[OKO Taktikleri] Savaşçı-Savaşçıya karşı
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Savaşçıya karşı
Savaşçı Savaşçıya Dalsın En iyisi İTemleri Çıkarın İYi Olan Kazansın :mrgreen: :mrgreen:

- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Hasar elektirk ve direnc elektirk set dizmeye bakın ws seven arkadaşlar
Dizerseniz anlatmak istedigimi anlarsınız
Dizerseniz anlatmak istedigimi anlarsınız
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bende hasar buz olmalı
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
- Firexphoenix
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
savaşçıya karşı savaşçıda element+direnç şifacı ve büyücüye karşı en iyisi max hasar kullanmak. Dİrenç düyorum çünkü artık sert ve ağır vuruş özellikleri geldi geleli saldırı ve savunma iteminin bi anlamı kalmadı. Elementide mümkünse asit zehir değil ateş elektrik buz olarak dizin çünkü herkes yaratıkların bıraktıkları etkilerden korunmak için dirençleri asit ve zehire veriyo bende dahil. İlla saldırı istiyosanız bide hedef gözlük takın süper olur.
Herşey iyi güzelde bence hedef gereksiz dediğin gibi ağır ve sert vuruşdan sonra saldırıya pek gerek kalmıyor. Ama tamamen gerek yok diyemeyiz. Çünkü kudretin bittiğinde veya kudret kanatma sonucu tükendiyse bu sırada saldırı itemler devreye girer vve çok iyi iş görür. Hedefe gereksiz dememin sebebi yetenekler onun saldrısını karşılıyor. E bide 45 seviyeden sonra saldırısının düşdüğünü düşünürsek bence gereksiz. Şu 35 lvl gözlükler sadece karizma olmak için kullanılıyor şu aralar :lol:Firexphoenix yazdı:savaşçıya karşı savaşçıda element+direnç şifacı ve büyücüye karşı en iyisi max hasar kullanmak. Dİrenç düyorum çünkü artık sert ve ağır vuruş özellikleri geldi geleli saldırı ve savunma iteminin bi anlamı kalmadı. Elementide mümkünse asit zehir değil ateş elektrik buz olarak dizin çünkü herkes yaratıkların bıraktıkları etkilerden korunmak için dirençleri asit ve zehire veriyo bende dahil. İlla saldırı istiyosanız bide hedef gözlük takın süper olur.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
oguzhanuguz96 yazdı:Element daha mantıklı geliyo bana çünkü max hasardan sakınma ile rahatça kurtulabilir, ama direnç itemi yoksa sonu mefta :lol: Bence savaşçının çantasında iki set olmalı; birisi element hasar, diğeri max hasar itemli olmalı. Büyücü ve şifacıya saldırırken max hasar itemleri; savaşçıya saldırırken sakınması yoksa max varsa elementlerle saldırmalı.![]()
![]()
Tabi bu iş de biraz tuzlu :lol: :lol: :lol:
Kardeşm Sana Kesinlikle Katılıyorum.Savaşçının Çantasında İki Set Olmalı.Element Hasar Ve Max.hasar.
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Element Tercihimdir
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
ben 43 e kascam hasar dizcem o lvle göre elementlerim hepsi tek item:kezzap takı seti,gronland pant,nötron yıldz ceket,dalton ayak,dalton+conk zırh,gronland eldv 43 lve göre bunlar iyimi
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
Full Element Plevne ya da Ardenneler en İdealidir
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Takıların 187+ardenenler gerisini plevne yapacaksın.
silahın 49 level 187+plevne yatağan olsun.çantanda 3 tane yedek ardenenler item olsun.
Parasına vs at kaybetmessin
Kendimden biliyorum
:)
silahın 49 level 187+plevne yatağan olsun.çantanda 3 tane yedek ardenenler item olsun.
Parasına vs at kaybetmessin
Göster