SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK

Mesaj gönderen Vahit »

elagance yazdı:Öncelikle Saygın Dürüst olan tüm oyuncular selamlar.. Abi sen bunlara ne anlatırsan anlat onlar yine bildiğini okurlar konuyu anlamadan yorum yaparlar seviyeleri o kadar işte kendilerini rezil etmekten başka bi şey etmiyorlar he kendilerinden çok eminler ama resimli olarak foruma koyunca ne diyecekler onu hiç bilmiyorum yaptıkları çocukca hareketler diğer oyuncuları hiçe saymalar insanların üzeine madende iken bomba çekmeler he bunlar sözlü olmayacak resimli olacak bir dahaki konuda o zaman boyunuz kaç onu tüm sunucu görsünde biraz kendinize çeki düzen verin. yazı yazmakla adam olunmuyor yaptılıklarınızla adamlık saygınlık kazanıyorsunuz kim çıkıp der şu sunucuda bize atalardan fayda geldi sunucunun yüzde 90ı sizden bıkmış durumda insanlara üstünlük sağlamak adına elinizden gelen tüm pisliği yapıyorsunuz oyundan soğutuyorsunuz. Sarıgülşifa abi sen sonuna kadar haklısın kadim konusunda yok yan çar yok düz çar ne fark eder saydığı adamlarlamı kesti sanıyor başlık atıyor sonrad orda olan rowlara bile saygısı yok adamlar arz onlarad yadrım etti ve nize insanlar yardım ettiki belki onlarında olur diye ama siz kimseye günahınızı verecek insanlar değilsiniz bırakın yardımı. Konseyx loncasına gelince güzel kardeşim senin ya okuman yok yada anlama kıtlığı çekiyorsun biz kestik diyen bi tane konseyx loncasından insan göster ben o zaman; hani yazmışsınız ya bütün loncanıızın görevlerini ve kasma işlerini yaparım diye. bende bütün sunucuda ne kadar insan varsa elimden geldiğince yapacağım bu kadar da büyük konuşuyorum. siz orada olan insalara teşekkürü beceremiyor çıkıyor burda laf salatası yapıyorsunuz. sonra insalara çamur atıyorsunuz bırakın bu işleri kimin ne olduğunu her kez biliyor. kendinizi daha fazla rezil etmeyin. bi oyun için bu kadar hırs yapılmaz başka insanlar kıskanılmaz bir arada geziyorlar beraberler diye bizim amacımız bu birlik beraberlik her zamanda öyle olacak öylede kalacağız.

Bırakın bu işleride biraz insanlara saygı göstermeyi öğrenin kimsenin ne size nede sizin gibilere ihtiyacı vardır..

Peki gel seninle beraber bir konu açalım Ataxlerden kim nefret ediyormuş yorum yazsınlar bizde bulalım.

Aksine ataxler hangi görevlerine yardım etmemiş çıkaralım

1- Yazamışsın bombacı üzerime yolluyorlar madende
Oyun kuralları içerisinde bomba yollama diye bir kural olduğunu sanmıyorum kendine güvenmiyorsan bombadaki madene gitmez yılandakinde çekersin haksızmıyım ?

2- %90 bıkmış diyorsun bıkmış olan kişiler Ataxler in başarılarını çekemeyen kişilerdir yada 1 Atax bankada dururken gelip dalan sonrada Ataxler onu bıktırana kadar kesen arzlardan çıkıp lodoslara geçen kişilerdir bizi sevmeyenler
3- Konseyxelegance buraya bizim yaptıklarımızla ilgili resimler koyacağını iddia ediyorsun çok büyük konuşuyorsun buyur resimlerini bekliyorum bende buraya bi rowxlere yeşil hidrayı keserken senin lonca üyelerinin nasıl kenarda oturup yardım etmeyin onlar kesince giderler diye konuşmasına şahit olan birkaç kişiyi yazdıracağım bunlardan biri Rowxyolcu

XxGHOSENxX ve elegance gördüğüm kadar Rowxloncasına girme çabalarınız var isterseniz Ferhat paşa ile konuşup yardımcı olayım size inanın yaparım kefiliniz olurum Rowxloncasından çok kişi tanır bizi ve kefilliğimize güvenirler.Amam not olarak senin gibi birini alırlarmı bilmiyorum emek hırsızlığı yapmazsan belki alırlar :!:

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

elagance yazdı:Öncelikle Saygın Dürüst olan tüm oyuncular selamlar.. Abi sen bunlara ne anlatırsan anlat onlar yine bildiğini okurlar konuyu anlamadan yorum yaparlar seviyeleri o kadar işte kendilerini rezil etmekten başka bi şey etmiyorlar he kendilerinden çok eminler ama resimli olarak foruma koyunca ne diyecekler onu hiç bilmiyorum yaptıkları çocukca hareketler diğer oyuncuları hiçe saymalar insanların üzeine madende iken bomba çekmeler he bunlar sözlü olmayacak resimli olacak bir dahaki konuda o zaman boyunuz kaç onu tüm sunucu görsünde biraz kendinize çeki düzen verin.
yazı yazmakla adam olunmuyor yaptılıklarınızla adamlık saygınlık kazanıyorsunuz kim çıkıp der şu sunucuda bize atalardan fayda geldi sunucunun yüzde 90ı sizden bıkmış durumda insanlara üstünlük sağlamak adına elinizden gelen tüm pisliği yapıyorsunuz oyundan soğutuyorsunuz.

Sarıgülşifa abi sen sonuna kadar haklısın kadim konusunda yok yan çar yok düz çar ne fark eder saydığı adamlarlamı kesti sanıyor başlık atıyor sonrad orda olan rowlara bile saygısı yok adamlar arz onlarad yadrım etti ve nize insanlar yardım ettiki belki onlarında olur diye ama siz kimseye günahınızı verecek insanlar değilsiniz bırakın yardımı. Konseyx loncasına gelince güzel kardeşim senin ya okuman yok yada anlama kıtlığı çekiyorsun biz kestik diyen bi tane konseyx loncasından insan göster ben o zaman; hani yazmışsınız ya bütün loncanıızın görevlerini ve kasma işlerini yaparım diye. bende bütün sunucuda ne kadar insan varsa elimden geldiğince yapacağım bu kadar da büyük konuşuyorum. siz orada olan insalara teşekkürü beceremiyor çıkıyor burda laf salatası yapıyorsunuz. sonra insalara çamur atıyorsunuz bırakın bu işleri kimin ne olduğunu her kez biliyor. kendinizi daha fazla rezil etmeyin. bi oyun için bu kadar hırs yapılmaz başka insanlar kıskanılmaz bir arada geziyorlar beraberler diye bizim amacımız bu birlik beraberlik her zamanda öyle olacak öylede kalacağız.

Bırakın bu işleride biraz insanlara saygı göstermeyi öğrenin kimsenin ne size nede sizin gibilere ihtiyacı vardır..

Sen su lafini kanitla , ben bu oyunu birakirim tamammi arkadas ? Eger kanitlayamazsan da sen birak bu oyunu ! Yalandan millete camur atma . kimseye yardim etmezmisiz %90 bizden bikmis mis .. Bu lafini kanitla yoksa karsimiza cikip dir dir yapma
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Vahit yazdı:
elagance yazdı:Öncelikle Saygın Dürüst olan tüm oyuncular selamlar.. Abi sen bunlara ne anlatırsan anlat onlar yine bildiğini okurlar konuyu anlamadan yorum yaparlar seviyeleri o kadar işte kendilerini rezil etmekten başka bi şey etmiyorlar he kendilerinden çok eminler ama resimli olarak foruma koyunca ne diyecekler onu hiç bilmiyorum yaptıkları çocukca hareketler diğer oyuncuları hiçe saymalar insanların üzeine madende iken bomba çekmeler he bunlar sözlü olmayacak resimli olacak bir dahaki konuda o zaman boyunuz kaç onu tüm sunucu görsünde biraz kendinize çeki düzen verin. yazı yazmakla adam olunmuyor yaptılıklarınızla adamlık saygınlık kazanıyorsunuz kim çıkıp der şu sunucuda bize atalardan fayda geldi sunucunun yüzde 90ı sizden bıkmış durumda insanlara üstünlük sağlamak adına elinizden gelen tüm pisliği yapıyorsunuz oyundan soğutuyorsunuz. Sarıgülşifa abi sen sonuna kadar haklısın kadim konusunda yok yan çar yok düz çar ne fark eder saydığı adamlarlamı kesti sanıyor başlık atıyor sonrad orda olan rowlara bile saygısı yok adamlar arz onlarad yadrım etti ve nize insanlar yardım ettiki belki onlarında olur diye ama siz kimseye günahınızı verecek insanlar değilsiniz bırakın yardımı. Konseyx loncasına gelince güzel kardeşim senin ya okuman yok yada anlama kıtlığı çekiyorsun biz kestik diyen bi tane konseyx loncasından insan göster ben o zaman; hani yazmışsınız ya bütün loncanıızın görevlerini ve kasma işlerini yaparım diye. bende bütün sunucuda ne kadar insan varsa elimden geldiğince yapacağım bu kadar da büyük konuşuyorum. siz orada olan insalara teşekkürü beceremiyor çıkıyor burda laf salatası yapıyorsunuz. sonra insalara çamur atıyorsunuz bırakın bu işleri kimin ne olduğunu her kez biliyor. kendinizi daha fazla rezil etmeyin. bi oyun için bu kadar hırs yapılmaz başka insanlar kıskanılmaz bir arada geziyorlar beraberler diye bizim amacımız bu birlik beraberlik her zamanda öyle olacak öylede kalacağız.

Peki gel seninle beraber bir konu açalım Ataxlerden kim nefret ediyormuş yorum yazsınlar bizde bulalım.

Aksine ataxler hangi görevlerine yardım etmemiş çıkaralım

1- Yazamışsın bombacı üzerime yolluyorlar madende
Oyun kuralları içerisinde bomba yollama diye bir kural olduğunu sanmıyorum kendine güvenmiyorsan bombadaki madene gitmez yılandakinde çekersin haksızmıyım ?

2- %90 bıkmış diyorsun bıkmış olan kişiler Ataxler in başarılarını çekemeyen kişilerdir yada 1 Atax bankada dururken gelip dalan sonrada Ataxler onu bıktırana kadar kesen arzlardan çıkıp lodoslara geçen kişilerdir bizi sevmeyenler
3- Konseyxelegance buraya bizim yaptıklarımızla ilgili resimler koyacağını iddia ediyorsun çok büyük konuşuyorsun buyur resimlerini bekliyorum bende buraya bi rowxlere yeşil hidrayı keserken senin lonca üyelerinin nasıl kenarda oturup yardım etmeyin onlar kesince giderler diye konuşmasına şahit olan birkaç kişiyi yazdıracağım bunlardan biri Rowxyolcu

XxGHOSENxX ve elegance gördüğüm kadar Rowxloncasına girme çabalarınız var isterseniz Ferhat paşa ile konuşup yardımcı olayım size inanın yaparım kefiliniz olurum Rowxloncasından çok kişi tanır bizi ve kefilliğimize güvenirler.Amam not olarak senin gibi birini alırlarmı bilmiyorum emek hırsızlığı yapmazsan belki alırlar :!:

Vesselam
Bir Lodos Olarak ROW Loncasına Girme Çabam Yok Tebrik Edip Övdüm BUNDAN SANANE ?

Ayrıca Emek Hırsızlarını da Bilirim Zamanında Senin Gibi Bir Hırsız Olan KSK Çarımı Çaldı, Ama Sizin Gibilere İnat Yeni Çar Kasıyorum.

Ayrıca Birde Artist Havalarındasın, Adam Olsan Ben İstemediğim Halde İdealar Dünya'nda Beni Row Loncasına Sokmaz KENDİN GİRERDİN ;)

Senin Gibi Sefillerle Polemiğe Girme Çabam Olmadığı İçin Kusura Bakma ! Daha da Konuşup Senden Değerli Klavye Tuşlarımı Yıpratamam ;)
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Vahit yazdı:XxGHOSENxX ve elegance Bundan sonra kadim e yardım etmeyeceğim aksine orda bekleyeceğim buyrun ben oturup izlerken size kadiğm i kestirtmeyeceğim charların silinmesine kadar iddiaya girerim kabulmusunuz ikinizde :)

Bu arada elegance sen kesilmesini ben buldum diye hava atıp duruyorsun kesilmesini bulan kestirmemeyide bulmuştur buyur sende bize kestirme :)

Rowx ve komple lodoslar ordaydı kesemediler row ları severim ama siz öyle söylediniz diye bundan sonra 3 loncada birleşse kadim i kestirmeyeceğim buyrun gelin kesin kim laf anlamıyor bulalım :)

Vesselam
Senin Yardımına İhtiyacı Olan mı Var Senin Gibi Şeref Duygusundan Yoksun İnsanlar Sırf Bu Soysuz ve Kansızca Hareketi Gerçekleştirmek İçin Naraya 15 Puan Veriyor.Naraya 15 Puan Verip WS'de Zırlayan Tiplerdensin Belli ;)

Foruma Öyle Bir Yazıyorlar ki Sanarsın Kadim Hidrayı Ata Loncası Kesti...

50 Kişi Arasında Adamların 5 Kişilik Loncası'ndan 3 Kişi Hidraya Dalmış Bir Yerleri Uzaya Fırlamış Helal /alkış :lol: ;)

Demekki Kendileri Yalancılıklarını Tescillemişler ki Akıllarında Hemen Bağırarak İnsanları Kendi Kaybedekcekleri Düellolara Çağırarak Yine Kendilerini Küçük Düşürecek Hareketler de Bulunuyorlar.

Kolaysa Ben Görev Grubundayken Kestirme Hidrayı ;) O 15 Puanlık Narayı Sana Atarım, Nasrettin Hocanın Münasip Bi Yerine Neft Sürülmüş Eşeği Gibi Kaçar Durursun.
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

GHOSEN ispatliyamiyacagin ve kimsenin inanmayacagi bir lafi soyleyip te kendini rezil etme.

Sen Ataxogeday a hirsiz diyorsan eger gel bunu kanitla laf atip durmayin yalandan laf la adam olunmuyo kanitla dedigin lafi bekliyorum !
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

GHOSEN yazdı:
Vahit yazdı:XxGHOSENxX ve elegance Bundan sonra kadim e yardım etmeyeceğim aksine orda bekleyeceğim buyrun ben oturup izlerken size kadiğm i kestirtmeyeceğim charların silinmesine kadar iddiaya girerim kabulmusunuz ikinizde :)

Bu arada elegance sen kesilmesini ben buldum diye hava atıp duruyorsun kesilmesini bulan kestirmemeyide bulmuştur buyur sende bize kestirme :)

Rowx ve komple lodoslar ordaydı kesemediler row ları severim ama siz öyle söylediniz diye bundan sonra 3 loncada birleşse kadim i kestirmeyeceğim buyrun gelin kesin kim laf anlamıyor bulalım :)

Vesselam
Senin Yardımına İhtiyacı Olan mı Var Senin Gibi Şeref Duygusundan Yoksun İnsanlar Sırf Bu Soysuz ve Kansızca Hareketi Gerçekleştirmek İçin Naraya 15 Puan Veriyor.Naraya 15 Puan Verip WS'de Zırlayan Tiplerdensin Belli ;)

50 Kişi Arasında Adamların 5 Kişilik Loncası'ndan 3 Kişi Hidraya Dalmış Bir Yerleri Uzaya Fırlamış Helal /alkış :lol: ;)

Demekki Kendileri Yalancılıklarını Tescillemişler ki Akıllarında Hemen Bağırarak İnsanları Kendi Kaybedekcekleri Düellolara Çağırarak Yine Kendilerini Küçük Düşürecek Hareketler de Bulunuyorlar.

Kolaysa Ben Görev Grubundayken Kestirme Hidrayı ;) O 15 Puanlık Narayı Sana Atarım, Nasrettin Hocanın Münasip Bi Yerine Neft Sürülmüş Eşeği Gibi Kaçar Durursun.

Loncamiz 24 online ve o gun orda 10 kisi vardi loncadan ;) Her soyledigin YALAN olmasin bari arada dogru biseyler soyle :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Tek Lafım Kemal Kılıçdaroğlu Karşısındaki Melih Gökçek Gibisin;

Bozulmuş, Ama Çaktırmayan
Ezilmiş, Ama Umursamayan
Morarmış, Ama Pişkin Pişkin Gülen
Yalancı; Ama Utanmayan

Yüzsüzlüğün Daniskası ! Bu Yüzsüzlükle Hala Bize Çemkirebiliyorsun.

Böyle Devam Et Sen Süpersin Şak Şak 8-)
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

GHOSEN yazdı:Tek Lafım Kemal Kılıçdaroğlu Karşısındaki Melih Gökçek Gibisin;

Bozulmuş, Ama Çaktırmayan
Ezilmiş, Ama Umursamayan
Morarmış, Ama Pişkin Pişkin Gülen
Yalancı; Ama Utanmayan

Yüzsüzlüğün Daniskası ! Bu Yüzsüzlükle Hala Bize Çemkirebiliyorsun.

Böyle Devam Et Sen Süpersin Şak Şak 8-)

VErecek cevabin olmayinca boyle dersin tabi ;)
DEdigim gibi kardes hirsiz dediysen bunu kanitlamak zorundasin ve sen kime ne diyosun onu once bi dusun git o adam hakkina konu ac forumda bakalim ne diyorlar sana tanimadigin insanlar hakkinda yorum yapma buralarda
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

GHOSEN yazdı: Bir Lodos Olarak ROW Loncasına Girme Çabam Yok Tebrik Edip Övdüm BUNDAN SANANE ?

Ayrıca Emek Hırsızlarını da Bilirim Zamanında Senin Gibi Bir Hırsız Olan KSK Çarımı Çaldı, Ama Sizin Gibilere İnat Yeni Çar Kasıyorum.

Ayrıca Birde Artist Havalarındasın, Adam Olsan Ben İstemediğim Halde İdealar Dünya'nda Beni Row Loncasına Sokmaz KENDİN GİRERDİN ;)

Senin Gibi Sefillerle Polemiğe Girme Çabam Olmadığı İçin Kusura Bakma ! Daha da Konuşup Senden Değerli Klavye Tuşlarımı Yıpratamam ;)
sen artık haddini fazlasıyla aştın !!!
sen kime hırsız diyosun şerefsi,z herif
noldu laflarımızın altında kalınca hemen iftirayamı başladın
Ata loncasından birinin sadece birinin hırsızlık yaptığına dair bana kanıt göstersene
tek yapabildiğin adice yalanlar, iftiralar
hem sana noluyo anlamadımki sen nerden çıktında bu konuya zıpladın
bizim loncamıza laf atarak sunucuda ünlü omak istiyosun heralde
daha önceki konuda orda bulunan ata loncası üyelerini yazmıştım 13 kişi saydım
zaten toplasan 30 kişi vardı kesimde yarısı Ata üyesiydi
çekememezliğinde bu kadarı
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

GHOSEN yazdı:

Vesselam

Evet gerçekten haddini aştın sen Atax loncasından kim hırsızlığını gördün , ben nara atıp senin hidranı kaçırmamam gerek yok naram 1 gelip baka bilirsin ayrıca şunu bilmeni isterim benim yaşım 33 istersen sana pm le kimlik nomu yollayabilirim ha unutmadan sana birşey daha söyleyeyim ben burda adam edemediklerimi real de yanlarına gidip adam ediyorum istersen sende adres verisin seninde gelir çayını içer oyunda bana abi demeni sağlarım ?

konuşmalarına dikkat et haddini aşacak konuşmalara giriyorsun KSK kimse tanımam etmem ne item ne para ne maden peşindeyim beni tanıyan oyle tanır ..

Ve hala iddia ediyorum sana kadim yaptıran adam değildir sadece oturup izleyeceğim orda ne naara ne dikkat ne kışkırtma atacağım delikanlı olan ghosen keser oke..

Bu arada başkasının .... ile gerdeğe kimse girmesin delikanlı gibi varsa ortaya koysun ben suana kadar ata loncası kesti demedim ama bundan sonra kadim i ataxloncası ve dostları kesti Atax loncası olmadan değil kadim yeşil bile kesemezsiniz diyorum buyurun 2 yeşil 1 kadim var deniyelim

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön