elagance yazdı:Öncelikle Saygın Dürüst olan tüm oyuncular selamlar.. Abi sen bunlara ne anlatırsan anlat onlar yine bildiğini okurlar konuyu anlamadan yorum yaparlar seviyeleri o kadar işte kendilerini rezil etmekten başka bi şey etmiyorlar he kendilerinden çok eminler ama resimli olarak foruma koyunca ne diyecekler onu hiç bilmiyorum yaptıkları çocukca hareketler diğer oyuncuları hiçe saymalar insanların üzeine madende iken bomba çekmeler he bunlar sözlü olmayacak resimli olacak bir dahaki konuda o zaman boyunuz kaç onu tüm sunucu görsünde biraz kendinize çeki düzen verin. yazı yazmakla adam olunmuyor yaptılıklarınızla adamlık saygınlık kazanıyorsunuz kim çıkıp der şu sunucuda bize atalardan fayda geldi sunucunun yüzde 90ı sizden bıkmış durumda insanlara üstünlük sağlamak adına elinizden gelen tüm pisliği yapıyorsunuz oyundan soğutuyorsunuz. Sarıgülşifa abi sen sonuna kadar haklısın kadim konusunda yok yan çar yok düz çar ne fark eder saydığı adamlarlamı kesti sanıyor başlık atıyor sonrad orda olan rowlara bile saygısı yok adamlar arz onlarad yadrım etti ve nize insanlar yardım ettiki belki onlarında olur diye ama siz kimseye günahınızı verecek insanlar değilsiniz bırakın yardımı. Konseyx loncasına gelince güzel kardeşim senin ya okuman yok yada anlama kıtlığı çekiyorsun biz kestik diyen bi tane konseyx loncasından insan göster ben o zaman; hani yazmışsınız ya bütün loncanıızın görevlerini ve kasma işlerini yaparım diye. bende bütün sunucuda ne kadar insan varsa elimden geldiğince yapacağım bu kadar da büyük konuşuyorum. siz orada olan insalara teşekkürü beceremiyor çıkıyor burda laf salatası yapıyorsunuz. sonra insalara çamur atıyorsunuz bırakın bu işleri kimin ne olduğunu her kez biliyor. kendinizi daha fazla rezil etmeyin. bi oyun için bu kadar hırs yapılmaz başka insanlar kıskanılmaz bir arada geziyorlar beraberler diye bizim amacımız bu birlik beraberlik her zamanda öyle olacak öylede kalacağız.
Bırakın bu işleride biraz insanlara saygı göstermeyi öğrenin kimsenin ne size nede sizin gibilere ihtiyacı vardır..
Peki gel seninle beraber bir konu açalım Ataxlerden kim nefret ediyormuş yorum yazsınlar bizde bulalım.
Aksine ataxler hangi görevlerine yardım etmemiş çıkaralım
1- Yazamışsın bombacı üzerime yolluyorlar madende
Oyun kuralları içerisinde bomba yollama diye bir kural olduğunu sanmıyorum kendine güvenmiyorsan bombadaki madene gitmez yılandakinde çekersin haksızmıyım ?
2- %90 bıkmış diyorsun bıkmış olan kişiler Ataxler in başarılarını çekemeyen kişilerdir yada 1 Atax bankada dururken gelip dalan sonrada Ataxler onu bıktırana kadar kesen arzlardan çıkıp lodoslara geçen kişilerdir bizi sevmeyenler
3- Konseyxelegance buraya bizim yaptıklarımızla ilgili resimler koyacağını iddia ediyorsun çok büyük konuşuyorsun buyur resimlerini bekliyorum bende buraya bi rowxlere yeşil hidrayı keserken senin lonca üyelerinin nasıl kenarda oturup yardım etmeyin onlar kesince giderler diye konuşmasına şahit olan birkaç kişiyi yazdıracağım bunlardan biri Rowxyolcu
XxGHOSENxX ve elegance gördüğüm kadar Rowxloncasına girme çabalarınız var isterseniz Ferhat paşa ile konuşup yardımcı olayım size inanın yaparım kefiliniz olurum Rowxloncasından çok kişi tanır bizi ve kefilliğimize güvenirler.Amam not olarak senin gibi birini alırlarmı bilmiyorum emek hırsızlığı yapmazsan belki alırlar :!:
Vesselam