-- RoAteş Sancak'ta (Raiders of Anatolia) --
Re: -- RoAteş Sancak'ta (Raiders of Anatolia) --
Tekrar dan sizi aramızda görmek çok güzel yeni oluşum ayrı bi güzel olmuş başarılar....will continue
Erçin&Ceremi
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Şoktayım lan biri beni dürtsün. :shock:
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
İyi dileklerini sunan arkadaş ve abilerimize çok teşekkür ederiz..
Evet, Ateş ön isminin devam etmesi kararını aldık.Böyle bir şey yapmamızın nedeni oyun içerisinde herkesin birbirini daha iyi tanıyabilmesi ve üyeler arasında kopukluklar yaşanmaması içindir..WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle herkese hayırlı olsun. Bir sorum olacak. Atıyorum ben RoA ya başvurdum ve kabul edildim diyelim. Ön ad olarak Ateş ismini getirmek zorundamıyım ? Açıklarsanız sevinirim. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Sonuçta herkesin roa dan olduğu anlaşılır ztn hiç gerek yoktur yani isim değiştirmeye benim fikrim diğer sunuculardada ismini değiştiren yok böyle neyse tekrardan hayırlı olsunTerbiyeci yazdı:İyi dileklerini sunan arkadaş ve abilerimize çok teşekkür ederiz..
Evet, Ateş ön isminin devam etmesi kararını aldık.Böyle bir şey yapmamızın nedeni oyun içerisinde herkesin birbirini daha iyi tanıyabilmesi ve üyeler arasında kopukluklar yaşanmaması içindir..WHiTexDeWiL yazdı:Öncelikle herkese hayırlı olsun. Bir sorum olacak. Atıyorum ben RoA ya başvurdum ve kabul edildim diyelim. Ön ad olarak Ateş ismini getirmek zorundamıyım ? Açıklarsanız sevinirim. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
-
- Teşkilat Neferi
Sancak sunucusu ve ateş loncasına hayırlı olsun.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
aramızda sözü keşke daha da geniş olabilseydiErcin yazdı:Tekrar dan sizi aramızda görmek çok güzel yeni oluşum ayrı bi güzel olmuş başarılar....will continue
Hanzala Hystreically dürtüyor.Garbajosa yazdı:Şoktayım lan biri beni dürtsün. :shock:
Thrashmetal yazdı:Sonuçta herkesin roa dan olduğu anlaşılır ztn hiç gerek yoktur yani isim değiştirmeye benim fikrim diğer sunuculardada ismini değiştiren yok böyle neyse tekrardan hayırlı olsunTerbiyeci yazdı:İyi dileklerini sunan arkadaş ve abilerimize çok teşekkür ederiz..
Bunun için farklı tepkiler aldık Salih kardeşiminde belirttiği gibi
Terbiyeci yazdı: Evet, Ateş ön isminin devam etmesi kararını aldık.Böyle bir şey yapmamızın nedeni oyun içerisinde herkesin birbirini daha iyi tanıyabilmesi ve üyeler arasında kopukluklar yaşanmaması içindir..
oyun içerisinde sorunlar yaşanabiliyor. Bunu daha önce Yeniçerix loncasında alp le beraber denedik fakat öyle problemler oluyor ki o şahsın loncanızda olduğunu bilmiyordum diyerekten başlayan tartışmalar büyüyor farklı boyutlara ulaşıyor. Veya ben oyundayım ancak bizden kimse göremiyorum diye şikayet dolaşıyor. Şayet Ateş loncası ön ad kullanmayan bir lonca olmuş olsa idi loncadaki herkese isim hakkı alın demek zor olabilirdi ancak yeni gelecek olanlar bizim stratejimize de uyarlar ise genel görüşümüz lonca içerisin kopukluklara meydan vermeyeceğiz. Bu sebepten ötürü RoA Sancak kanadı Ateş Loncası mensubu olmak isteyen arkadaşlardan nacizane bir isteğim var.
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Herkes için hayırlı olması dileklerimle başarılarınızın devamını dilerim,Bu oluşumun tam zamanında olduğunu düşünüyorum
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: DeVa
Hayırlara vesile olması dileğiyle.Ercin yazdı:Tekrar dan sizi aramızda görmek çok güzel yeni oluşum ayrı bi güzel olmuş başarılar....will continue
Çakma toprak bir ara görüşelim abi seninle aklımdan geçenleri biliyorsundur sen, bi yokla bakalım etrafı ne netice çıkacak ona göre hareket ediyim bende Esenle kalın..