Kesinlikle katılıyorum reçetede böyle bir uygulama olursa gerçekten emekler boşa gitmez inşallah böyle olursonxlazz yazdı:yeni itemler gelsin ama eskileri çöp edecek şekilde değil. mesela ecel getirenin var ve bıçak sırtı kılıçmıdır ne dir onu üreteceksin, reçetesinde ecel getiren olsun ve yanında bazı maden materyal vb istesin yani ecel getiren bıçak sırtına dönsün bence şahsi düşüncem bu daha mantıklı ve adil olurdu
ecel getiren[+] latif(+) ejder asa (+) ashab ı kehf (+)
Re: ecel getiren[+] latif(+) ejder asa (+) ashab ı kehf (+)
Meran Püskevitsizler Derneği

- Deathxyolkesen
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Forum hesabınız uygunsuz yorumunuz nedeni ile 7 gün kapatılmıştır.
Alper.
Alper.
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)
[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
katılıyorum şaheseri olmayan düşüremesin veya üretemesin yoksa emeklerimiz boşa gitti [(^) Ecel Getiren] çöp olucak diyorum ya abi suç bizde bunlara destek verdik emekleri ve emeklerimiz boşa gitmesin diye lanet girsin ikv ye başladığım güne.sonxlazz yazdı:yeni itemler gelsin ama eskileri çöp edecek şekilde değil. mesela ecel getirenin var ve bıçak sırtı kılıçmıdır ne dir onu üreteceksin, reçetesinde ecel getiren olsun ve yanında bazı maden materyal vb istesin yani ecel getiren bıçak sırtına dönsün bence şahsi düşüncem bu daha mantıklı ve adil olurdu
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
aslında pazar gidip beşiktaşa yöneticilerle konuşmak lazımErNeSTo yazdı:katılıyorum şaheseri olmayan düşüremesin veya üretemesin yoksa emeklerimiz boşa gitti [(^) Ecel Getiren] çöp olucak diyorum ya abi suç bizde bunlara destek verdik emekleri ve emeklerimiz boşa gitmesin diye lanet girsin ikv ye başladığım güne.sonxlazz yazdı:yeni itemler gelsin ama eskileri çöp edecek şekilde değil. mesela ecel getirenin var ve bıçak sırtı kılıçmıdır ne dir onu üreteceksin, reçetesinde ecel getiren olsun ve yanında bazı maden materyal vb istesin yani ecel getiren bıçak sırtına dönsün bence şahsi düşüncem bu daha mantıklı ve adil olurdu

- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
onlara laf anlatmak deve hendek atlatmaktan daha zorjuqero yazdı:aslında pazar gidip beşiktaşa yöneticilerle konuşmak lazımErNeSTo yazdı:katılıyorum şaheseri olmayan düşüremesin veya üretemesin yoksa emeklerimiz boşa gitti [(^) Ecel Getiren] çöp olucak diyorum ya abi suç bizde bunlara destek verdik emekleri ve emeklerimiz boşa gitmesin diye lanet girsin ikv ye başladığım güne.sonxlazz yazdı:yeni itemler gelsin ama eskileri çöp edecek şekilde değil. mesela ecel getirenin var ve bıçak sırtı kılıçmıdır ne dir onu üreteceksin, reçetesinde ecel getiren olsun ve yanında bazı maden materyal vb istesin yani ecel getiren bıçak sırtına dönsün bence şahsi düşüncem bu daha mantıklı ve adil olurdu
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
ErNeSTo yazdı:onlara laf anlatmak deve hendek atlatmaktan daha zorjuqero yazdı:aslında pazar gidip beşiktaşa yöneticilerle konuşmak lazımErNeSTo yazdı:katılıyorum şaheseri olmayan düşüremesin veya üretemesin yoksa emeklerimiz boşa gitti [(^) Ecel Getiren] çöp olucak diyorum ya abi suç bizde bunlara destek verdik emekleri ve emeklerimiz boşa gitmesin diye lanet girsin ikv ye başladığım güne.sonxlazz yazdı:yeni itemler gelsin ama eskileri çöp edecek şekilde değil. mesela ecel getirenin var ve bıçak sırtı kılıçmıdır ne dir onu üreteceksin, reçetesinde ecel getiren olsun ve yanında bazı maden materyal vb istesin yani ecel getiren bıçak sırtına dönsün bence şahsi düşüncem bu daha mantıklı ve adil olurdu

- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni Silahlara + basılacağını hiçbir yönetici söylemedi
Basılmazsa hiçbir şaheser çöp değil
Basılmazsa hiçbir şaheser çöp değil

sonxlazz yazdı:la olm illa her b.k o muhalefet mi olmalısınız biz burada yeni gelen itemlerin bizde bulunan şaheserleri çöpe çevirmesinden bahsediyoruz sen ne diyorsunTryagain yazdı:Anlayamıyorum(?) "Yeni Genişleme Paketi gelsin artık" diyen kimlerdi ? Oyuncular. Desteğe o kadar mesaj gitti ki bu konuda, tahmin bile edemezsin. Oyunda yeni bir devir açıldı. Yeni silahlar, eşyalar gelmesi kadar doğal ne olabilir? Bu emeklerin kaybolması değildir. Silinseydi emeğin giderdi. "Oyunda yeni hedeflerin var artık, oyuna daha çok asılman gerek." gibi mesajları aslında bilinçaltından vermeyi amaçlayan bir paket. Hayırlısı..
umutkocatug yazdı:Senturk her konuya burnunu sokma !! dediLerse dediLer sanane ??
Siz bu iğrenç ağzınızla hala burada nasıl yazabiliyorsunuz?? Asıl dar beyinli olan sizlersiniz. Her şeye muhalefet olmak zorundayım EVET zoruna mı gitti ?(!) Senin sıkıntı dediğin şey bu oyununu yüzde %150 büyütecek şeydir. "Çemberlitaş gelsin artık, herkes oyunu bırakıyor, ay çok sıkıcı, ay maden, yok öyle yok böyle.." Bunları söyleyende sizlersiniz. Şimdi yönetime suç bulan da sizlersiniz. Bu oyunu oynamak istemeyen oynamaz kardeşim bu kadar. Cebinden paranı gasp etmiyorlar. Yaptıkları dükkan da akçe de onların hakkı. Sen sırf plus paralarıyla MYNET'in her türlü desteksizliğine karşı kaç sene dayandı bu ekip biliyor musun ? IKV' yi kuran ekip 5 KİŞİ 5. Sen, kaç bin ileti gidiyor desteğe günde haberin var mı? Bedava daha iyi bir Türk oyunu bulabilirsen gel bize haber ver. Kafanın ermediği konularda da saçma sapan yorum yazma. O hesabı da yaktın, geçmiş olsun :!:sonxlazz yazdı:bazı kalın kafalı gerzekler herlde sıkıntıyı anlayamadı ben şöyle anlatalım. ulan allahın angut u ecel getiren ltif ashab ejder asa ve hepsinde + var ve bunlarıb 1 tanesine 1 ay zaman harcadık en az. ve adı üstünde şaheser yani üstü olamaz, ha illa üstü olacak ise ne b.k yemeye + bastırdılar millete neden keriz yerine koyuyorlar oyuncuları ulan asıl oyuncu onlarmış biz değiliz şu yaptıkları oyuna bakın hele.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Benimde 4 menekse hariç tüm ejder malzemesi var
Sonra : Ben mavi çekerken 15 m di .
Ben mavileri tamamladım maviler 3 m oldu
Ben şanssızım . Şimdi ejder üreticem ama çöp olucak madenleri satsam para etmez.
Söyleyin ben ne yapayı
Carımı caldılar ama elime ejder malzemeleri var
Emek gitti diyorsan asıl bnim emeklerim gitti
Sonra : Ben mavi çekerken 15 m di .
Ben mavileri tamamladım maviler 3 m oldu
Ben şanssızım . Şimdi ejder üreticem ama çöp olucak madenleri satsam para etmez.
Söyleyin ben ne yapayı
Carımı caldılar ama elime ejder malzemeleri var
Emek gitti diyorsan asıl bnim emeklerim gitti
- opasnoadem
- Cin Avcısı

Sadece Tek Birşey Söliyecegim Onlara Etkinlik Yapıyorlar Herbilgiyi Dogru Giriyoruz Ama Cift Efsunlu esyalar Geri gelmiyor kardeşim ozaman insana ümit verecek etkinlik yapma işinize geldigi gibi davranıyorsunuz sonra laf edince susturma cezası kullanıyorsunuz sizin yaptıgınız oyun bukadar olur saten plustan kazandını paraları yetmedi dukkan actınız onu koynuz bunu koydunuz dahada yetmedi simdi yeni itemler geldi cogu efsunlu nadıde itemler cop oldu yavas yavas emek harcayarak vaktimizi harcayarak zevk alarak yaptımız işi siz #@!? ettiniz size tek sozum var ya oyunu yaparken su kadar lwl olacak su gorevler olacak bu itemler var olarak yapsaydınız belki bunlar olmazdı kısaca yazık insanları keriz yerine koymanıza yazık size sunu soliyim bole yaparak daha cok para gelsin die yapıyorsunuz ama oyunu bitiriyorsunuz kimsenin oynamaya canı istemiyecek gm ve devler emin olunki bizoo eski gunler 39 lwl li ozledik zevk alıyorduk bali
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●