Ashab-ı Keyf

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: Ashab-ı Keyf

Mesaj gönderen goktanri »

2 pençe buldummu olay tamam
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
batuka23
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen batuka23 »

siz bunlara kötü diyorsunuz ha tüh sizin yüzünüze asabı-keyf kötü pehhhhhh.peki bu silahlar niçin üretilemiyor üretmek acayip zor haaa ben ikv yi başlayanı 1yıl bile olmadı yok hint sopasıymış traş. siz tabi akıllı olan abilerimize demiyorum sizce niçin bunlara {saş eser deniyor tüh sizin beyninize lan asab a kötü diyorsunuz ama bu 49 lwl lik itemler çıkmadan önce yani şah eserler 49lwl ler warken akıllı olan inat kullanır bende 25 lwl den sonra hep inat ı taktım 1 keresinde knk kem dünyanın en büyük salak lığını yaparak ben yılanasayı takarım demiş diye düşünmüş inatı çantadan atmış ben ondan sonra 25lwl lik akrep kesemedim 34lwl idim :evil: sizsiz olun 3itemleri kullanın ayrıca arkadaşlar güneş asa takanlar {mal]atyalı lardır
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

okan yazdı:Arkadaşlar şuan Ashab-ı Keyf Üretmek sizce kârlımı , yoksa başka silahmı kullanalım ?

^^Çünkü kullananlar pek memnun değilmiş ve etkisini sevmemişler ^^
Ya Doğrusunu Söylemek Gerekirse Materyal Fiyatları Ucuzlayınca Üretmek Daha Mantıklı
Kullanıcı avatarı
Buyukxuzlasma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Buyukxuzlasma »

:| :| :oops: :o :( ;) :lol: KARDES HAKKAT YHAA MILLET INAT GRWDEN VERIYORDU ADAMLAR HEM IYI VURUYOR HEMDE KUDRETI DOLUYOR DIYE VAZGECILMEZLERI YAPTILAR BEN ONLAR ADINI HATILIYAMADIM BALYOZ GIBI SEY KULLANAN SIFALARI YATIRIYODUM KUDRETI SUPER YAPYORDU +3 ITEM ASHABI KEF DAHA SUPER + 29 LVLER VARKEN MILLET INAT KIRANA TAPIYOR GIBIYDI SIMDI ASHABI KEHF E TAPACAKLAR:d IYILESTIRME VAR KUDRET VAR NE ISTERIM:d YENI LVLER ICING ELIYOM KASACAK ARIYOM TILSIM SUNUCUSUNDA KONU VAR ADI :::::ARANIYOR::::: LUTFEN ILGILENIN
:mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek:
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hicretsidan »

ŞAHESER ÜRET BENCEDE ÇOK İYİ BİR SİLAH EN AZINDAN ECELDEN İYİ :D :D
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen okan »

Bende üretmeyi planlıyorum ama madenler çok pahalı .
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

evet Ashab-ı Keyf üretilmeli süper bi silah ama ağir olmasaymiş iyi olur muş Ashab-ı Keyf tipini hiç güzel değil yani asa olmasini diyorum çok kötü vuruyo yaratiklara ama hafif bi silah olsa ayni inatkiran gibi hizli ,vuruşu güzel, can basmasi, kudret doldurmasi ,yla süper olurdu ama yenede üretilecek bi silah

Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

ben ürettim size şöyle açıklayım çok üstüne düşmeden 3 meran muhafızı 1 buz büyücüsü kestim 4. merana daldım kudretim 9 canı 40 dı öleceğimi sanıp hmn kestiler muhafızı öldüğündede kudretim 13 dü :? canımda 40 peki bunu hint sopasıyla yapabilirmiyiz ?? denemek serbest üstüm full maxdı ama saldırı ve savunmak yok direnç vardı direnci daha çok seviorum saldırı dizmiorum

gel gelelim ashab neden max deilde hasar zehir (büyü hasarı deil dikkat) bu ws için çok ideal olmuş max olsaydı zırh yüzünden hasar dahada çok düşecekdi zehirle düşmemiş oldu bnm sunucumda direnç olarak zehire veren kişi sayısı çok azdır buda bnm tarafımdan bir avantaj sağlamış oluyor.

ilk şifa oko şifa oko da şifacıyı 100 kudretle yendim hint sopasıylada 60 kudretle yenebiliordum 40 kudret avantaj sağlamış oldu bana

asa çok seri vuruor ;) Ben Çok memnunum emde çok süper bir şey suya tek gidiorum karşıma savaşcı çıkarsa sıkıosa su bndeyken dalsın (genellikle dalmıolar) hm çok cn basıor hm ws için ideal bir hasar hmde kudretim çok güsel doluyor

seçim sizin öneri bnm :twisted:
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

ikvm yazdı:ben ürettim size şöyle açıklayım çok üstüne düşmeden 3 meran muhafızı 1 buz büyücüsü kestim 4. merana daldım kudretim 9 canı 40 dı öleceğimi sanıp hmn kestiler muhafızı öldüğündede kudretim 13 dü :? canımda 40 peki bunu hint sopasıyla yapabilirmiyiz ?? denemek serbest üstüm full maxdı ama saldırı ve savunmak yok direnç vardı direnci daha çok seviorum saldırı dizmiorum

gel gelelim ashab neden max deilde hasar zehir (büyü hasarı deil dikkat) bu ws için çok ideal olmuş max olsaydı zırh yüzünden hasar dahada çok düşecekdi zehirle düşmemiş oldu bnm sunucumda direnç olarak zehire veren kişi sayısı çok azdır buda bnm tarafımdan bir avantaj sağlamış oluyor.

ilk şifa oko şifa oko da şifacıyı 100 kudretle yendim hint sopasıylada 60 kudretle yenebiliordum 40 kudret avantaj sağlamış oldu bana

asa çok seri vuruor ;) Ben Çok memnunum emde çok süper bir şey suya tek gidiorum karşıma savaşcı çıkarsa sıkıosa su bndeyken dalsın (genellikle dalmıolar) hm çok cn basıor hm ws için ideal bir hasar hmde kudretim çok güsel doluyor

yüzlerce buz büyücüsü kesebilirim oturmadan :D
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

1EngiN1 yazdı:
ikvm yazdı:ben ürettim size şöyle açıklayım çok üstüne düşmeden 3 meran muhafızı 1 buz büyücüsü kestim 4. merana daldım kudretim 9 canı 40 dı öleceğimi sanıp hmn kestiler muhafızı öldüğündede kudretim 13 dü :? canımda 40 peki bunu hint sopasıyla yapabilirmiyiz ?? denemek serbest üstüm full maxdı ama saldırı ve savunmak yok direnç vardı direnci daha çok seviorum saldırı dizmiorum

yüzlerce buz büyücüsü kesebilirim oturmadan :D
hehe ölemi diorsun ya örs ne olcak :) bizim sunucuda yok yaw item deli oldum eld. vardı biri çöpe attı ceket 1 tane var adam bana gıcık satmıor pant. yok ayak ve takıalrım var böle bi sunucudayım ooooffff offfff
ResimResimResim
________________________________________________________________________________

“Şifacı” sayfasına dön