Yarın'ı İyi Değerlendirin ! ( 20 Mayıs 2011 )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yarın'ı İyi Değerlendirin ! ( 20 Mayıs 2011 )

Mesaj gönderen IIxFeaRxII »

Hehehehe kaçın :D
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Sadece İsteyen Okusun Yorumu...Yorumdan Önce Önce İmzamı Okuyun, Ona Göre Cevap Atarsınız :D

Şöyle Dangalak Söylentiler Çıkaranlara Bir de Bunlara İnanıp Panik Olanlara ve Bunu Yaymaya Çalışan Gerizekalılara Uyuz Oluyorum :lol:

Küçüklüğümden Beri Dünya'ya Bir Meteor Çarpıyor Ama Hala Çarpamadı O Meteor Kimi Zaman Kıyameti Yaşayamadan Dünya Havaya Uçuyor Kimisinde de Dünya Yörüngesinden Çıkıyor Öyle Ölüyoruz...

ALLAH Sonunuzu Hayretsin Cahil Herifler !!! Sözüm Size Değil Bunu Çıkaranlara...

Siz 2012'yi de Bekliyorsunuzdur Şimdi 8-) asddsghdjfgdkjf !!!

Şunu O Boş Kafalarınıza Sokun Kıyametin Zamanı Hakkında Yorum Yaparsanız ALLAH'ın Sözünü Yalanlamış ve Şirk Koşmuş Olursunuz...BKNZ. ''Kıyametin Zamanını Allah Bilir İsrafil Allah'ın Emriyle O Sur'a Üfleyecektir''

DAHA KIYAMET KOPMADAN SİZ KOPMUŞSUNUZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

wanxhelsing yazdı:Yönetim bak yarın kıyamet kopcakmış çemberlitaş ı yapın artık ölmeden görek :twisted:
:mrgreen: +100
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

qalanoth yazdı:
Kıyamet Gelsede Kopsak. :mrgreen: :mrgreen: :D :lol: :twisted: :mrgreen: :) :D

İğrençti Biliyorum. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: +10000
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

GHQSEN yazdı:Sadece İsteyen Okusun Yorumu...Yorumdan Önce Önce İmzamı Okuyun, Ona Göre Cevap Atarsınız :D

Şöyle Dangalak Söylentiler Çıkaranlara Bir de Bunlara İnanıp Panik Olanlara ve Bunu Yaymaya Çalışan Gerizekalılara Uyuz Oluyorum :lol:

Küçüklüğümden Beri Dünya'ya Bir Meteor Çarpıyor Ama Hala Çarpamadı O Meteor Kimi Zaman Kıyameti Yaşayamadan Dünya Havaya Uçuyor Kimisinde de Dünya Yörüngesinden Çıkıyor Öyle Ölüyoruz...

ALLAH Sonunuzu Hayretsin Cahil Herifler !!! Sözüm Size Değil Bunu Çıkaranlara...

Şunu O Boş Kafalarınıza Sokun Kıyametin Zamanı Hakkında Yorum Yaparsanız ALLAH'ın Sözünü Yalanlamış ve Şirk Koşmuş Olursunuz...BKNZ. ''Kıyametin Zamanını Allah Bilir İsrafil Allah'ın Emriyle O Sur'a Üfleyecektir''

Son derece seviyesizce bi yorum hiç şaşırmadım.Ancak kıyametin ben 21 Mayıs ta kopacağını sölemedim.Sadece böle bişeye denk geldm bi arkadaş aracılığıyla.Konuya gelince kendimiz sölüoruz ne zaman kopacağını bilemeyiz diye.21 Mayıs 2011 veya 21 Ekim 2011 tarihinde kopmayacağını kim garanti verebilir ?
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Paşam Cuma'nız mübarek olsun. Hayırlı günler. Canı veren de Allah, alan da. Kimse neyin ne zaman olacağını bilemez, Allah'tan başka. Bu tarz hurafelere de inananlara aklım almıyor.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Bakıyorumda yarın 18:00 kadar yaşayacagını garantileyenler var !
Beş dk. sonrasını bilemezken yarına kadar yaşama güvencesi !
Resim
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Vandervaart yazdı:
GHQSEN yazdı:Sadece İsteyen Okusun Yorumu...Yorumdan Önce Önce İmzamı Okuyun, Ona Göre Cevap Atarsınız :D

Son derece seviyesizce bi yorum hiç şaşırmadım.Ancak kıyametin ben 21 Mayıs ta kopacağını sölemedim.Sadece böle bişeye denk geldm bi arkadaş aracılığıyla.Konuya gelince kendimiz sölüoruz ne zaman kopacağını bilemeyiz diye.21 Mayıs 2011 veya 21 Ekim 2011 tarihinde kopmayacağını kim garanti verebilir ?

Allah'tan başka kıyametin ne zaman kopacağını kimse bilemez (1)
GHOSEN Daha kıyamet kopmadan siz kopmuşsunuz demen hiç hoş olmadı (2)
Vandervaart bizi bilgilendirmeye çalışmış. Böyle yorumlarınızı kendinize saklayın zaten kim olduğunuz ortada (3)

Teşekkürler

EMEKLİ
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

mrgizemli yazdı:Bakıyorumda yarın 18:00 kadar yaşayacagını garantileyenler var !
Beş dk. sonrasını bilemezken yarına kadar yaşama güvencesi !
+
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Benim Konuyu Açanı veya Konuyu Dalgaya Almaya Ne Hakkım Ne de Haddim Var...

Benim Ortadaki SAÇMA'lığa Tepkim Bu Konuyu Açan Arkadaş Yanlış Anlamışsa Özür Dilerim.

Bu Arada ''Kıyamet Kopmadan Siz Kopmuşsunuz'' Derken Haksız da Değilim Şu Çıkardıkları Saçmalığa Bak ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön