN yazdı:ReDsKuLL yazdı:Fotoshop'tan anlayan bir çok kişi böyle bir imza hazırlayabilir senden almadım dostum.
Dimi Arkaplandaki Görüntüde Aynı...Öndeki Cami Detaylarıda Aynı...
Hayret Daha Büyük Bir Resimden Alındığı İçin Görüntü de Bulanmış Bak Sen Şu Rastlantıya ! ! !
Hırsızlık Ne Zamandır İzin Alınarak YapılıyorJouRney yazdı:
![]()
![]()
Aynen Verilcekse Hiç KatılmayalımCIZIK yazdı:Etkinlik sonunda hediye olarak iksirmi verilecek? :mrgreen:
Siz hala akıllanmadınız mı alacağınız hediye yüzünden ban yemek mi istiyorsunuz katılamyın bu etkinliğe yaptıkları saygısızlığın cezasını çeksinler koyun sürüsü olmadığımızı anlasınlarErdogan yazdı:Etkinlikler gerçekleştirileceği zaman etkinlik konuları oluşturulacak. Tüm bilgiler etkinlik konularında bulunacaktır. Bu konuyu yeni iki etkinliğimizi sizler ile paylaşmak için oluşturduk. Kısa süre içerisinde etkinlikler takvimimizde yerini alacaktır.ReDsKuLL yazdı:Pek bir şey anlamadım nereye nasıl göndereceğiz biraz daha açıklayıcı olamaz mı ?
Ödül konusunda da açıklamayı ilerleyen günlerde yapacağız.