Mareşal çharım hayırlı olsun.. :)
Re: Mareşal çharım hayırlı olsun.. :)
Sonunda oldun ya
bu kadar cabuk beklemiyordum Hayırlısı olsun
:lol:
Recep mareşhal oldunya başka suuculardan loncalar geliyor ne edersin sence tesadüfmü 
herkese Tekrardan gönülden teşekkür ederim şuan için lonca düşünmüyorum Arkadaşlarım yeter 
yOzqATLıxMaReŞaL...... ( ReCeP ErDoĞan)
Kardeş bizimde çarımız var 3 yıldız kahverengi sen kaç ayda oLsun maraşeL
ama 0dan başlayarak ?
ama 0dan başlayarak ?
ÇarLar= ZamanxŞfbsN / Zamanxcrack / ZamanxYUNGG
uLaşım= ZamanxTeam
ALEMIN DERDI BEN OLMUSUM DEMEKKI ZAMANINDA COK KOYMUSUM
aTarLı Meranın GiderLi LoncaSı ZamanxTeam
uLaşım= ZamanxTeam
ALEMIN DERDI BEN OLMUSUM DEMEKKI ZAMANINDA COK KOYMUSUM
aTarLı Meranın GiderLi LoncaSı ZamanxTeam
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
hayırlı olsun öncelikle birşey sorucam oyunda sizi bulamıyorum....
1-incisi kendi kastığınız çarlarlamı yaptınız kimseden destek almadan.
Eyer kimseden destek almadan yaptısanız helal olsun......
1-incisi kendi kastığınız çarlarlamı yaptınız kimseden destek almadan.
Eyer kimseden destek almadan yaptısanız helal olsun......
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Şimdi Benim işlErim dolayısıyla Reeldeki hayatımdan dolayı oyuna fazla zaman ayıramıyorum bu yüzden kendim bi karar aldım evime geldikçe böle 25 26 lvl çhar kasıp rütbelemek böle böle giderken kp çharlarım çoğaldı ardından evime 2 pc daha aldım kp kasabilmek için ve bu işe böyle başladım fırsatım oldukça evime geldikçe kp mi kasıp çıkıyordum.. Ve elbet birgün mareşal olcağımı biliyordum zorluklarlada olsa Bu mevki ye geldim tekrardan bana destek veren (gaz veren
] Arkadaşlarıma teşekkür ederim...
yOzqATLıxMaReŞaL...... ( ReCeP ErDoĞan)
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
xrecep66 yazdı:Şimdi Benim işlErim dolayısıyla Reeldeki hayatımdan dolayı oyuna fazla zaman ayıramıyorum bu yüzden kendim bi karar aldım evime geldikçe böle 25 26 lvl çhar kasıp rütbelemek böle böle giderken kp çharlarım çoğaldı ardından evime 2 pc daha aldım kp kasabilmek için ve bu işe böyle başladım fırsatım oldukça evime geldikçe kp mi kasıp çıkıyordum.. Ve elbet birgün mareşal olcağımı biliyordum zorluklarlada olsa Bu mevki ye geldim tekrardan bana destek veren (gaz veren] Arkadaşlarıma teşekkür ederim...
tek yaptıysan helal olsun ama şuan en basit şey oldu artık yükseltici sayesinde. mareşal.
OXDİLYARASIOX
serserixmustafa yazdı:xrecep66 yazdı:Şimdi Benim işlErim dolayısıyla Reeldeki hayatımdan dolayı oyuna fazla zaman ayıramıyorum bu yüzden kendim bi karar aldım evime geldikçe böle 25 26 lvl çhar kasıp rütbelemek böle böle giderken kp çharlarım çoğaldı ardından evime 2 pc daha aldım kp kasabilmek için ve bu işe böyle başladım fırsatım oldukça evime geldikçe kp mi kasıp çıkıyordum.. Ve elbet birgün mareşal olcağımı biliyordum zorluklarlada olsa Bu mevki ye geldim tekrardan bana destek veren (gaz veren] Arkadaşlarıma teşekkür ederim...
tek yaptıysan helal olsun ama şuan en basit şey oldu artık yükseltici sayesinde. mareşal.
''En basit'' demek haksızlık olur onca emeğe. Eski sisteme göre biraz daha kolaylaştırıldı diyelim
NefeRxYuNiS- NefeRxeMeSs-NefeRxAffeTMeZ

- serserixmustafa
- Cin Avcısı
sen bilmiyorsun eski sistemde 100 çarın olsa bile mareşal yapman en az 3 ayımı alır ama şuan en fazla 3 haftamı alır.aynaEmEs yazdı:serserixmustafa yazdı:xrecep66 yazdı:Şimdi Benim işlErim dolayısıyla Reeldeki hayatımdan dolayı oyuna fazla zaman ayıramıyorum bu yüzden kendim bi karar aldım evime geldikçe böle 25 26 lvl çhar kasıp rütbelemek böle böle giderken kp çharlarım çoğaldı ardından evime 2 pc daha aldım kp kasabilmek için ve bu işe böyle başladım fırsatım oldukça evime geldikçe kp mi kasıp çıkıyordum.. Ve elbet birgün mareşal olcağımı biliyordum zorluklarlada olsa Bu mevki ye geldim tekrardan bana destek veren (gaz veren] Arkadaşlarıma teşekkür ederim...
''En basit'' demek haksızlık olur onca emeğe. Eski sisteme göre biraz daha kolaylaştırıldı diyelim
sence bu birazmı ? yalan desinler.. yalanmı recep bey ?
OXDİLYARASIOX