memtis'e hâk veriyorum; Çünkü onun kadar,memtis'in, düşük kapasiteli bir kişilik görmedim. Ha bir de beyin mi, memtis , seni görünce aklıma deve kuşu geliyor nedense.memtis yazdı:wonka yazdı:Sen kim oluyorsunda ferhat abiye laf söyleme cesaretine kapılıyorsun? Acın var besbelli söyle bizde bilelim?memtis yazdı:PhxMecnun yazdı:Merhaba....
Gencler Dikkat etiyseniz bu konu baslıgı Planet Hunter Loncası uyelerine Duyurusu Oldugu Yazıyor Fakat Nedense Bazı Dengesizler Konu ile Alakası Olmayan Kişi/Kişiler Alakasız Bisiler Yazma Kendi Dengesizliklerini Yada Ne Halt Olduklarını Gostermek Amacı ile Yorumlar Yazma Geregi Duymuslar Merak Etmeyin Sizin ne Halt Oldugunuzu Herkes Biliyor Bosa Kendinizi Daha Fazla Yormayın.......
Planet Hunter Lonca Uyeleri Mutlaka Lonca Sitesine Char İsimleri İle Uye Olup Lonca Duyurularını Ordan Takip Etsinler...
Kolay Gelsin...
senin ve loncanın ne olduğu belli laf sölerken kendine bak![]()
benim kim olduğum önemli değil ama bana laf sölemek için yaşın-beynin-kapasiten yetmez
o yüzden yediğin nanelerle otur sen![]()
[PH] Planet Hunter Loncası (Acil Toplanma Kararı)
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Re: [PH] Planet Hunter Loncası (Acil Toplanma Kararı)
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Bir DEVE KUŞU 'nun neden olduğu konunun yanlış yönleri çekildiğinden çıkacak sonuç ne olursa olsun burada kalır. Çünkü Loncamızın yaş limiti +17 olmakla birlikte gerekli/gereksiz asla kimse bu konuya yorum yapmaz; Lâkin gereksiz kişiler nedense yorum yapma gereği hissediyorlar...(DEVE KUŞU'na saygılarımlaTraYN yazdı:Toplantının Duyurusunda Bile Ortalık karışt Toplantıda ne etcenızDestek gönderelım mı
:D
Sevgiler ve Saygılar... PHxBaŞKaNx
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
memtis yazdı:xDAVUT yazdı:Derler ya , Ağzı Olan Konuşuyor.
Amacım kimseyi bozmak değil,aksine birilerinin önyargılı olup birilerine laf atarken sonradan pişman olma durumunu söz konusu gerektiren hareketlerden kaçınmak.
"Laf ağızdan Bir Kez Çıkar."
"Elin,beline ve DİLİNE hakim ol"
"Sarhoş olmak hoştur amma Ayık olmak başkadır başka"
KİMSEYE AVUKATLIK YAPMIYORUM.SADECE İNSANLARIN BİRAZ HADDİNİ BİLMESİ GEREKTİĞİ KANISINDAYIM.
Birileri tarafından hoş görülmeyen kelime veya kelimeler KALB KIRMAKtır.
sen her şeye cacık olmaktan ne zaman vaz geçeceksin ?
1 konuyada yorum yapma 1 konunun altınada saçma sapan şeylerini yazma.
sana laf diyen yok yorum yaparak uzatma istersen![]()
Ulan hergele,kapağı bulunamamış şişe,senin haddine mi ki bana bu lafları etmek.Yaw Seni itibara alan BEN, BANA KIZIYORUM.Sen hangi akla hizmet ediyorsun .ADINI SÖYLE ONA GÖRE KİMLERİN KUYRUĞUNU EZMİŞİZ VE BİR YERİNE MONTE ETMİŞİZ BİLELİM.UNUTMA ADINI SÖYLEMEZSEN SENDEN BÜYÜK KOLPA YOKTUR.
MEMTİS , SEN BİR YOBAZ'sın(geri kalmışlık degişiklige tahammül edemeyen ona farklı gelen herşeye kendince müdahele etmeye kalkan birşeyi bilmediği halde ögrenemeyen yinede yorum yapan nato mermer nato kafa. sabaha kadar anlatsanız kafasını düşüncelerini değiştiremeceğiniz aptal mahluk)
[/u][/color].[/b]İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba Genclik..
Davut ve diyer arkadaslar Kendinin ne oldugunu bilmeyen insan Kılıgındaki kisileri kahale alıpda cevap yazmaya degmez herkes kimin ne oldugunu zaten biliyor ona cevap verip ne diye adam yerine koyalım ki bir soz var herkes bilir ( it ürer kervan yürür) aynı o hesap bırakın ürmeye devam etsin biz kervana bakalım gerisini salayın...
Davut ve diyer arkadaslar Kendinin ne oldugunu bilmeyen insan Kılıgındaki kisileri kahale alıpda cevap yazmaya degmez herkes kimin ne oldugunu zaten biliyor ona cevap verip ne diye adam yerine koyalım ki bir soz var herkes bilir ( it ürer kervan yürür) aynı o hesap bırakın ürmeye devam etsin biz kervana bakalım gerisini salayın...
Saygılarımla..

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat