En iyi ws atan büyücü anketi...
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: En iyi ws atan büyücü anketi...
en iyi vs yi yaparım asarım keserim.. daaaalın!
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
hiçbiri deil Yasin abi king XD ıIıIıYORGUNıIıIı
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
BırrCanceazi yazdı:Adam çözmüş meranıFaunTLeRoy yazdı:evetCanceazi yazdı:ankadan bakınca öyle mi gözüküyor ?FaunTLeRoy yazdı:ŞeRRuh ve SHooT![]()
Arada parazit yapan Kroosensler oluyor ama![]()

Brothersxtruva carı MeGaxMONEY olarak değişmiştir. Bilginize
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
-
- Acemi Savaşçı
:? Arkadaşlar bunu uzulerek soylerim ama bazı kişilerin hakkını yiyorsunuz benm hic sevmedigim insanlar war orda
ama Kimsenin hakkınıda yenmesini İstemem Bu oyunu betadan beridir oynarım bence ise Kholpashalixface cok iyi ws
cidir . Süveyda miqrt sıgnak ilk geldiginde gundemden duşmeyen buyuculerdendi . ama zaman gosterdiki bide
Choosensxkral cıktı akıllı we zeki oynayısı ile kendini kısa surede kanıtladı . Şahsen ben ondan taktik aldım ama
bi turlu yapamadım her ws 10 15 kaybettim we buyucuyu bıraktım
ama gercekten bunlar cok iyi buyuculerdir
bana gore tabi .
Herkese Kolay Gelsin İyi Forumlar
ama Kimsenin hakkınıda yenmesini İstemem Bu oyunu betadan beridir oynarım bence ise Kholpashalixface cok iyi ws
cidir . Süveyda miqrt sıgnak ilk geldiginde gundemden duşmeyen buyuculerdendi . ama zaman gosterdiki bide
Choosensxkral cıktı akıllı we zeki oynayısı ile kendini kısa surede kanıtladı . Şahsen ben ondan taktik aldım ama
bi turlu yapamadım her ws 10 15 kaybettim we buyucuyu bıraktım
bana gore tabi .
Akıllı çocuk Emrah Bilge. Choosensxkral oldugun cok belli oluyor bari biraz post kasıp yazsaydın. :lol:senisevi00 yazdı: :? Arkadaşlar bunu uzulerek soylerim ama bazı kişilerin hakkını yiyorsunuz benm hic sevmedigim insanlar war orda
bi turlu yapamadım her ws 10 15 kaybettim we buyucuyu bıraktımama gercekten bunlar cok iyi buyuculerdir
bana gore tabi .
benim anlamadıgım can sen nasıl oraya girdin hacı ben senin vs attını görmedim hiç 
KaRGaLaR SüRüYLe KaRTaLLaR YaNLıZ UÇaR...
hahahaha:D su sunucuda seni öven bi tek sen warsın başkası cıkmadı:DaNaRcHy yazdı:senisevi00 yazdı: :? Arkadaşlar bunu uzulerek soylerim ama bazı kişilerin hakkını yiyorsunuz benm hic sevmedigim insanlar war orda
bi turlu yapamadım her ws 10 15 kaybettim we buyucuyu bıraktımama gercekten bunlar cok iyi buyuculerdir
bana gore tabi .

- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
İlle bu sunucuya taşındırtcaksınız beni 
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Konuyu açan kişiyi beni tanıyor olabilir belkiBayceza yazdı:benim anlamadıgım can sen nasıl oraya girdin hacı ben senin vs attını görmedim hiç

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN