-- RoAteş Sancak'ta (Raiders of Anatolia) --

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Ercin
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: -- RoAteş Sancak'ta (Raiders of Anatolia) --

Mesaj gönderen Ercin »

Tekrar dan sizi aramızda görmek çok güzel yeni oluşum ayrı bi güzel olmuş başarılar....will continue
Erçin&Ceremi
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Garbajosa »

Şoktayım lan biri beni dürtsün. :shock:
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Terbiyeci »

İyi dileklerini sunan arkadaş ve abilerimize çok teşekkür ederiz..
WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle herkese hayırlı olsun. Bir sorum olacak. Atıyorum ben RoA ya başvurdum ve kabul edildim diyelim. Ön ad olarak Ateş ismini getirmek zorundamıyım ? Açıklarsanız sevinirim. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
Evet, Ateş ön isminin devam etmesi kararını aldık.Böyle bir şey yapmamızın nedeni oyun içerisinde herkesin birbirini daha iyi tanıyabilmesi ve üyeler arasında kopukluklar yaşanmaması içindir..
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Terbiyeci yazdı:İyi dileklerini sunan arkadaş ve abilerimize çok teşekkür ederiz..
WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle herkese hayırlı olsun. Bir sorum olacak. Atıyorum ben RoA ya başvurdum ve kabul edildim diyelim. Ön ad olarak Ateş ismini getirmek zorundamıyım ? Açıklarsanız sevinirim. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
Evet, Ateş ön isminin devam etmesi kararını aldık.Böyle bir şey yapmamızın nedeni oyun içerisinde herkesin birbirini daha iyi tanıyabilmesi ve üyeler arasında kopukluklar yaşanmaması içindir..
Sonuçta herkesin roa dan olduğu anlaşılır ztn hiç gerek yoktur yani isim değiştirmeye benim fikrim diğer sunuculardada ismini değiştiren yok böyle neyse tekrardan hayırlı olsun
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Hayırlı Olsun

RoAnka
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Resim

Resim
Resim

ResimResim
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Doktordoctor »

Sancak sunucusu ve ateş loncasına hayırlı olsun.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

Ercin yazdı:Tekrar dan sizi aramızda görmek çok güzel yeni oluşum ayrı bi güzel olmuş başarılar....will continue
aramızda sözü keşke daha da geniş olabilseydi :) teşekkürler abi umarım her birimiz için hayırlara vesile olur. Son olarak herkezden alıntı yapıp sanırım uzatmıyım yazıyı beklentileri umarım boş çıkarmayacağız sancakta RoAşk bir başka olacak RoAteş ile RoA Sancak Ateş ' inin sönmemesi temenni ile
Garbajosa yazdı:Şoktayım lan biri beni dürtsün. :shock:
Hanzala Hystreically dürtüyor.

:) kendine geldin mi kardeşim
Thrashmetal yazdı:
Terbiyeci yazdı:İyi dileklerini sunan arkadaş ve abilerimize çok teşekkür ederiz..
Sonuçta herkesin roa dan olduğu anlaşılır ztn hiç gerek yoktur yani isim değiştirmeye benim fikrim diğer sunuculardada ismini değiştiren yok böyle neyse tekrardan hayırlı olsun

Bunun için farklı tepkiler aldık Salih kardeşiminde belirttiği gibi
Terbiyeci yazdı: Evet, Ateş ön isminin devam etmesi kararını aldık.Böyle bir şey yapmamızın nedeni oyun içerisinde herkesin birbirini daha iyi tanıyabilmesi ve üyeler arasında kopukluklar yaşanmaması içindir..

oyun içerisinde sorunlar yaşanabiliyor. Bunu daha önce Yeniçerix loncasında alp le beraber denedik fakat öyle problemler oluyor ki o şahsın loncanızda olduğunu bilmiyordum diyerekten başlayan tartışmalar büyüyor farklı boyutlara ulaşıyor. Veya ben oyundayım ancak bizden kimse göremiyorum diye şikayet dolaşıyor. Şayet Ateş loncası ön ad kullanmayan bir lonca olmuş olsa idi loncadaki herkese isim hakkı alın demek zor olabilirdi ancak yeni gelecek olanlar bizim stratejimize de uyarlar ise genel görüşümüz lonca içerisin kopukluklara meydan vermeyeceğiz. Bu sebepten ötürü RoA Sancak kanadı Ateş Loncası mensubu olmak isteyen arkadaşlardan nacizane bir isteğim var.
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Herkes için hayırlı olması dileklerimle başarılarınızın devamını dilerim,Bu oluşumun tam zamanında olduğunu düşünüyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Ercin yazdı:Tekrar dan sizi aramızda görmek çok güzel yeni oluşum ayrı bi güzel olmuş başarılar....will continue
Hayırlara vesile olması dileğiyle.

Çakma toprak bir ara görüşelim abi seninle aklımdan geçenleri biliyorsundur sen, bi yokla bakalım etrafı ne netice çıkacak ona göre hareket ediyim bende Esenle kalın..

“Genel Sohbet” sayfasına dön