SüperCan'dan şimdilik bir gelir elde etmedi Sobee. C4 Robot oyununda ise Citroen para vermiştir mutlaka. Reklam oyunu ne de olsa.Splash yazdı:Sobee Sadece İkv den Gelir ETmiyor;JouRney yazdı:Haklısınız. İKV Dükkan 'da satılan bazı ürünler " Yok artık bu da mı para ile? " dedirtiyor.
Ama bu oyunun da gelişmesi gerekiyor. Sobee şirketi oyunlarını bedava yaparsa nasıl gelişecek, gelir elde edecek?
Süpercan,I Can Footbal,C4 Robot Vb Oyunlar Var....
Ama Eğer I Can Football Oynadıysn Dükkana Gir Bak,Fiyatlar İkv dekinin yarısı Hemde O Dükkanda Gerekli Şeyler var.
Örnbeğin Hızlandırıcı Vb.
oyun oyun degil artık ticarethane
Re: oyun oyun degil artık ticarethane
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- GencfbxJohnson
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oyuna yeni bir güncelleme gelmesini istiyoruz.Fakat bu güncelleme için gereken maliyetleri düşünmüyoruz.Yeni bölge ve/veya güncelleme gelmesi için maddi / manevi desteğe gerek var.Bu da kolay bir şey değildir arkadaşlar.Bu yüzden oyun diğer oyunlarda olduğu gibi akçe sistemi şeklinde devam ediyor.Belki şikayetçi olabilirsiniz ama akçe sistemi geldiği günden itibaren İKV daha fazla gelişmeye başladı 
Ayrıca ; Sobee, hiç bir zaman akçe sistemine zorunluluk getirmemiştir.Almamız veya almamanız biz oyunculara kalmış bir şey,bu yüzden akçe sistemini her zaman destekliyorum.
Tartışma çıkaracak konuları açmamanızı tavsiye ederim.
Eğlenmesini bilene, iyi eğlenceler dilerim..
Ayrıca ; Sobee, hiç bir zaman akçe sistemine zorunluluk getirmemiştir.Almamız veya almamanız biz oyunculara kalmış bir şey,bu yüzden akçe sistemini her zaman destekliyorum.
Tartışma çıkaracak konuları açmamanızı tavsiye ederim.
Eğlenmesini bilene, iyi eğlenceler dilerim..
Oyun ne kadar büyük olursa o kadar çok para ödersiniz diğer oyunlar örnektir mesela WoW, her neyse 3 yıl öncesiyle karşılaştırıldığında bizim oyunumuz siz bu konuda art niyet düşünen arkadaşlarım sizler doğup büyümeniz için geçirdiğiniz zaman içinde sizin beyninize haberiniz olmadan kazınmış size öğretilmiş o beyninize programlanmış şeyi yapıyosunuz, sorun çıkarıyosunuz Atatürk cumhuriyeti getirirkende sorun çıkaranlar oldu siyasette böyle bin tane örnek var forumda siyaset yasak saymıcam hani türk kürt sorunundada var birsürü din mezhebinde aynı sorunlar var olan bi şeye karşı birileri tepki gösterir ama gösterilen tepkiye karşılıkta tepki gösterir ardından 2 taraf sadece birbirine karşı üstün gelmek için aradaki olayı kaynatır ve o kadar abartırki amaç karşıdaki tepkiye karşı gelenlere karşı geleni mağlup etmektir.. siz oyunun artık sadece para olduğunu savunan kişiler sizlerde haklısınız ama dediğimi unutmayın sizler savunduğunuz şey uğruna mücadele verin birilerine karşı üstün gelmek için değil ve bunu yaptıran zihniyet halkın zihniyeti bundan söz ediyorum halk şimdiki ve gelicek nesillere bunu bilip bilmeden aşılıyo zaten..
-
- İri Fare Avcısı
İkvde oyun dolu diye giremeyen var mı ??xxxTaTaNgAxxx yazdı:Sunucunun boş olduğu zaman var mı? Yok.Kristalxsuveyda yazdı:Bilgin yanlış o oyunda sunucu dolu iken girebilmek için gerekli yani ikv dede öle . Sunucu boşken istediğin gibi bağlanabilirsin.FLaT yazdı:Knıght Online da preminium almak zorundasınKristalxsuveyda yazdı:Hangi oyunda pre olmak şartmış söylermisin ?IIxMykonSxII yazdı:Diğer oyunlarda sunucuya girmek için preminium almak şart
yani geçen seneye kadar öyleydi daha da oynamadım zaten![]()
Demek ki adam haklı böyle sazan gibi atlamaya gerek yok.

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER
Sapı nerde diye sorma
-
- İri Fare Avcısı
17 nisanda açılan kabod oyununda bölgeden yazmak sınırlı , sınırsız yazabilmek için ara gerekiyor , ama ikv'deki mesele bögle değil ki !HaNeDanxTheNemNe yazdı:xsWiTx yazdı:hangi oyunda bölge kanallarından konuşmak parayla ?
Aynen , Cevap Verin BakaLım..
Abartılı durumlar var mesela hesabımda ufak bir miktar akçe kalmıştı bi bakayım arkadaş listemi yükseltim dedim 300 küsür akçeydi yanlış hatırlamıyorsam ; saçmalık !!! Sunucu değiştirmek için 50 tl vermen gerekiyor ona ÇüşŞşş diyorum , gb ' lerden item düşme şansı sanki 0 oldu illa para vermemiz gerekiyor ( gerçi yağma alanlarda sızlanıyor düşmüyor diye ) yüzde 60 - 20 şans diyor buda 10/6 veya 10/20 ye tekabül ediyor demekki en kötü ihtimal 10 kere girsen 2 kere düşmesi lazım oda yok .
İkv bazı konularda abarttı hatta saçmaladı

Sapı nerde diye sorma
-
- İri Fare Avcısı
Abartılı durumlar var mesela hesabımda ufak bir miktar akçe kalmıştı bi bakayım arkadaş listemi yükseltim dedim 300 küsür akçeydi yanlış hatırlamıyorsam ; saçmalık !!! Sunucu değiştirmek için 50 tl vermen gerekiyor ona ÇüşŞşş diyorum , gb ' lerden item düşme şansı sanki 0 oldu illa para vermemiz gerekiyor ( gerçi yağma alanlarda sızlanıyor düşmüyor diye ) yüzde 60 - 20 şans diyor buda 10/6 veya 10/2 ye tekabül ediyor , demekki en kötü ihtimal 10 kere girsen 2 kere düşmesi lazım oda yok .
İkv bazı konularda abarttı hatta saçmaladi
Herşeyden geçtik Lonca sistemini getiremedi gitti , akçe de geldi hiç bir oyunda lonca sistemi parayla değilken İkv akçeyle yapsın razıyız ama oda yok. Gelişmek mi istiyorlar yoksa zengin olmakmı anlaması pekde güç değil...
İkv bazı konularda abarttı hatta saçmaladi
Herşeyden geçtik Lonca sistemini getiremedi gitti , akçe de geldi hiç bir oyunda lonca sistemi parayla değilken İkv akçeyle yapsın razıyız ama oda yok. Gelişmek mi istiyorlar yoksa zengin olmakmı anlaması pekde güç değil...

Sapı nerde diye sorma
mesela metin2 yi biliyorsunuz oyunda ep var ama oyunu çok etkilemiyor ama bizde akçe olmazsa olmaz bişey yok ben uzun süre metin2 oynadım eğer bende bir sorun yoks aoyundan neredeyse hiç düşmedim burda pc jet hızındada olsa oyunda hata var

- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Bazen Kritik hata oluşuyor 10 kere girsen girdiğin anda düşüyorsun .fuci yazdı:mesela metin2 yi biliyorsunuz oyunda ep var ama oyunu çok etkilemiyor ama bizde akçe olmazsa olmaz bişey yok ben uzun süre metin2 oynadım eğer bende bir sorun yoks aoyundan neredeyse hiç düşmedim burda pc jet hızındada olsa oyunda hata var
Bu sabah bizzat başıma geldi sinirden gülme krizine girdim :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Arkadaslar yorumlara baktımda sankı mılyarlar istiyorlar bızden sankı oyun ıcınde emekle edılen seylerı dukanda satıyorlarmıs gıbı yorumlar yapılmıs. şimdi dukkanı bastan sona actım urunlerı ınceledım alınması gereken tek sey orda sılah yukseltme gerı kalanını almak zorunda deılsınız yada almazsanız cok buyuk kayıplarınız olmaz. örneğin saraf lokman maden artırıcılar almasanda saf cekebılıyorsun. zamanım yok cok az gırıyorum falan dıyorsan alırsın 2-3 saate cekecegın seyı 1 saate cekersın sadece zaman kazancı. mıgrat sıgnak artırıcılar almasanda full duzebılıyorsun ustnu alınca sadece 10 kere gırecegıne 4-5 defa gırıosun fullenıyorsun mısal olarak. Sılah yukseltmeye gelınce omurluk bır sılaha 20 Tl vermeyı cok goruosan kardesım oynamıcaksın onlıne oyun. dier oyunlarda Tl verıosun oyun parası alıyorsun boyle bı adaletsızlık olurmu?? ama hala yok dukan soyle dukan boyle bıraz kendınıze gelın. sılah yukseltme harıc hıc bırsey alma hıc bır kaybın olmaz oyunda ben bunca gun hıc yukseltıcı almadım sukur carlarım full hıc maden artıcı almadım ama en az haftada 1-2 menekse gıbı pahalı madenler cekebılıyorum. Arkadas lıstesı demısınız cok samımı arkadaslarınızı kaydedın her onune gelenı kaydetmeyın lıstenıze. Plus konusuna gelıncede yok bolge kanallarına hıc bır oyunda para ıle yazmıyoruz ama ıkv de paralı dıyorsunuz bence cok gereklı neden dıyınce beyler bazı arkadaslarımız oyun oldugunu unutup ınsanlıgından cıkabılıyor ve hos olmayan kelımeler kullanıyor. dusunsenıze bolgeden 1 lvl bır suru car hakaretler agza alınmıcak sozler dusunmek bıle ıstemıyorum. Sımdı bana yok yonetım yalakası yok bılmem ne dıye bılırsınız. ama bı sapkanızı onunuze koyun ve dusunun bıraz bence ıkv haıla ucretsız bır oyun ve dukkanda satılan urunler online oyunlar ıcınde en ucuz ve almasanızda alandan pek bır farkınız yok
NeoWIN
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Neowin yazdı:Arkadaslar yorumlara baktımda sankı mılyarlar istiyorlar bızden sankı oyun ıcınde emekle edılen seylerı dukanda satıyorlarmıs gıbı yorumlar yapılmıs. şimdi dukkanı bastan sona actım urunlerı ınceledım alınması gereken tek sey orda sılah yukseltme gerı kalanını almak zorunda deılsınız yada almazsanız cok buyuk kayıplarınız olmaz. örneğin saraf lokman maden artırıcılar almasanda saf cekebılıyorsun. zamanım yok cok az gırıyorum falan dıyorsan alırsın 2-3 saate cekecegın seyı 1 saate cekersın sadece zaman kazancı. mıgrat sıgnak artırıcılar almasanda full duzebılıyorsun ustnu alınca sadece 10 kere gırecegıne 4-5 defa gırıosun fullenıyorsun mısal olarak. Sılah yukseltmeye gelınce omurluk bır sılaha 20 Tl vermeyı cok goruosan kardesım oynamıcaksın onlıne oyun. dier oyunlarda Tl verıosun oyun parası alıyorsun boyle bı adaletsızlık olurmu?? ama hala yok dukan soyle dukan boyle bıraz kendınıze gelın. sılah yukseltme harıc hıc bırsey alma hıc bır kaybın olmaz oyunda ben bunca gun hıc yukseltıcı almadım sukur carlarım full hıc maden artıcı almadım ama en az haftada 1-2 menekse gıbı pahalı madenler cekebılıyorum. Arkadas lıstesı demısınız cok samımı arkadaslarınızı kaydedın her onune gelenı kaydetmeyın lıstenıze. Plus konusuna gelıncede yok bolge kanallarına hıc bır oyunda para ıle yazmıyoruz ama ıkv de paralı dıyorsunuz bence cok gereklı neden dıyınce beyler bazı arkadaslarımız oyun oldugunu unutup ınsanlıgından cıkabılıyor ve hos olmayan kelımeler kullanıyor. dusunsenıze bolgeden 1 lvl bır suru car hakaretler agza alınmıcak sozler dusunmek bıle ıstemıyorum. Sımdı bana yok yonetım yalakası yok bılmem ne dıye bılırsınız. ama bı sapkanızı onunuze koyun ve dusunun bıraz bence ıkv haıla ucretsız bır oyun ve dukkanda satılan urunler online oyunlar ıcınde en ucuz ve almasanızda alandan pek bır farkınız yok
Benim oyun içinde üretebileceğim bişey kalmadı (bütün sınıflar ) düşürceğim şaheser nadide itemler de tam . nadide gözlüklerime kadar.
Gb Lere baya bi süredir ara vermiştim . son 1 haftadır girym dedim arkadaşlarımı kırmamak adına
Karşılaştığım manzara beni bu konuya sürdü .
Sırf Şans & Yağma arttırıcı satılsın diye Gb lerde yağma oranı bukadar mı düşürülür. (Zamanında Her Migrat&sığınak en az 1 şaheser veriyordu )
Bukadar mı az 3. sınıf saf çıkar. ( Eski formül 6dkx60 veya 7 dkx70 madenine göre)
Ayrıca m2.5 nadide gözlükleri kontrol ettinmi . En basitinden bir m.25 nadide şifa 75.000 kp ! Peki neden bukadar yüksek ? (15.000 azmı ?)
Önce araştır sonra gel kendini yor buraya yaz
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.