MUCİZE FİKİR!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: MUCİZE FİKİR!

Mesaj gönderen nuriali68 »

1 günde çıksın çıkınca 5 menekşe çıksın :D
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
kaan6758
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kaan6758 »

PEKİ ÇOK BİLMİŞ ARKADAŞLAR İLLA MADENİ SİZ Mİ ÇEKCEKSİNİZ BAŞKASI ÇEKERSE NOLACAK BUNU AKIL EDEMEYECEK KADAR AKILSIZSINIZ İŞTE :)
Mareeşal (49) ^
EtriZade(45) (beta)
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Atmosferr yazdı:
Kurmay yazdı:Şöyle bir fikre vardım.Madenlerin yenilenme süresi 1 saat olsun.Ama o her saatte 1 çıkan madenler ise 1.saf,2. saatte çıkan ise 2.saf maden olsun.Madenlerin normalleri ise mısırda satılsın.Böylece saf maden çıkmama gibi bir sıkıntı olmayacağı kanaatine varmaktayım.Sizce nasıl bir fikir?
:arrow: böyle bir fikir düşündüğüne gore yaşın 9 ila 13 arasi olmali ilerde bu fikrine bakıp ben ne kadar gerizekalıymışım diyeceksin
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Atmosferr yazdı:
Kurmay yazdı:Şöyle bir fikre vardım.Madenlerin yenilenme süresi 1 saat olsun.Ama o her saatte 1 çıkan madenler ise 1.saf,2. saatte çıkan ise 2.saf maden olsun.Madenlerin normalleri ise mısırda satılsın.Böylece saf maden çıkmama gibi bir sıkıntı olmayacağı kanaatine varmaktayım.Sizce nasıl bir fikir?
:arrow: böyle bir fikir düşündüğüne gore yaşın 9 ila 13 arasi olmali ilerde bu fikrine bakıp ben ne kadar gerizekalıymışım diyeceksin
Yaşım 20 ve her yoruma saygı ise erdemdir!40 M YEDE MENEKŞE ALAN ENAYİLERDEN DEĞİLİM.MUCİZE FİKİR ;) :D :D :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön