Öncelıkle selamın aleykum arkadaslar
Bende bır beta oyuncusuyum oyunu ılk cıkısından bu yana oynuyorum
O zamandan bu zamana kadar severek oynadıgım oyunu ne oyunda bana kufur edıyorlar dıye ısyan ettım
nede oyunu bırakcak bı ortam olusturdum kendıme gel gorkı
Kufur eden cogu kısılerıı bılırımkı ya aılesı ıle problemı vardır yada kendı ıle problemı vardır
Yada real hayatta bıryerlerde bır eksıklıklerı olur onuda oyunda gıdermeye calısır
Dıyeceksınızkı sen hıc etmıyormusun evet su 1 sene ıcınde etmemeye ve oyundan slm dahı
vermıyorum nedenı ıse su
Oyunu kız arkadasıımla oynuyorum Özel yazdıklarımızı oyunda bazı kısıler tarafından okunması (oyun denetmenlerı )dıyelım
Akce olayına gelelım ben akceyı senelerdır soyle hayel etmıstım
Oyunda kendımız cabalayıp oyun ıcersınde bırseylerı bularak oyun ıcınde kosturarak yapabılecegımız bırsey zannedyordum ama karsıma baska bırsey cıktı
He bu oyun emınım cok buyuk butcelerle yapılıyordur tabıkı buna ıhtıyac var
Ama bu sekılde abartılı olmuyormu arkadaslar artık hersey paraya dondu gıbı oyun sankı
Su son zamandır oyunda vaktımı toplasan 1 saat gecırmıyorum artık durmakta mıdemı bulandırıyor sankı
700 bın oyuncu denmıs buna cok gulerım oyunda aktıf olan oyunu oynayan
10 bın oyuncu cıkmaz arkadaslar
700 bın dıyerek herhalde acılmıs olan hesaplardanmı kast ettıler onuda anlamadım
İvk bana gore kume dusucek duruma gelıyor arkadaslarExxR&RxxE
Tılsım
oyunu bilmeyen yöneticiler
- Tarantulaa
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyunu bilmeyen yöneticiler
emrah yazdı:Öncelıkle selamın aleykum arkadaslar
Bende bır beta oyuncusuyum oyunu ılk cıkısından bu yana oynuyorum
O zamandan bu zamana kadar severek oynadıgım oyunu ne oyunda bana kufur edıyorlar dıye ısyan ettım
nede oyunu bırakcak bı ortam olusturdum kendıme gel gorkı
Kufur eden cogu kısılerıı bılırımkı ya aılesı ıle problemı vardır yada kendı ıle problemı vardır
Yada real hayatta bıryerlerde bır eksıklıklerı olur onuda oyunda gıdermeye calısır
Dıyeceksınızkı sen hıc etmıyormusun evet su 1 sene ıcınde etmemeye ve oyundan slm dahı
vermıyorum nedenı ıse su
Oyunu kız arkadasıımla oynuyorum Özel yazdıklarımızı oyunda bazı kısıler tarafından okunması (oyun denetmenlerı )dıyelım
Akce olayına gelelım ben akceyı senelerdır soyle hayel etmıstım
Oyunda kendımız cabalayıp oyun ıcersınde bırseylerı bularak oyun ıcınde kosturarak yapabılecegımız bırsey zannedyordum ama karsıma baska bırsey cıktı
He bu oyun emınım cok buyuk butcelerle yapılıyordur tabıkı buna ıhtıyac var
Ama bu sekılde abartılı olmuyormu arkadaslar artık hersey paraya dondu gıbı oyun sankı
Su son zamandır oyunda vaktımı toplasan 1 saat gecırmıyorum artık durmakta mıdemı bulandırıyor sankı
700 bın oyuncu denmıs buna cok gulerım oyunda aktıf olan oyunu oynayan
10 bın oyuncu cıkmaz arkadaslar
700 bın dıyerek herhalde acılmıs olan hesaplardanmı kast ettıler onuda anlamadım
İvk bana gore kume dusucek duruma gelıyor arkadaslarExxR&RxxE
Tılsım
700 bin oyuncu dedikleri zaten yalandan başka bir şey değil o kadar kişi olsa fare kesecek yer bile kalmaz bu oyunda maden başında en az 20 kişi olması lazım ayrıca bütün çarları toplasalar bekli 700 bin karakter çıkar kesin bunu demişlerdir 1 lvl çarları katmışlardır reklam kısmına inanan inanır inanmayanlar ise sadece güler buna
Tarantulaa