MUCİZE FİKİR!
Re: MUCİZE FİKİR!
PEKİ ÇOK BİLMİŞ ARKADAŞLAR İLLA MADENİ SİZ Mİ ÇEKCEKSİNİZ BAŞKASI ÇEKERSE NOLACAK BUNU AKIL EDEMEYECEK KADAR AKILSIZSINIZ İŞTE 
Mareeşal (49) ^
EtriZade(45) (beta)
EtriZade(45) (beta)
Atmosferr yazdı::arrow: böyle bir fikir düşündüğüne gore yaşın 9 ila 13 arasi olmali ilerde bu fikrine bakıp ben ne kadar gerizekalıymışım diyeceksinKurmay yazdı:Şöyle bir fikre vardım.Madenlerin yenilenme süresi 1 saat olsun.Ama o her saatte 1 çıkan madenler ise 1.saf,2. saatte çıkan ise 2.saf maden olsun.Madenlerin normalleri ise mısırda satılsın.Böylece saf maden çıkmama gibi bir sıkıntı olmayacağı kanaatine varmaktayım.Sizce nasıl bir fikir?

Yaşım 20 ve her yoruma saygı ise erdemdir!40 M YEDE MENEKŞE ALAN ENAYİLERDEN DEĞİLİM.MUCİZE FİKİRAtmosferr yazdı::arrow: böyle bir fikir düşündüğüne gore yaşın 9 ila 13 arasi olmali ilerde bu fikrine bakıp ben ne kadar gerizekalıymışım diyeceksinKurmay yazdı:Şöyle bir fikre vardım.Madenlerin yenilenme süresi 1 saat olsun.Ama o her saatte 1 çıkan madenler ise 1.saf,2. saatte çıkan ise 2.saf maden olsun.Madenlerin normalleri ise mısırda satılsın.Böylece saf maden çıkmama gibi bir sıkıntı olmayacağı kanaatine varmaktayım.Sizce nasıl bir fikir?