oyunu bilmeyen yöneticiler

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: oyunu bilmeyen yöneticiler

Mesaj gönderen emrah »

Öncelıkle selamın aleykum arkadaslar

Bende bır beta oyuncusuyum oyunu ılk cıkısından bu yana oynuyorum
O zamandan bu zamana kadar severek oynadıgım oyunu ne oyunda bana kufur edıyorlar dıye ısyan ettım

nede oyunu bırakcak bı ortam olusturdum kendıme gel gorkı

Kufur eden cogu kısılerıı bılırımkı ya aılesı ıle problemı vardır yada kendı ıle problemı vardır

Yada real hayatta bıryerlerde bır eksıklıklerı olur onuda oyunda gıdermeye calısır

Dıyeceksınızkı sen hıc etmıyormusun evet su 1 sene ıcınde etmemeye ve oyundan slm dahı

vermıyorum nedenı ıse su

Oyunu kız arkadasıımla oynuyorum Özel yazdıklarımızı oyunda bazı kısıler tarafından okunması (oyun denetmenlerı )dıyelım

Akce olayına gelelım ben akceyı senelerdır soyle hayel etmıstım

Oyunda kendımız cabalayıp oyun ıcersınde bırseylerı bularak oyun ıcınde kosturarak yapabılecegımız bırsey zannedyordum ama karsıma baska bırsey cıktı

He bu oyun emınım cok buyuk butcelerle yapılıyordur tabıkı buna ıhtıyac var

Ama bu sekılde abartılı olmuyormu arkadaslar artık hersey paraya dondu gıbı oyun sankı

Su son zamandır oyunda vaktımı toplasan 1 saat gecırmıyorum artık durmakta mıdemı bulandırıyor sankı

700 bın oyuncu denmıs buna cok gulerım oyunda aktıf olan oyunu oynayan

10 bın oyuncu cıkmaz arkadaslar
700 bın dıyerek herhalde acılmıs olan hesaplardanmı kast ettıler onuda anlamadım

İvk bana gore kume dusucek duruma gelıyor arkadaslarExxR&RxxE
Tılsım
Kullanıcı avatarı
Tarantulaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: oyunu bilmeyen yöneticiler

Mesaj gönderen Tarantulaa »

emrah yazdı:Öncelıkle selamın aleykum arkadaslar

Bende bır beta oyuncusuyum oyunu ılk cıkısından bu yana oynuyorum
O zamandan bu zamana kadar severek oynadıgım oyunu ne oyunda bana kufur edıyorlar dıye ısyan ettım

nede oyunu bırakcak bı ortam olusturdum kendıme gel gorkı

Kufur eden cogu kısılerıı bılırımkı ya aılesı ıle problemı vardır yada kendı ıle problemı vardır

Yada real hayatta bıryerlerde bır eksıklıklerı olur onuda oyunda gıdermeye calısır

Dıyeceksınızkı sen hıc etmıyormusun evet su 1 sene ıcınde etmemeye ve oyundan slm dahı

vermıyorum nedenı ıse su

Oyunu kız arkadasıımla oynuyorum Özel yazdıklarımızı oyunda bazı kısıler tarafından okunması (oyun denetmenlerı )dıyelım

Akce olayına gelelım ben akceyı senelerdır soyle hayel etmıstım

Oyunda kendımız cabalayıp oyun ıcersınde bırseylerı bularak oyun ıcınde kosturarak yapabılecegımız bırsey zannedyordum ama karsıma baska bırsey cıktı

He bu oyun emınım cok buyuk butcelerle yapılıyordur tabıkı buna ıhtıyac var

Ama bu sekılde abartılı olmuyormu arkadaslar artık hersey paraya dondu gıbı oyun sankı

Su son zamandır oyunda vaktımı toplasan 1 saat gecırmıyorum artık durmakta mıdemı bulandırıyor sankı

700 bın oyuncu denmıs buna cok gulerım oyunda aktıf olan oyunu oynayan

10 bın oyuncu cıkmaz arkadaslar
700 bın dıyerek herhalde acılmıs olan hesaplardanmı kast ettıler onuda anlamadım

İvk bana gore kume dusucek duruma gelıyor arkadaslarExxR&RxxE
Tılsım

700 bin oyuncu dedikleri zaten yalandan başka bir şey değil o kadar kişi olsa fare kesecek yer bile kalmaz bu oyunda maden başında en az 20 kişi olması lazım ayrıca bütün çarları toplasalar bekli 700 bin karakter çıkar kesin bunu demişlerdir 1 lvl çarları katmışlardır reklam kısmına inanan inanır inanmayanlar ise sadece güler buna
Tarantulaa

“Genel Sohbet” sayfasına dön