Çemberli Taş Hakkında.
Re: Çemberli Taş Hakkında.
ee arz sancagının orda olursa lodoslar nasıl giricek.sıgınaklara arzlar zor giriyorlardı yeni bi kapı açtılar.Eğerki arz sancagının orda olursa lodoslara nasıl bı kapı acarlar veya nasıl bi çözm bulucakalr cok merak ediyorum.eğer arz sancagının ordan girilecekse tabi.
...
Çemberli taş hakkında kesin olan birşey yine akçe almamız ve pluslu bi giriş bölgesi olcandan çok eminim bunun dışındaki şeyler için bekleyişteyiz.
Umarım yeterli bir kanıt olmuştur arkadaşlar .Gorgar yazdı:Merhaba arkadaşlar. Fuarda soruları elimizden geldiğince yanıtlamaya çalıştık.
Burada da önemli bazı maddeleri listeleyelim...
1) Çemberlitaş yeni genişleme paketidir.
2) Çemberlitaş, zengin içerikli, dev bir grup bölgesidir. İçerisinde keşfedilecek çok sayıda detay ve altedilmesi gereken çok sayıda "Şef" ve "Usta" düşman bulunacaktır.
3) Çemberlitaş ile birlikte seviye sınırı artmayacaktır. Şu an oyuncuların kullandığı eşyalar, seviye sınırı artmadığından, güçlerini koruyacaktır.
4) İkv hikayesi Çemberlitaş'ta tüm heyecanı ile devam edecek, çok zorlu görevler ile beraber, senelerdir kafaları kurcalayan bazı sorular, cevap bulacaktır.
5) Çok sayıda cezbedici eşya, materyal ve reçete Çemberlitaş eklentisi ile beraber oyuna eklenecektir. Daha güçlü şaheserler, mor efsunlu eşyalar, farklı materyaller ve çok iyi reçeteler bunlardan bazılarıdır.
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kadim 2 büyücü ile kesildi , forumda var konusu bu .KaraXHayalet yazdı:Ben niye görmedim o adamları foto varmı ?Refresh yazdı:Kadim Hidrayı ise 3 4 kişi kesebiliyor buna ne demeli
Yeni maden dedilerse bosslardan düşecek madenler illa maden çekilen bişi değil ( niobyum , antimon vs.)
Gaffar bey 6 kişilik grupla kesilirmi demişsiniz , dikkatinizi çekerim bu bir insan yaratık değil .
Giriş konusunada gelince çok hikayeler var , her giriş için olumlu olumsuz yöntemler var bence bekliyelim görelim
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Kristalxsuveyda yazdı:Kadim 3 büyücü ile kesildi , forumda var konusu bu .KaraXHayalet yazdı:Ben niye görmedim o adamları foto varmı ?Refresh yazdı:Kadim Hidrayı ise 3 4 kişi kesebiliyor buna ne demeli![]()
Yeni maden dedilerse bosslardan düşecek madenler illa maden çekilen bişi değil ( niobyum , antimon vs.)
Gaffar bey 6 kişilik grupla kesilirmi demişsiniz , dikkatinizi çekerim bu bir insan yaratık değil .
Giriş konusunada gelince çok hikayeler var , her giriş için olumlu olumsuz yöntemler var bence bekliyelim görelim