İKV Çemberlitaş Kutu Çıktı!
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: İKV Çemberlitaş Kutu Çıktı!
Tüm İKV Oyuncularına hayırlı olsun.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Grup bölgeleri geldigindeki gibi olmalı ve Türkiyenin önde gelen magazalarında satışa sunulmalı.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
aynenKaRTaLINsESi yazdı:S.A ben oyunu indirdim yükleme dosyası açılmıyor hata veriyor bunu nedeni nedir bilen varmı ?
HATA
(The setup files are corrupted.please obtain a new copy of the program)
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Yha arkadaslar yüklemiyor 3 seferdir yüklemiyor Allah rızası için yardım edin bu ne akdar bir acizliktirrr.Baglantı sıfırlandı diyor Lütfen yardım edinnnn
İmzanız düzenlendi
benim bir sorum olacak cemberlitas eklentisini parayla alacagiz 3 yildir yaptiginiz yeniliklerde herseyi elinize yuzunuze bulastirdiginizi biliyoruz peki bu cemberlitasta digerleri gibi sorunlar hatalar olursa iade etmemiz mumkunmu?paramiz bosuna cope gitmesin?
Daha yeni 2 gun oldu kutu alıp yukledık 29 tl ye nasıl boyna kutup alıp yukleyecegiz hep para ister oldunuz bızım halımızı kım dusunucek bıde +5 puanı tek karektere demısınız nasıl olucak bende 4 karakter var 30*4=120 tl yapıyor nasıl ıs bu bunun mantıklı bır acıklaması varmı bizi magdur etmekten baska biseye yaramıyor genisletme paketleri
+eskı yukseltılen sılahlarda bedava gitti ben 2 adt silah yukselttım 40 tl cope ...........
Zaten oyuncuyu dusunulupde yapılsa Bedava olurdu +5 puandı kasaydı fln
Sadece Gorunurde giris bedava yazıyor oyuna girdikten sonra mecburiyeten parayı veriyoruz .
+eskı yukseltılen sılahlarda bedava gitti ben 2 adt silah yukselttım 40 tl cope ...........
Zaten oyuncuyu dusunulupde yapılsa Bedava olurdu +5 puandı kasaydı fln
Sadece Gorunurde giris bedava yazıyor oyuna girdikten sonra mecburiyeten parayı veriyoruz .
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: A T A
Hepimiz İçin HayırLı oLsun herşeyiyle iLk ve tek TÜRK oyunu için sevindirici gelişmeler. Her ne kadar oyunun paraya yönelik bir durum alması üzücü olsa da daha çok gelişmesi için gerekli olduğu göz önünde bulundurulmalıdır, ki çoğu kişi yabancı oyunlara ne kadar para harcadığını da unutmamalıdır. İyi eğlenceler.
Saygılarımla. .
Saygılarımla. .
TÜRK' ün TÜRK' ten Başka Dostu Yoktur.
---GrayWolf---
BoZKuRTBüYüSü
--NoBLeBLooD--
XxXGrayWolfXxX
SupervisorGray

BoZKuRTBüYüSü
--NoBLeBLooD--
XxXGrayWolfXxX
SupervisorGray

...öLüMüNe LoDoS...
...Ne MuTLu TüRK'üM DiYeBiLeNe...
Selam İsmail, Kısa bir süre sonra sana yardımcı olacak bir konu açılacaktır.ismailkoruyucu yazdı:Yha arkadaslar yüklemiyor 3 seferdir yüklemiyor Allah rızası için yardım edin bu ne akdar bir acizliktirrr.Baglantı sıfırlandı diyor Lütfen yardım edinnnn
Lütfen Genel Etkileşimi takip et.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Çemberlitaş Genişleme Paketi tamamen ücretsizdir. Dileyen indirip girebilmektedir.celikarda yazdı:benim bir sorum olacak cemberlitas eklentisini parayla alacagiz 3 yildir yaptiginiz yeniliklerde herseyi elinize yuzunuze bulastirdiginizi biliyoruz peki bu cemberlitasta digerleri gibi sorunlar hatalar olursa iade etmemiz mumkunmu?paramiz bosuna cope gitmesin?
Çemberlitaş kutu esas olarak içinde barındırdığı diğer ayrıcalıklar nedeniyle ücretlidir (3 aylık plus paket, Kasa Erişimi, +5 Yetenek Puanı vb).
Bildiğiniz gibi sadece 3 aylık plus paket in normal satış fiyatı 29 TL dir.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

İKV Çemberlitaş Kutu İçeriği aşağıdaki gibi olacak:
•3 aylık Plus Paket
DVD kutusunun iç yüzüne yapıştırılmış olan Plus Paket E-Pin kodunu hesabınıza yükleyerek 3 aylık plus paket ekleyebilirsiniz.
• Kasa Erişimi
Kutu içindeki Kasa Erişimi kartpostalının arka yüzündeki E-pin kodunu seçtiğiniz bir karakterinize yükleyerek bu karakterinizin kalıcı olarak dilediği her yerden kasasını açabilmesini sağlarsınız.
• +5 Yetenek Puanı
Kutu içindeki +5 Yetenek Puanı kartpostalının arka yüzündeki E-Pin kodunu seçtiğiniz bir karakterinize yükleyerek bu karakterinizin kalıcı olarak +5 yetenek puanına kavuşmasını sağlarsınız.
• 4 Dev Poster
• Devasa Çemberlitaş ve İKV Haritaları
• Oyun Rehberi (Çok özel ipuçları ve hızlı seviye atlama rehberi ile birlikte)
• Çemberlitaş eklenti paketini içeren kurulum dosyası
• Videolar
• DVD’ye özel Çemberlitaş Müzikleri
• Tüm İKV Müzikleri
• Duvar kağıtları
• Ekran Görüntüleri
• Konsept Çalışmaları
• Hatıra fotoğrafları
• Sizlerden gelen eserler[/color]
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]